25 / 04 / 2024

Abercrombie&Fitch

Abercrombie&Fitch

Ünlü giyim markası Abercrombie&Fitch, satış gelirlerinin düşüklüğü nedeniyle ABD'de 35 mağazasını kapatacak.

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch’ten ABD’ye kötü sürpriz!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Rating, ABD’ye resmen kötü bir sürpriz yaptı. Fitch, borç limiti açmazı yüzünden ABD'nin "AAA" olan kredi notunu negatif izlemeye aldı.

Fitch Rattings dolar için tarih verdi! O tarihe kadar belirsizlik devam edecek!

Fitch Rattings, Türkiye'de uygulanan alışılmadık politikalar nedeniyle baskıların arttığını belirterek tarih verdi. O tarihe kadar belirsizlik devam edecek!

Fitch'ten ABD'li bankalar için 'zayıf performans' beklentisi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, bu sene ABD bankaları için daha zayıf finansal performans beklediğini ve bu performansın iş modeline, varlık yoğunluğuna ve mevduatların çeşitliliği ile istikrarına bağlı değişebileceğini belirtti.

Fitch Ratings: Gelecek hükümetin ilk işi döviz piyasası!

Fitch Ratings, Türkiye'de seçimden sonra göreve gelecek hükümetin ilk işinin döviz piyasası risklerini yönetmek olacağını açıkladı.

Fitch Ratings'ten Türk bankalarına deprem raporu!

Fitch Ratings, Türk bankalarının depremin etkilerini değerlendirdiği bir rapor yayınladı. Raporda belirtildiği üzere, afetin vurduğu bölgelerde bankaların riski sınırlı ve notlarının etkilenmesi olası görünmüyor. 

Fitch, Türkiye'nin kredi notunu açıkladı

Fitch, Türkiye'nin kredi notunu "B" görünümü ise "negatif" olarak onayladı. Kredi derecelendirme kuruluşu, zelzelelerin ekonomik faaliyet üzerindeki negatif tesirinin, mayıs seçimleri evvelinde mali ve kredi teşvikiyle kısmen dengelenmesini bekliyor.

Fitch'in Türkiye kararı için nefesler tutuldu… Kredi notu yükselecek mi?

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch’in açıklayacağı Türkiye kararı, ekonomi çevrelerinde merakla bekleniyor. Peki dünya çapında etkili Fitch’in Türkiye’ye yönelik kararı ne olacak? Kredi notu düşecek mi yoksa artacak mı? İşte ayrıntılar…

Fitch’ten ‘Deprem’ raporu! Kahramanmaraş depremi Türk şirketlerinin kredi notunu nasıl etkileyecek?

Kahramanmaraş depremlerinin Türkiye ekonomisinde yaratacağı hasarların yanı sıra bölgedeki şirketlerin ticari faaliyetlerinin aksaması nedeniyle kredi notlarını nasıl etkileyeceği merak ediliyor. Uluslararası rating kuruluşu Fitch yayınladığı rapor ile bu konuları açıklığa kavuşturdu.

Fitch Ratings: ABD'de konut fiyatlarındaki artış hız kesecek!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, soğuyan talep ve kötüleşen satın alma durumu sebebiyle ABD'de nominal konut fiyatı artışının 2023 yılında ciddi ölçüde yavaşlamasını beklediğini açıkladı. 

Fitch o şirketin kredi notunu değiştirdi! Yaklaşık 4 kat düştü

Genelde Türkiye üzerinde yaptığı düşük notlarla ''sıfırcı'' olarak bilinen Kredi Derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Ülker Bisküvi Sanayi A.Ş'nin uzun vadeli kredi notunu 'B' olarak kaydetti

Fitch bu kez ciddi şekilde uyardı! 2023 çok zor geçecek

Avrupa'nın hatrı sayılır ekonomilerinin 2023 senesi içinde zorlanacağını açıklayan Dünyaca meşhur kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, Pandeminin bu zorlanmada en büyük etki olduğunu bildirdi

Yatırım yapacak olanlar dikkat! Fitch’ten şok uyarı geldi!

Dünyanın önde gelen kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, dünyadaki şirketlerin yüzde 48’inde durumun kötüleştiğini belirtirken, Avrupa ekonomileri için çok önemli uyarıda bulundu.

Fitch, Türkiye'nin kredi notunu B olarak teyit etti!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, Türkiye'nin kredi notunu 'B', görünümünü de 'negatif'şeklinde teyit etti.

Abercrombie&Fitch Haberi

Abercrombie&Fitch

Bir zamanlar Türkiye’de çok popüler olan Abercrombie&Fitch (A&F) ABD’de pek çok mağazasını kapayacak.Şirket yaptığı açıklamada ABD’deki mağazalarının tamamında yeniden yapılanmaya gideceğini açıkladı.


Şirket ABD’deki 745 mağazasının 35’ini önümüzdeki günlerde kapatmaya hazırlanıyor. 2012 yılında şirketin ABD’de 946 mağazası bulunuyordu.

6 YILDA 350 MAĞAZA KAPATTI



Son 6 yılda Hollister ve Abercrombie&Fitch ürünlerini satan A&F mağazaları 350 tane mağazasını kapattı.


150 KİŞİNİN GÖREVİNE SON VERDİ


A&F çarşamba günü New Albany’deki 150 işçisinin de görevine son verdi.

Şirketten işten çıkarmaya ilişkin yapılan resmi açıklamada, “Maliyet azaltma politikaları kapsamında işten çıkarma gerçekleştirdik” denildi.


Abercrombie&Fitch 2016 yılında 3.52 milyar dolarlık satış gerçekleştirdi. Şirketin satış gelirleri son 14 çeyrektir üst üste...