11 / 05 / 2024

Acıbadem New Life

Acıbadem New Life

Mehmet Ali Aydınlar, Acıbadem New Life markasının ilk icraatının 2014 yılında Bodrum’da açılacak olan Medical Wellness Clinic olacağının ve bu Clinic ile Acıbadem’in hizmet yelpazesinin daha da genişleyeceğinin müjdesini verdi.

Antwell'in sağlık hizmetlerindeki çözüm ortağı Acıbadem oldu!

Ant Yapı’nın Türkiye’de ilk kez gerçekleşen Antwell Life Care Residence projesinin sağlık hizmetlerindeki çözüm ortağı Acıbadem oldu. 

27 soruda Seven Four Life Acıbadem projesi!

Seven Four Life Acıbadem projesinde aidat ödemesi yapılmıyor. Isınma ve 5 yıldızlı sosyal tesislerin kullanımının bedava olduğu projede jeotermal enerji kullanılıyor. İşte 27 soruda Seven Four Life Acıbadem projesi...

Seven Four Life Acıbadem'de 1 milyon TL'ye 1+1! Yeni Proje!

Yediyol Şirketler Grubu'nun yeni projesi Seven Four Life projesi butik konseptli olarak Acıbadem'de yükseliyor. Seven Four Life Acıbadem'de 1 milyon TL'den başlayan fiyatlarla daire sahibi olunabiliyor.

New Life Sağlık Hizmetleri İnşaat Ticaret ve Limited Şirketi kuruldu!

New Life Sağlık Hizmetleri İnşaat Ticaret ve Limited Şirketi, Yalçın Yarar ve Esen Yarar ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 4 Kasım'da Üsküdar, Acıbadem Mahallesi, Pırnallı Sokak Türkel Apartmanı'nda kuruldu.

Akasya Acıbadem AVM Avrupa'nın en iyi AVM'si seçildi!

Yeni bir başarıya daha imza atan Akasya Acıbadem, alanında en başarılı alışveriş merkezlerinin katıldığı 2015 ICSC European Shopping Centre Awards'ta New Developments Large kategorisinde Avrupa'nın En İyi Alışveriş Merkezi seçildi.

Akasya Acıbadem Avrupa'nın en iyi AVM'si seçildi!

Akasya Acıbadem; “ICSC Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi” tarafından, her yıl düzenlenen 2015 ICSC European Shopping Centre Awards'ta New Developments Large kategorisinde Avrupa'nın En İyi Alışveriş Merkezi seçildi.

Garden Life Acıbadem'de 550 bin TL'ye 2+1! Yeni proje!

Yapı 61'in projesi Garden Life Acıbadem'de 2+1 dairelerin fiyatları 550 bin TL'den başlayarak değişiyor. Garden Life Evleri Acıbadem projesinde daireler 11 ay sonra teslim ediliyor...

Medical Wellness Clinic Bodrum 'da açılacak!

Mehmet Ali Aydınlar, Acıbadem New Life markasının ilk icraatının 2014 yılında Bodrum’da açılacak olan Medical Wellness Clinic olacağının ve bu Clinic ile Acıbadem’in hizmet yelpazesinin daha da genişleyeceğinin müjdesini verdi.

Acıbadem'de yer alan 4 projenin havadan en yeni videosu!

İstanbul Anadolu yakasında Acıbadem'de hayata geçirilen Akasya Acıbadem projesi, Akasya Acıbadem AVM, Almond Hill ve New City projeleri 29 Ağustos 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından havadan görüntülendi

New City Acıbadem Evleri'nin havadan videosu!

Sadıkoğlu İnşaat tarafından Acıbadem bölgesinde hayata geçirilen New City projesi 29 Ağustos 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden olan kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi.

New City Acıbadem'in en yeni havadan görüntüleri!

New City Acıbadem'in en yeni havadan görüntüleri havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi...

Akasya Acıbadem AVM ve Evleri'nin havadan en yeni videosu!

Akasya Acıbadem projesi 23 Nisan 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından görüntülendi

Mannai Grup Acıbadem'de Chevrolet bayii açtı!

Mannai Grup Acıbadem'deki yeni showroom ve servis tesisini hizmete açtı

Acıbadem New Life Haberi

Acıbadem New Life


Acıbadem’in yeni markası “Acıbadem New Life”ın tanıtıldığı basın toplantısı, integratif tıbbın yaratıcısı ve “Dünyadaki Sağlık Sistemini Etkileyen 100 İnsan” listesinde “5. Önemli İnsan” olarak gösterilen Prof. Dr. Andrew Weil’in katılımıyla gerçekleşti. 24 Ekim 2013 Perşembe günü, Acıbadem Maslak Hastanesi’nde yapılan toplantıda lanse edilen yeni marka kapsamında Acıbadem, kişiye özgü tıp alanında yeni hizmetler sunacak. Acıbadem Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Acıbadem New Life markasının ilk icraatının 2014 yılında Bodrum’da açılacak olan Medical Wellness Clinic olacağının ve bu Clinic ile Acıbadem’in hizmet yelpazesinin daha da genişleyeceğinin müjdesini...