20 / 04 / 2024

Abana sahil projesi çalışmaları

Abana sahil projesi çalışmaları

Abana Belediye Başkanı Rıdvan Oyar'ın, ilçe turizminin gelişmesi için gerçekleştirdiği temaslarda büyük bir aşama kat edildi.

Trabzon Ganita-Faroz Sahil Bandı Kentsel Tasarım Projesi için imzalar atıldı! 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin en büyük projelerinden biri olan Ganita-Faroz Sahil Bandı Düzenlemesi Kentsel Tasarım Projesi için imza töreni düzenlendi.

İptal edilen Yeşilköy Sahil projesi yeniden hayata geçiyor!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, eski başkan Kadir Topbaş'ın projelerinden biri olan ve 2017'de iptal edilen Yeşilköy Sahil Bandı projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. 

Zonguldak ‘Sahil Projesi’ 550 günde tamam!

TOKİ'nin ihale ettiği Zonguldak Merkez Kıyı Düzenlemesi ve Sosyal Donatıları İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi projesinin 550 günde tamamlanması planlanıyor.

Trabzon'daki sahil ve yaylalarda Karavan Park Projesi hayata geçirilecek!

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Trabzon Şubesi, Trabzon'daki sahil ve yaylalarda uygulanacak olan "Karavan Park Projesi" hazırladı.

Akdeniz Sahil Yolu Projesi'nde 5 tünel ve 2 viyadük daha açılacak!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan, Mersin ile Antalya'yı bağlayan Akdeniz Sahil Yolu Projesi'nde bu yıl 5 tünel ile 2 viyadüğü daha açacaklarını söyledi.

Konyaaltı Sahil Projesi iptal edildi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Encümen kararı ile Konyaaltı Sahil Projesi iptal kararı alındı. Büyükşehir Belediyesi Başkanı Muhittin Böcek ve 3 encümen üyesi çeşitli sebeplerden dolayı toplantıya katılmadı ve kararı imzalamadı.

Tuşba İskele Sahil Rekreasyon 2. Etap Projesi tamam!

Van'ın Tuşba İlçesi Belediyesi’nin, mega projelerinden biri arasında yer alan Sahil Rekreasyon 2. Etap Projesi tamamlandı.

Menderes Türel'den Konyaaltı ve Boğaçayı açıklaması!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, geçmişte Konyaaaltı Sahil Projesi’ne yönelik de itibarsızlaştırma çalışmaları yapıldığını söyledi.

Akdeniz Sahil Yolu Projesi 2019'da açılacak!

Akdeniz Sahil Yolu Projesi’nde sona yaklaşıldı. 2019 yılı Aralık ayında bitecek projede 39,8 km uzunluğunda 34 adet tünel yapılıyor.

Konyaaltı Sahili Varyant etabı açıldı!

Antalya’nın pırlanta gerdanlığı ‘Konyaaltı Sahili’ ışıldamayı sürdürüyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi, Konyaaltı Sahil Projesi’nde Sealife bölümünün ardından ikinci etabı Varyant-Beach Park bölümünü de açtı.

Konyaaltı Sahil Projesi’nde ilk etap Nisan'da tamam!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, büyük bir hızla ilerlediği Konyaaltı Sahili Projesi’ni etap etap hizmete açacak.

Kadir Topbaş'ın Yeşilköy Sahil Projesi iptal edildi!

Kadir Topbaş'ın Yeşilköy Sahil Projesi iptal edildi. Projenin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Mevlüt Uysal, tarafından geçen ay iptal edildiği ortaya çıktı.

Konyaaltı Sahil Projesi, Haziran'a yetişecek!

Kentteki yatırımlarına devam eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Konyaaltı Sahil Projesinin inşaatını inceledi.

Abana sahil projesi çalışmaları Haberi

Abana sahil projesi çalışmaları

 Abana Belediye Başkanı Rıdvan Oyar'ın, ilçe turizminin gelişmesi için gerçekleştirdiği temaslarda büyük bir aşama kat edildi. Çalışmalar kapsamında, ilk olarak Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü'nde yapay havuzlarda Abana sahilinin modeli inşa edilerek, dalga etkisi incelendi. DOLFEN Mühendislik, Danışmanlık, Turizm, Dış Ticaret ve Limitet Şirketi tarafından çalışmalarına devam edilen 'Abana Sahil Tahkimatı Projesi' için ilçeye firma danışmanları geldi. Firma danışmanları Başkan Oyar ile görüştü. Belediye Başkanı, Abana Sahil Tahkimatı Projesi'nin yatırım programına alınması için çalıştıklarını vurguladı. Rıdvan Oyan "Su an Abana Sahil Tahkimatı Projesi kapsamında çalışmalar devam etmektedir. İmar planı onay sürecinin ardından kaynak aktarılmasıyla yatırım çalışmalarına başlanacak. İlçemize hayırlı, uğurlu olsun" şeklinde konuştu. Abana Belediyesi projeye destek veren AK Parti milletvekilleri Hakkı Köylü, Metin Çelik...