25 / 04 / 2024

ABD’li yatırımcı villasını internet üzerinden satın aldı

ABD’li yatırımcı villasını internet üzerinden satın aldı

Yalçınlar Group tarafından Büyükçekmece Gölü kıyısında konumlandırılan GölMahal Villaları, Ortadoğulu yatırımcılardan sonra ABD’li ve Avrupalı yatırımcıların da ilgi alanına girdi...

Yatırımcılar için pasif gelir elde etmenin en iyi 6 yolu: Gayrimenkul de var!

ABD’li yatırımcı Steve Burns’ün New Trader U’da yer alan makalesinde akıllı yatırım ve iş kurma yoluyla servet oluşturmanın tanınmış bir savunucusu olan Robert Kiyosaki'nin pasif gelir akışları ile ilgili tavsiyeleri bulunuyor. İşte pasif gelir elde etmenin en iyi 6 yolu...

Altın Fed tuzağına düştü! Taş üstünde taş kalmadı! Bu rakamları gören yatırımcıların etekleri tutuştu!

ABD Merkez Bankası (Fed) yetkililerinden gelen faiz artırım sinyalleri risk iştahını kesmeye devam ediyor ve ons altındaki baskı devam ediyor. Altın Fed tuzağına düştü! Taş üstünde taş kalmadı! Bu rakamları gören yatırımcıların etekleri tutuştu!

Gümüş fiyatlarını görenler gözlerine inanamadı! Gümüş yatırımcısını zengin mi edecek? İşte 6 Kasım 2022 gümüş fiyatları!

Pek çok kişi tarafından merak edilen ve araştırılan gümüş fiyatları, geçtiğimiz günlerde açıklanan ABD tarım dışı istihdam verilerinden sonra yükselmeye başladı. Gümüş fiyatlarını görenler gözlerine inanamadı! Gümüş yatırımcısını zengin mi edecek? İşte 6 Kasım 2022 gümüş fiyatları...

Türk emlak yatırımcıların gözü ABD'de!

Türk emlak yatırıcımları ABD emlak piyasasını radarına aldı.  Yatırımcıların özellikle Miami ve Baltimore'ye yoğun ilgisi bulunuyor. 

Kripto paralar ve blok zincir yatırımcıların ilgi odağı!

Kripto paralar ve blok zincir yatırımcıların ilgi odağı oldu. KPMG’nin hazırladığı ‘Pulse of Fintech’ raporuna göre,

Bandırma emlak yatırımcılarının yeni gözdesi oldu!

Hayata geçirilen yatırımlarla dikkat çeken Bandırma, emlak yatırımcılarının da yeni gözdesi oldu.

Kripto yatırımcısının hedefi uzun vade yatırım!

Yapılan araştırmaya göre; kripto para yatırımcılarının 3'te 2'si uzun vade yatırım gerçekleştirmek için borsada işlem yapıyor. 

Yabancı yatırımcıların adresi Türk gayrimenkul sektörü oldu!

Konut satışlarıyla ilgili önemli açıklamalar yapan Acce Luxury Homes Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dilber, "Yabancı yatırımcıların adresi Türk gayrimenkul sektörü oldu" dedi.

Balıkesir Balya emlak yatırımcılarının radarında!

Sakin hayatı tercih edenlerin gözde ilçeleri arasında yer alan Balya, emlak yatırımcılarının da radarına girdi.

Bandırma Edincik Mahallesi emlak yatırımcılarının radarında!

Balıkesir'e bağlı Bandırma ilçesinde yer alan Edincik Mahallesi tarihi evleri ile emlak yatırımcılarının gözdesi haline geldi.

Yabancı yatırımcıların ticari gayrimenkule ilgisi azaldı mı?

PwC Şirket Ortağı Mevlüt Akbaş, yabancı yatırımcıların hem finansal hem stratejik olarak Türkiye'ye gelmek istediklerini ancak yabancı yatırımcının ticari gayrimenkule ilgisinin düştüğünü belirtti.

Gayrimenkul yatırımcısının planları değişti!

Koronavirüs salgının artmasıyla beraber gayrimenkul yatırımcısının tercihi değişti. Vatandaşlar artık arsaları yatırım için değil yaşamak için alıyor...

ABD'li emlak yatırımcıları ve Mesut Özil Meksika takımı Nexaca’yı satın alacak!

Fenerbahçe’nin devre arasında Arsenal’den transfer ettiği yıldız futbolcu Mesut Özil, Meksika Futbol Ligi takımlarından Necaxa’nın sahiplerinden biri olacak. Mesut Özil’in de aralarında yer aldığı emlak yatırımcıları Al Tylis ve Sam Porter’ın öncü olduğu ABD’li yatırımcılar, kulubü satın alacak.

ABD’li yatırımcı villasını internet üzerinden satın aldı Haberi

ABD’li yatırımcı villasını internet üzerinden satın aldı

Modern ve kaliteli mimarisi, her villaya düşen yaklaşık 2.5 dönüm arsası, doğa dostu özellikleri, akıllı ev sistemi ve sunduğu daha pek çok konforla müstakil yaşam kavramına yeni bir anlayış getiren GölMahal Villaları, yabancı yatırımcılardan yoğun ilgi görüyor. 


Mütekabiliyet Yasası’ndan sonra özellikle Körfez ülkelerindeki yatırımcıların yoğun ilgi gösterdiği ve villa sahibi oldukları proje, son dönemde ABD’li ve Avrupalı yatırımcılardan da ilgi görmeye başladı. GölMahal’de dünyanın her yerinden evin neredeyse tüm işlevlerinin kontrol altında tutulmasına olanak sağlayan akıllı ev otomasyon sisteminin bulunması, her villanın kendisine ait bahçe ve havuzunun olması, geniş yaşam alanları ve doğa dostu özellikleri ABD’li ve Avrupalı yatırımcılar tarafından çok beğeniliyor. Tüm özellikleri ile yabancı yatırımcıların ilgisini çeken projeden son olarak bir İsviçreli, bir de ABD’li yatırımcı villa sahibi...