29 / 03 / 2024

Abba Yapı adresi

Abba Yapı adresi

Abba Yapı Yatırım Anonim Şirketi, Abbas Onur Zabun Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 200 bin TL sermaye ile 26 Ekim'de Bakırköy, Cevizlik Mahallesi, Hatboyu Caddesi 'nde kuruldu.

Abba Taahhüt Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abba Taahhüt Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Babar ve Yunus Babar ortaklığında kuruldu.

Sait Halim Paşa yalısı nerede? Bihter filminin galasının yapıldığı yalının adresi!

Bugün yayına giren "Bihter" filminin galası, Sait Halim Paşa Yalısı’nda ünlü isimlerin katılımıyla yapıldı. Galanın ardından binlerce kişi Sait Halim Paşa yalısı ile ilgili araştırma yapmaya başladı.

Yapı Kayıt Belgesi örneği 2021!

Yapı Kayıt Belgesi almak için başvurular internet adresi üzerinden yapılıyor. Peki Yapı Kayıt Belgesi bedeli nasıl belirleniyor? Yapı Kayıt Belgesi başvuruları nasıl yapılıyor? İşte Yapı Kayıt Belgesi örneği 2021...

Kat malikleri kuruluna çağrı nasıl yapılır?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Bir kat malikini binamızın güçlendirmesi için yapılacak resmi toplantıya çağırmak için nasıl tebligat yapmalıyım? Adresi biliyorum ancak Mernis adresi mi değil mi bilmiyorum. O adrese tebligat yapsam geçerli olur mu? ' sorusunu yanıtladı.

Abba Mühendislik Makina İnşaat'ın merkez nakli yapıldı!

Abba Mühendislik Makina İnşaat Ve Malzemeleri Enerji Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Abba Mühendislik Makina İnşaat'ın merkezi Üsküdar'a taşındı. 

Gayrimenkul ve ofiste yatırımın yeni adresi Cendere bölgesi!

Kağıthane Cendere Caddesi son yıllarda inşaat firmalarının uğrak adresi oldu. Vadistanbul AVM ve Axis AVM'nin yapılmasıyla yoğunluğu artan bu bölgede birçok konut projesi yer alıyor. 

S Life Ekspres nerede? İşte açık adresi!

Toplam 184 daireden meydana gelen S Life Ekspres Evleri Si Yapı ve Sak Group ortaklığında inşa ediliyor. S Life Ekspres fiyatları 451 bin TL ile 785 bin TL arasında değişiyor. Peki S Life Ekspres nerede? İşte açık adresi!

Beyoğlu Yapı Kredi Kültür Sanat binası 13 Eylül'de açılıyor!

Yeniden inşa edilen Beyoğlu’ndaki Yapı Kredi Kültür Sanat binası, 13 Eylül’de açılıyor. İlhan Koman’ın ünlü ‘Akdeniz’ heykelinin de yeni adresi burası olacak ve dışarıdan görülebilecek.

Ege Yapı ve Coldwell Banker’dan işbirliği!

Ege Yapı, Coldwell Banker ile önemli bir işbirliğine imza attı. Coldwell Banker ofisleri, Ege Yapı’nın geliştirdiği gayrimenkul projelerinin tanıtımı için Anadolu’daki adresi olurken, satışlarını da gerçekleştirecek.

İSMOB TÜYAP kapılarını açmaya hazırlanıyor!

Türkiye’de kendi fuar merkezine sahip tek özel sektör fuarcılık kuruşu olan TÜYAP ve MOSDER’in iş birliğiyle bu yıl 12’ncisi gerçekleşecek İSMOB 12-17 Ocak 2016 tarihlerinde yeni adresi TÜYAP Beylükdüzü’nde kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Marina Plus Bayramoğlu yatırımın yeni adresi olacak!

Bayramoğlu’nda devam eden Bermen Yapı’nın projesi Marina Plus Bayramoğlu, parasına değer katmak isteyenlerin yeni adresi olacak. Toplam 164 bağımsız bölümden oluşan projede 13 farklı tip daire seçeneği sunuluyor.

Sinanlı Yapı ve Yiğit Group'tan Fikirtepe'de yeni proje!

İnşaat sektörünün iki önemli ismi Sinanlı Yapı ve Yiğit Group kentsel dönüşümün en önemli adresi Fikirtepe’de gerçekleştirecekleri proje için güçlerini birleştirdi.

Sinanlı Yapı ve Yiğit Group Kadıköy için güçlerini birleştirdi!

İnşaat sektörünün iki önemli ismi Sinanlı Yapı ve Yiğit Group kentsel dönüşümün en önemli adresi Fikirtepe’de gerçekleştirecekleri proje için güçlerini birleştirdi.

Abba Yapı adresi Haberi

Abba Yapı adresi

Abba Yapı Yatırım Anonim Şirketi, Abbas Onur Zabun Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 200 bin TL sermaye ile 26 Ekim'de Bakırköy, Cevizlik Mahallesi, Hatboyu Caddesi'nde kuruldu.


Abba Yapı Yatırım Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır İNŞAAT 1-  Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-  Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3-  Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi...