27 / 04 / 2024

A.101 mağaza

A.101 mağaza

Hayat Holding, Aziz Zapsu'nun sahibi olduğu perakende zinciri A.101'in çoğunluk hisselerini satın aldı. Satınalma sonrası 350 mağazalı şirketteki ortak sayısı üçe çıktı

Migros, Eylül'de 35 yeni mağaza açtı! Mağaza sayısı 3 bin 205, satış alanı 1 milyon 897 bin metrekare oldu! 

Migros tarafından, Eylül ayında açılan yeni mağaza sayısını ve mağazaların formatlarını tek tek açıklandı. İşte detaylar...

FLO Samsun’a yeni mağaza açtı!

Mağaza açılışlarına hız kesmeden edevam eden FLO, Samsun’daki yeni mağazasının açılışını gerçekleştirdi.

Aydınlı Grup 50 yeni mağaza açacak!

TMSF bünyesinde büyümeye devam eden Aydınlı Grup’un hazır giyim cirosu 2,5 milyar liraya ulaştı. Bu yıl cirosunu yüzde 30 büyüterek 3,3 milyar TL'ye çıkarmayı hedefleyen Aydınlı, sene sonuna kadar 50 yeni mağaza daha açarak mağaza sayısını 714’e çıkarmayı da planlıyor...

A-101 bu yıl 700 yeni mağaza açacak!

2017'de 700 yeni mağaza açmayı hedefleyen A 101'in CEO'su Bostan, 2016'da yaklaşık 1000 mağaza açtıklarını ve bu yıl da açmaya devam edeceklerini söyledi.

AVVA, ÖzdilekPark Antalya mağaza açıyor!

AVVA, ÖzdilekPark Antalya’da açacağı mağaza ile Türkiye’deki mağaza sayısını yükseltmeye devam ediyor. ÖzdilekPark Antalya mağazası ile birlikte Antalya’daki 2. mağazasına kavuşacak olan marka, 2016 yılında 17 yeni mağaza açmayı hedefliyor.

Kemal Tanca 1 ayda 5 mağaza açtı!

Türkiye’de perakende sektörüne yön veren önemli markalardan biri Kemal Tanca, Aralık ayında 5 mağaza açarak, mağaza sayısını 142’ye yükseltti.

Gratis 2015 yılında 103 mağaza açtı!

DEMİR Sabancı’nın kurduğu kişisel bakım zinciri Gratis, 300’üncü mağazasını açtı. Büyüyen hizmet ağı ve mağaza sayısı ile bu alanda sektör lideri olan Gratis, sadece bu yıl 103 mağaza açtı.

Boydak Holding 4 yeni mağaza açtı!

İstikbal Bellona ve Mondi mobilya markalarını bünyesinde barındıran Boydak Holding, Akdeniz Bölgesi’nde 2 günde 4 yeni mağaza açarak, 2015 yılında açtığı mağaza sayısını 107’ye çıkarttı.

Bimeks Lefkoşa'da mağaza açtı!

Türkiye'nin önde gelen teknoloji perakendecisi Bimeks, KKTC'deki ilk mağazasını açtı. Lefkoşa'de 1001 Airport Mail Shopping'deki 570 m2'lik alanda hizmete giren mağaza, şirketin yurtdışında hedeflerinde öncü adım olarak nitelendirildi.

Ayakkabı Dünyası 4 mağaza birden açacak!

Bünyesinde 130'un üzerinde yerli yabancı marka bulunduran Ayakkabı Dünyası, mağazalaşma hızını kemiyor. Ayakkabı Dünyası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatih Akbacaoğlu, 4 mağaza birden açarak mağaza sayımızı 52'ye çıkaracaklarını belirtti.

Uyum Gıda'dan Ayazağa My Home'da yeni mağaza!

Uyum Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den KAP'a yapılan açıklamada, Sarıyer Ayazağa/ My Home'da şube açarak, mağaza sayısını 60'a çıkarttıkları bildirildi.

Adese AVM Isparta Şarkikaraağaç'ta mağaza açtı!

Adese Alışveriş Merkezleri Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Adese Alışveriş Merkezleri Ticaret Isparta'da bulunan Şarkikaraağaç'ta bir mağaza açtı.

Migros, Gaziantep'te yeni mağaza açacak!

Migros, 2014 yılı içinde 200 yeni mağaza açma hedefi doğrultusunda yeni mağazasını Prime Mall Gaziantep'te açacak. Mağaza, Prime Mall Gaziantep'te yarın saat 10.00'dan itibaren hizmet vermeye başlayacak

A.101 mağaza Haberi

A.101 mağaza

Zapsu ailesinin zincir mağazası A.101'e yeni ortak geldi. Halen 350 mağazası ve bin 847 çalışanı olan şirketin yüzde 30.84'ü Kığılı ailesi tarafından yönetilen Hayat Grubu tarafından satın alındı. Anlaşmayı Sabah'a doğrulayan Hayat Kimya Başkan Yardımcısı Avni Kığılı, "Yaklaşık 6 aydır görüşüyorduk. Sonunda el sıkıştık. Perakende sektöründe büyümek istiyoruz" dedi. A.101'in yüzde 31'ini grubun dayanıklı tüketim malları alanında faaliyet gösteren şirketi As Tüketim Malları A.Ş'nin satın aldığını açıklayan Kığılı, "Hayat Grubu'nun ciddi bir ürün portföyü bulunuyor. Kendi ürünlerimizi private label (özel marka) olarak satabileceğimiz bir zincir mağaza arıyorduk. Sonunda Zapsu'lar ile el sıkıştık" dedi. Hisse devri sonrasında A.101'in yönetim kurulu başkanlığına Yahya Kığılı'nın üstleneceği ifade ediliyor.

HEDEF 450 MAĞAZA
10 milyon TL sermaye ile kurulan A.101'in kurucu ortağı Singapur merkezli...