29 / 03 / 2024

abd iran yatırımları

abd iran yatırımları

ABD Temsilciler Meclisi, İran'ın günde yalnız 1 milyon varil petrol ihraç edebilmesi için yeni bir tasarıyı görüşüyor. ABD Temsilciler Meclisi, İran'ın petrol ihracatı, madencilik ve otomobil endüstrisini kısıtlamak için yeni yaptırımlar getirdi...

Lüks markalar ABD'de gayrimenkul yatırımlarını genişletiyor: Wall Street Journal marka marka açıkladı! 

Gucci, Chanel ve diğer lüks markalar ABD'de gayrimenkul yatırımlarını artırmaya başladı. Pandeminin ardından yeniden mağazalardan alışveriş yapma devri başlayınca, markalarda şubelerini hem büyütmeye hem de daha eğlenceli hale getirmeye odaklandı. İşte detaylar...

ABD'de yabancıların konut yatırımları azaldı!

ABD'de Mart 2021'de biten 12 aylık süreçte yabancıların konut yatırımlarında yüzde 30'un üzerinde düşüş meydana geldi.

Rusya'da gayrimenkul yatırımları yüzde 3 azaldı!

Rusya'da gayrimenkul yatırımları yüzde 3 azaldı ABD’li uzmanlara göre, Rusya'daki gayrimenkul yatırımlarının yıllık 59 milyar ruble ile yüzde 3 oranında azaldığı kaydedildi...

Rusya ABD devlet tahvillerine yatırımlarını azalttı!

Rusya, Aralık 2019’da ABD tahvillerine yönelik yatırımlarını bir buçuk milyar dolar azaltarak 9.974 milyar dolara düşürdü.

Beyt Eyüp Sultan İnşaat Turizm  Yatırımları ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyt Eyüp Sultan İnşaat Turizm  Yatırımları ve Dış Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Mohammed Tarık Chaabı, Ahmet Abdülaziz ve Halil İbrahim Kaymak ortaklığında kuruldu. 

Çin Ulusal Varlık Fonu ABD’ye doğrudan yatırımlarını artıracak!

Çin Ulusal Varlık Fonu ABD’ye doğrudan yatırımlarını artıracak. Şirket bonoları, devlet tahvilleri, risk fonları, uzun dönemli altyapı, sanayi, gayrimenkul yatırımları ve ABD devlet tahvilleri CIC fonunun yatırımları arasında yer almaktadır.

ABD ekonomisi yatırımlarla büyüyecek!

ABD ekonomisi, 2016 yılının son çeyreğinde yüzde 2,1 büyüdü. ABD Başkanı Donald Trump, görevi süresince büyümeyi vergi reformu ve altyapı yatırımlarıyla canlandırmayı planlıyor.

ABD'lilerin Türkiye yatırımları devam edecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) 30'u aşkın üst düzey yöneticiyle bir araya geldiği toplantıda, Türkiye'ye olan yatırımların devam edeceği mesajı netlik kazanırken, darbe girişiminin yatırımcılardaki Türkiye algısını değiştirmediği belirtildi.

Konut yatırımları ABD ekonomisine yukarı yönlü yönlü etki yarattı!

ABD ekonomisi yılın ilk çeyreğinde yüzde 0,8'lik büyüme kaydetti. Açıklamada, revize edilen büyüme verisinde, özel yatırım stokları, ihracat ve konut yatırımları yukarı yönlü yönlü etki yarattı.

Tatweer Internatıonal Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Tatweer Internatıonal Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi, Imad A.O. Abdın, S.Husseın Alı Al Refa'ı, F.Farouq Abdul Kareem Alzu'bı ortaklığıyla 15 bin TL sermaye ile 5 Ekim'de Beşiktaş, Etiler Mahallesi'nde kuruldu.

İran'ın Türkiye'deki yatırımları yüzde 8.24 arttı!

İran'ın Türkiye’deki doğrudan yatırımları Batılı ülkelere göre düşük düzeyde. İran'ın Türkiye’deki doğrudan yatırımlarının miktarı geçen yıl yüzde 8.24 artarak 244 milyon dolar oldu.

Temiz enerji yatırımları arttı!

Yenilenebilir enerji yatırımları 2014’te yüzde 16 oranında artış göstererek 310 milyar dolara yükseldi. Yatırımlarını tetikleyen en önemli unsur ABD ve Çin’deki güneş enerjisi yatırımları oldu

New York’ta Gayrimenkul Yatırımları Semineri Türkiye'de!

ABD gayrimenkul piyasasının deneyimli isimlerinden Keller Williams New York City Bölge Müdürlüğü Danışmanı Aylin Coleri, “ New York’ta Gayrimenkul Yatırımları Semineri ” için Türkiye’ye geliyor.

abd iran yatırımları Haberi

abd iran yatırımları


ABD Temsilciler Meclisi, İran'ın günde yalnız 1 milyon varil petrol ihraç edebilmesi için yeni bir tasarıyı görüşüyor. ABD Temsilciler Meclisi, İran'ın petrol ihracatı, madencilik ve otomobil endüstrisini kısıtlamak için yeni yaptırımlar getirdi. 


Yeni yaptırımlara göre İran bir yıl boyunca günde 1 milyon varil petrol ihraç edebilecek. Yaptırımlar ayrıca İran'ın madencilik ve inşaat alanlarında çalışan firmaların kara listeye alınmasını önerirken, ABD'nin İran'ın tüm petrol ihracını 2015 yılına kadar sona erdirmeyi amaçladığı kaydediliyor.


Birgün...