20 / 04 / 2024

Abdullah Tever

Abdullah Tever

İstanbul Ağaç Mamulleri ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği'nin yürüttüğü 'Mobilya Sektöründe Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesi Projesi' çerçevesinde, Suudi Arabistan'a ihracat konuşunda ilk adım Ekonomi Bakanlığı koordinasyonunda atıldı...

Dikili ağaç kesimi işini özel sektöre devrediliyor!

Ağaç kesimindeki artan maliyetleri karşılamakta zorlanan Orman ve Su İşleri Bakanlığı, dikili ağaç kesimi işini özel sektöre devrediyor. 3 yılda tamamlanacak devir işlemi sayesinde şu an yüzde 20 olan dikili ağaç kesim oranı yüzde 60’a çıkarılacak.

Abdullah Özgören'e FETÖ gözaltısı!

İznik'in tanınmış işadamlarından emlak zengini Abdullah Özgören, FETÖ üyesi olduğu iddiasıyla gözaltına alındı. Özgören'in evinde de 1 dolar bulundu.

Abdullah Yazıcı: Türkiye ekonomisi yoluna devam ediyor!

Amerikan Merkez Bankası’nın faiz kararı, Başbakan Sayın Binali Yıldırım’ın açıkladığı kredi kartı taksit sınırı artışı gibi Türkiye ekonomisinin gündemine ilişkin konularda değerlendirmelerde bulunan Dumankaya İnşaat Genel Müdürü Abdullah Yazıcı şunları söyledi:

Abdullah Kavuk gözaltına alındı!

Kavuklar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kavuk’un da aralarında bulunduğu 7 kişi, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alındı. 2 bin kadar çalışanı bulunan Kavuklar'ın 2014 yılı cirosu 750 milyon TL.

Kayseri Abdullah Gül Müzesi 24 Temmuz'da açılacak!

Türkiye'nin 11. Cumhurbaşkanı ve AK Parti hükümetlerinin ilk başbakanı Abdullah Gül'ün hayatının anlatılacağı ve kişisel eşyalarının sergileneceği müzenin açılışı 24 Temmuz'da Gül'ün memleketi Kayseri'de yapılacak.

Abdullah Gürer kimdir?

2012 yılında Sektörde büyümek adına Nova Mimarlık ile güçlerini birleştirerek Nova Sultani Mimarlık’ı kuran Mimar Abdullah Gürer kimdir? Abdullah Gürer hangi işlere imza attı?

Abdullah Bilir İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abdullah Bilir İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdullah Bilir tarafından 50 bin TL sermaye ile 25 Nisan'da Şişli, Merkez Mahallesi, Hasat Sokak Bilir'de kuruldu.

Silahtar Abdullah Ağa Vakfı Başakşehir arsası ihale edilecek!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, Silahtar Abdullah Ağa Vakfı'nın Başakşehir arsası yapım veya onarım karşılığı 25 yıllığına kiralanacak. Projenin tahmini uygulama bedeli 4 milyon 643 bin 722 TL olarak belirlendi.

Abdullah Erdoğan: Ruslar Antalya'dan ev almıyor!

ANSİAD Başkanı Abdullah Erdoğan, Milliyet Akdeniz Gazetesi'nin Antalya Ekonomisiyle ilgili sorularını yanıtladı. Erdoğan, Rusya krizinden emlak ve inşaat sektörünün etkilendiğini vurguladı.

Abdullah Efendi Lokantası ilk şubesini açtı!

1888 yılında Sultan II. Abdülhamit'in emriyle açılan Abdullah Efendi Lokantası usta-çırak ilişkisiyle günümüze kadar geldi. Yıllardır Taksim'de Hacı Abdullah Lokantası olarak hizmet veren lokanta 129 yıl sonra ilk şubesini açtı.

Çankaya’daki Abdullah Cevdet Caddesi’nin ismi yeniden gündemde!

Cumhuriyetin en tartışmalı aydınlarından Dr. Abdullah Cevdet’in adını taşıyan Çankaya’daki caddenin adı yine değiştirilip Prof. Dr. Aziz Sancar oldu. Ancak ‘değiştirilemez’ diye iki yargı kararı var.

Abdullah Bayram, oğlu Mustafa Bayram'ı evlendiriyor!

Denge Yapı'nın sahibi Abdullah Bayram'ın oğlu Mustafa Bayram, Rumeysa Çizmeci ile dünya evine giriyor. Çiftin nikahı 7 şubat Pzar günü gerçekleştirilecek.

Giresun Hacı Abdullah Halife Cami onarılacak!

Mimari Özellikleri ve 500 yıllık tarihi geçmişiyle ilimizin önemli kültür varlıklarından olan Hacı Abdullah Halife caminin onarımı için gerekli hazırlıklara başlandı.

Abdullah Gayrimenkul Geliştirme Limited Şirketi kuruldu!

Abdullah Gayrimenkul Geliştirme Limited Şirketi, Selahattin Aysel tarafından 10 bin TL sermaye ile 7 Ocak 'ta Bahçelievler, Şirinevler Mahallesi, Mehmet Akif Ersoy Caddesi 'nde kuruldu.

Abdullah Tever Haberi

Abdullah Tever


Türk mobilya sektörü, Türkiye'nin toplam ihracatındaki payını artırmak adına İstanbul Ağaç Mamulleri ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği önderliğindeki çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da gerçekleştirilen 'Sektörel Ticaret Heyeti' ile, 'Mobilya Sektöründe Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesi Projesi' çerçevesinde, bu ülkeye ihracatla ilgili ilk adım atılmış oldu. Ekonomi Bakanlığı'nın desteklediği ve İstanbul Ağaç Mamulleri ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Tever liderliğindeki heyete, 12 üye firma temsilcisi ile bakanlık yetkilileri katıldı. Etkinliğin birinci gününde, MOBITEX 2013 Fuar'ında Türk firmaları için tahsis edilen alanda, küme koordinatörlüğünce daha önceden organize edilen geniş katılımlı B2B toplantıları gerçekleştirildi. Toplantılar esnasında firmalar, kendi üretim alanlarına göre ilişkilendirilen satın almacılarla görüşmeler yaptı.


İmza aşamasına gelindi


Gerçekleştirilen B2B toplantıları sonrasında, katılımcı firmalar başta görüşmeler esnasında bağlantı...