24 / 04 / 2024

Acıbadem Bulgaristan hastane

Acıbadem Bulgaristan hastane

Geçen yıl yurtdışında yapılan en önemli satın alma operasyonlarından birine imza atan Acıbadem Sağlık Grubu’nun gözü yine Avrupa’da.

Acıbadem'den Ataşehir'e hastane ve ofis projesi geliyor!

Acıbadem Sağlık Grubu'nun temelleri, 1991 senesinde Mehmet Ali Aydınlar önderliğinde atıldı. Birçok hastane projesine imza atan Acıbadem Sağlık Grubu,  Ataşehir'de hem ofis hem hastane projesini hayata geçiriyor.

Acıbadem Sağlık Grubu, Sırbistan’da hastane alıyor!

Acıbadem Sağlık Hizmetleri, iştiraki Acıbadem City Clinic BV (ACC BV) aracılığıyla Sırbistan’ın önde gelen özel sağlık sunucuları arasında yer alan Bel Medic Grup’u satın alıyor...

Acıbadem, yurtdışında hastane yatırımlarına hazırlanıyor!

Sağlık alanında verdiği hizmetlerle adından söz ettiren Acıbadem Grubu, yurt dışında hastane açmaya hazırlanıyor. Acıbadem Sağlık Grubu Genel Müdürü Tahsin Güney, özellikle Balkanlar'da yatırım yapmayı düşündüklerini dile getirdi. 

Acıbadem yeni projesini Londra'da yapacak!

Acıbadem Sağlık Grubu yeni yatırımlarını İngiltere Londra'da gerçekleştirmek istiyor. Aydınlar'ın verdiği bilgiye göre son olarak Batı Avrupa pazarına Hollanda'daki yatırımıyla giren Acıbadem Bulgaristan ve Makedonya'daki pazar liderliğini diğer Avrupa ülkelerine de taşımak istiyor.

Acıbadem Grubu rotasını yurt dışına çevirdi!

Acıbadem Grubu geçtiğimiz yıl cirosunu yüzde 32 artırarak beklentisinin üzerinde bir performans ortaya koydu. Halihazırda Türkiye'de 2 hastane yatırımına devam eden grup, önümüzdeki dönemde ise büyümek için rotayı yurt dışına çevirmiş durumda.

Acıbadem Hastanesi Avrupa'da büyümeyi sürdürecek!

Acıbadem Sağlık Grubu bugün beş ülkede 22 hastane, 20 tıp merkeziyle hizmet veriyor. Şirket, Avrupa'da büyümeyi sürdürecek.

Acıbadem'in yeni hastanesi Altunizade'de açıldı!

Acıbadem Grubu, 200 milyon dolarlık yatırımla Altunizade'de yeni hastane açtı. Üsküp, Sofya ve Irak Süleymaniye'de hastaneleri olan Acıbadem'in yeni hedefi Hollanda'da açmak.

Acıbadem Bulgaristan'da yeni hastane peşinde!

Geçen yıl yurtdışında yapılan en önemli satın alma operasyonlarından birine imza atan Acıbadem Sağlık Grubu’nun gözü yine Avrupa’da.

Acıbadem 3 ülkede hastane kuracak!

Bulgaristan’da 4 hastane ve 4 tıp merkezi alan Acıbadem Sağlık Grubu’nun Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, “Sırada Sırbistan ve Romanya var. Bir de Amsterdam’da bir hastane kuruyoruz. 5 yılda iki kat büyüyeceğiz” dedi.

Acıbadem'den Bulgaristan’a 125 milyon euroluk yatırım!

Acıbadem, Bulgaristan'da Tokuda Grup ve City Clinic Grup'u satın aldı. Böylece Bulgaristan'da toplam 125 milyon euroluk yatırım gerçekleştiren Acıbadem'in Türkiye'den sonra Bulgaristan'da da "en büyük sağlık hizmeti sunucusu" oldu.

Acıbadem Bulgaristan'da Tokuda ve City Clinic Grubu'nu satın aldı!

Acıbadem Bulgaristan`da Tokuda ve City Clinic Grubu bünyesine katarak Bulgaristan`da sağlık sektöründe dengeleri alt üst etti. Acıbadem bu yatırımın ardından 4 hastane ve 4 Tıp merkeziyle Bulgaristan`ın en büyük özel sağlık hizmet sunucusu oldu.

Acıbadem Taksim Hastanesi hizmete açıldı!

Acıbadem Sağlık Grubu'nun yeni halkası Acıbadem Taksim Hastanesi genel amaçlı bir hastane olarak konumlandı. 2015 Ekim ayında hizmete açılan hastane, tıbbın tüm branşlarında hizmet veriyor.

Acıbadem Carrefour Bahçelievler'in yerine hastane yapacak!

CarrefourSA Bahçepark AVM'nin yerine Acıbadem Hastanesi geliyor. İş makinalarının aralıksız çalıştığı alandaki yeraltı otoparkı ve otoparktan kalma duvarlar yıkıldı, Acıbadem Bahçelievler'in temelinin ne zaman atılacağı henüz belli değil.

Acıbadem Bulgaristan hastane Haberi

Acıbadem Bulgaristan hastane

Geçen yıl yurtdışında yapılan en önemli satın alma operasyonlarından birine imza atan Acıbadem Sağlık Grubu’nun gözü yine Avrupa’da. Bulgaristan’ın en büyük özel hastanesini bünyesinde barındıran Tokuda Group’un tamamını, Sofya merkezli City Clinic Group’un ise yüzde 76.5’lik hissesini toplam 125 milyon euroya haziran ayında satın alan ve ülkedeki operasyonlarını Acıbadem City Cilinic adıyla yöneten şirket, hem bölgesel hem de ülke içinde yeni alımlar için çalışma başlattı.


5 ile 20 milyon euro arasında olacak


Acıbadem City Clinic CEO’su Ilian Grigorov, özellikle Bulgaristan için yeni alımların 5 ile 20 milyon euro arasında gerçekleşeceğini söyledi. Grigorov, “Sağlık sektöründe yeni konsolidasyonlara sıcak bakıyoruz. Ayrıca Doğu Avrupa’da da alım eğilimi sürecek” dedi. Yurtdışındaki ilk yatırımını Irak’ın Süleymaniye kentindeki Faruk Medical City hastanesiyle yapan Acıbadem, 2011’de de rotasını...