20 / 04 / 2024

Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi açıldı mı

Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi açıldı mı

Derince Belediyesi Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi hizmete açıldı.

Konut fiyatları ok gibi fırladı! Bakanlık harekete geçiyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konut kredi faizleriyle ilgili açıklamalarının ardından konut fiyatları ok gibi fırladı. Bazı evlerde 500 bin TL'ye kadar artış görülürken, Hazine Bakanı Nebati, bu fırsatçılığa fırsat vermeyeceklerini söyledi.

Abdullah Burnaz Libya'da hastane inşa ediyor!

ABD Design Team'in sahibi Abdullah Burnaz, Türkiye'de birçok rezidans, ofis ve restoranın iç mimarlığını üstlendi ve ününe ün kazandırdı. Burnaz şimdi de Libya'da müteahhitliğe giriş yaptı.

Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi açıldı!

Derince Belediyesi Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi hizmete açıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sağlık yatırımlarımızın kıymeti salgın döneminde çok iyi anlaşılmıştır!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada, "Muhalefetin sürekli eleştirdiği, 'gereksiz' dediği sağlık yatırımlarımızın kıymeti salgın döneminde çok iyi anlaşılmıştır." diye konuştu.

Kanal İstanbul çok yakında başlıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde "2019 Yılı Değerlendirme Toplantısı"nda projelere de değindi ve Kanal İstanbul projesine çok yakında başlanacağını dile getirdi...

2020 faizlerin çok daha düştüğü bir yıl olacak!

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "2020, inşallah faizlerin çok daha düştüğü bir yıl olacak." diye konuştu...

Cumhurbaşkanlığı Kütüphanesi çok yakında açılacak!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, açılış öncesi Cumhurbaşkanlığı Kütüphanesi’ne ziyaret gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Cumhurbaşkanlığı Kütüphanemiz çok yakında milletimizin hizmetinde olacak.” dedi…

Cumhurbaşkanı: Mimaride çok farklı bir süreci yakalamamız gerek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Belediyecilikte mimaride çok farklı bir süreci yakalamamız, kentsel dönüşümle beraber yapılaşmayı nasıl yapacağımızın üzerinde durmamız gerekiyor" dedi...

Çorum Hitit Üniversitesi Hastanesi'ne yeni otopark!

Çorum Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin acil servis bölümüne otopark yapılması için çalışmalara başlandı.

Türkiye'ye yatırım yapanlar, en çok karlı çıkanlar olacaktır!

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Türkiye'ye bugün yatırım yapanların yarın en çok karlı çıkanlar olacağını söyledi.

Meram'daki cami inşaatı hızla sürüyor!

Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, Dede Korkut Mahallesi'ndeki Şehit Erol Olçok Parkı içerisinde vatandaşların talebi üzerine inşa edilen cami inşaatını gezdi..

Tuzla Abdullah Tayyip Olçok Ortaokulu açıldı!

Tuzla Belediyesi’nin İçmeler Mahallesi'nde hayata geçirdiği Abdullah Tayyip Olçok İHO, eğitim hayatına başladı

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Hastanesi yarın açılıyor!

Çorum'da inşa edilen Erol Olçok'un isminin verildiği 800 yataklı hastane, yarın Başbakan Binali Yıldırım tarafından resmi açılışı yapılacak.

Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi açıldı mı Haberi

Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi açıldı mı

Derince Belediyesi Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi'nin açılış töreninde açıklamalar yapan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Kocaeli'nin, insanlarıyla tabiatıyla ve sanayisiyle ülkeye değer kazandırdığını belirtti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile pazar günü Gebze'de ve Kocaeli Üniversitesinde çok anlamlı açılışlar yaptıklarını dile getiren Kasapoğlu, şunları söyledi:

"O gün de gördük ki Kocaeli hakikaten her şeyin en iyisine, en güzeline layık. O yüzden bugün hem Valimiz hem Büyükşehir Belediye Başkanımız, milletvekillerimiz, ilçe başkanlarımıza ve belediye başkanlarımızla istişarelerde bulunduk. Amacımız; bu şanlı bayrağın ilelebet en güçlü şekilde payidar olması. İnanıyorum ki bu, bugün açılışını gerçekleştireceğimiz bu güzel merkeze adını veren Abdullah Tayyip Olçok'ları yetiştirmekten geçiyor. O yüzdendir ki bu ülkenin en büyük umudu gençlerimiz...