13 / 05 / 2024

Acarlar Turizm sahibi bilal cem acar

Acarlar Turizm sahibi bilal cem acar

Karabaş Mahallesi'nde, Ankara asfaltı mevkiinde bulunan ve ilimizin köklü taşıma firmalarından Acarlar Turizm'e ait olan 8 katlı binanın yıkımına dün başlandı. Acarlar Turizm binanın yerine yeni bir AVM yapacak.

Ev sahibi olan herkesi ilgilendiriyor! Şartları çiğneyenlere 1 milyon lira ceza verilecek!

Konutların turizm amaçlı kiralanmasına ve bazı kanunlarda değişiklik yapılmasına ilişkin yasa Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre, İzin belgesi almadan turizm amaçlı konutları kiraya verenler ceza alacak. Ev sahibi olan herkesi ilgilendiriyor!

Özbek Turizm'den icra açıklaması!

Galatasaray'ın eski başkanı Dursun Özbek'in sahibi olduğu Özbek Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, sarı-kırmızılı takıma haciz gönderdiği şeklindeki haberlere karşın bir açıklama yaparak verilen 10 günlük söze rağmen herhangi bir işlem başlatmadıklarını duyurdu...

Antalyalı turizm çalışanlarına 5 bin konut müjdesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Menderes Türel, turizm çalışanlarıyla bir araya geldi. Türel, ''500 konut yaparak turizm çalışanlarımızı ev sahibi yaptık. 5 bin konut daha yapacağız" dedi.

Alkoçlar Turizm konkordato talep etti!

Alkoçlar’ın sahibi olduğu Alkoçlar Otelcilik ve Turizm AŞ, konkordato talep etti. 1400 yatak kapasiteli 3 otelin işletmecisi olan Alkoçlar, borçlarına 9 ay erteleme istedi.

Acarlar Dekorasyon İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acarlar Dekorasyon İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün İlhan Acar tarafından 30 bin TL sermaye bedeli ile Bostancı'da kuruldu.

FETÖ, Varan Turizm'in 4 oteline el koydu!

FETÖ mağduru Varan Turizm’in eski ortağı, Varuna otellerinin sahibi Pekuysal, “Yargıdaki uzantılarıyla 4 otelime el koydular. Daha sonra silaha sarıldılar. Bir bacağımı kaybettim” dedi.

Bursa Orhaneli turizm yatırımı için cazip bölge!

Bursa Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu, Çalımlıoğlu Gayrimenkul'ün sahibi Harun Çalımlıoğlu'nu ağırladı. Tatlıoğlu, bölgenin turizm yatırımı için çok cazip bir yer olduğunu söyledi.

Kadooğlu Otelcilik Turizm İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi Beykoz Şubesi açıldı!

Kadooğlu Otelcilik Turizm İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi Beykoz Şubesi, Veli Kadooğlu Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 21 Haziran'da Beykoz, Acarlar Mahallesi'nde açıldı.

PAB Mimarlık turizm yapılarına farklı bir yorum getiriyor!

2015 Genç Mimar Ödülü sahibi PAB Mimarlık, çevreye en az müdahale olacak şekilde ele aldığı yenilikçi ve esnek tasarım anlayışıyla turizm yapılarına farklı bir yorum getiriyor.

Balıkesir Sındırgı turizm sektöründe söz sahibi olacak!

Balıkesir'in Sındırgı Belediyesi, turizm sektöründe söz sahibi olabilmek için çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, mahalleleri dolaşarak, yapılacak çalışmaları anlattı.

TOKİ'den turizm çalışanına 400 TL taksitle ev!

TOKİ, turizm sektöründe çalışan alt gelir grubundaki emekçilere de 250 ile 400 lira arasında taksitlerle ve ödemeleri konutlarına taşındıktan sonra başlamak kaydıyla ev sahibi yapacak.

TOKİ'den turizm çalışanlarına konut!

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, Antalya’da turizm sektöründe çalışan alt gelir grubundaki emekçilerin, 250 ile 400 lira arasında taksitlerle ve ödemeleri konutlarına taşındıktan sonra başlamak kaydıyla ev sahibi yapılacağını açıkladı.

TOKİ turizm çalışanlarını ev sahibi yapacak!

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, Antalya’da turizm sektöründe çalışan alt gelir grubundaki emekçilerin, 250 ile 400 lira arasında taksitlerle ve ödemeleri konutlarına taşındıktan sonra başlamak kaydıyla ev sahibi yapılacağını açıkladı.

Acarlar Turizm sahibi bilal cem acar Haberi

Acarlar Turizm sahibi bilal cem acar


İlimizin köklü taşıma firmalarından Acarlar Turizm'e ait 8 katlı bina yıkılıyor. İzmit'in merkezinde, Karabaş Mahallesi'nde, Ankara asfaltı mevkiinde bulunan ve ilimizin köklü taşıma firmalarından Acarlar Turizm'e ait olan 8 katlı binanın yıkımına dün başlandı. Acarlar Turizm firmasının sahibi Bilal Cem Acar, yıkım işleminin pazartesi günü sona ereceği açıklandı. Acarlar Turizm yıkılan binanın yerine 4.5 katlı bir iş merkezi yapacak. Bilindiği gibi Acarlar Turizm kısa bir süre önce Çarşı Yapı AVM'ye taşınmıştı.

Acarlar Turizm'e ait 8 katlı binanın yıkım işleminin üç günde bitirilmesi hedefleniyor. 


Bizim...