19 / 04 / 2024

A.Abdullah AElkhereıjı

A.Abdullah AElkhereıjı

Pıoneers Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık ve Ticaret Anonim Şirketi, A.Abdullah AElkhereıjı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 10 milyon TL sermaye ile 27 Ocak'ta Beşiktaş, Nisbetiye Mahallesi, Gazigüçnar Sokak'ta kuruldu.

Abdullah Gül'den dikkat çeken ekonomik kriz çıkışı: Hayret verici gelişmeyi ilk kez açıkladı

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 25. Avrasya Ekonomi Zirvesi'ne katılarak konuşma yaptı. Ekonomik krize ilişkin değerlendirmeler de yapan Gül, yüksek enflasyonun herkes tarafından hissedilen rahatsız edici bir boyuta ulaştığını söyledi. Gül, ekonomideki "Hayret verici" gelişmeyi de açıkladı

Şadi Yazıcı ve Nazmi Durbakayım yeni şirket kurdu!

Şadi Yazıcı, Ahmet Nazmi Durbakayım, Kerem Çakırağa, Abdullah Fatih Ulusoy, Fatih Arslan, Kazım Çelik, Fethullah Fethi Hinginar yeni şirket kurdu. Teba Eğitim İnşaat Anonim Şirketi Tuzla’da  50 bin TL sermaye bedeli ile  kuruldu.

Teba Eğitim İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Teba Eğitim İnşaat Anonim Şirketi Anonim Şirketi Tuzla’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Şadi Yazıcı, Ahmet Nazmi Durbakayım, Kerem Çakırağa, Abdullah Fatih Ulusoy, Fatih Arslan, Kazım Çelik, Fethullah Fethi Hinginar tarafından kuruldu.

Sandık Tekaful Proje Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

Sandık Tekaful Proje Yönetimi Anonim Şirketi bugün Bahçelievler’de 50 bin 400 TL sermaye bedeli ile Omar Hussein A. Abdullah tarafından kuruldu.

Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi açıldı!

Derince Belediyesi Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi hizmete açıldı.

Ümit Abdullah Bilik'ten arazi kiralaması açıklaması! 

Fatih Karagümrük'ün iç saha maçlarını oynadığı Vefa Stadı'nın müdürü Ümit Abdullah Bilik, kalıcı başarılara ulaşabilmek için yeni tesis ve stat yapmaları gerektiğini açıkladı...

9. Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması'nın jüri üyeleri açıklandı!

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği'nin (İMİB) gerçekleştireceği 9. Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması’nın jüri üyeleri açıklandı. 

A and J Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A and J Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Jalal Kehil ve M.S. Mustafa Assaf ortaklığında kuruldu.

Mimar Abdullah Burnaz'ın Özlem Altay'a açtığı davaya mahkemeden ret!

Mimar Abdullah Burnaz’ın, 9 yıl önce boşandığı Özlem Altay’a açtığı 1 milyon 300 bin liralık çocuk mallarının korunması ve 2 bin liralık nafakanın iptali davası mahkeme tarafından reddedildi...

Jewhara İstanbul Emlak Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jewhara İstanbul Emlak Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa A. Abdulamer Al-Jıbawı tarafından kuruldu.

Emsiva Araç Ve Gayrimenkul Acentalığı Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emsiva Araç Ve Gayrimenkul Acentalığı Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Paşa, Abdullah Çağata Yakar ve Serhat Dündar ortaklığında kuruldu. 

Abdullah Ağa Vakfı Altunizade Oteli için düğmeye basıldı!

18 yıldır otel yapılması istenen Abdullah Ağa Vakfı'nın Altunizade arazisi üzerinde planlanan otel projesi için düğmeye basıldı..

Abdullah Ağa Yalısı'ndaki restorasyon mecliste!

İstanbul Çengelköy'de yer alan Abdullah Ağa Yalısı'ndaki Sütiş'in restorasyonu için CHP'li Meclis Üyeleri meclise soru önergesi gönderdi. Önergede, tarihi dokunun bozulduğuna dikkat çektiler.

A.Abdullah AElkhereıjı Haberi

A.Abdullah AElkhereıjı

Pıoneers Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık ve Ticaret Anonim Şirketi, A.Abdullah AElkhereıjı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 10 milyon TL sermaye ile 27 Ocak'ta  Beşiktaş, Nisbetiye Mahallesi, Gazigüçnar Sokak'ta kuruldu. 


Pıoneers Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1-Gayrimenkul  ve emlak sektöründe faaliyet ve yatırımları geliştirmek, koordine etmek ve yönetmek. 2-Türkiye  de Alış veriş merkezi projeleri ve başka gayrimenkul projeleri geliştirmek ve uygulamak.  3- Alış  veriş merkezi ve başka gayrimenkul projelerinin inşaatı, genişletilmesi ve işletilmesi için gereken her türlü ekipman ve malzemeyi satın almak, üretmek, ithal ve ihraç etmek.  4-İnşaat  sektöründe her türlü  fizibilite,  projelendirme, inşaat yıkım, bakım,  onarım ve montaj işlerini ve mühendislik , kontrolörlük , danışmanlık ve projelendirme işleri ile ilgili  bütün ticari  işleri yürütmek ve gerçekleştirmek.  5- Kat  karşılığı...