23 / 04 / 2024

Acil Hastalara Yardım Vakfı Başkanı Süleyman Doğan

Acil Hastalara Yardım Vakfı Başkanı Süleyman Doğan

Başkanlığını Acil Hastalara Yardım Vakfı Başkanı Süleyman Doğan'ın yaptığı Acil Hastalara Yardım Vakfı, Konya'da 400 yataklı Zihinsel Engelliler İçin Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi yapıyor.

SED Yardımı Ekim 2023 ödemelerinde son dakika! Düşük gelirli aileler acil bakın!

SED Yardımı Ekim 2023 ödemelerinde son dakika gelişmeleri pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Düşük gelirli aileler çok acil bu açıklamaya bakın...

Kiracılara asgari ücretin yarısı kadar kira yardımı! Kanun teklifi hazırlandı! Kiracılar dikkat!

Kira fiyatlarındaki yükselişe acil çözüm bulunmasına ilişkin çağrıda bulunan CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, konutu olmayan vatandaşlara asgari ücretin yarısı kadar kira yardımı yapılması için Meclis'e kanun teklifi sundu. İşte ayrıntılar...

Afad resmen duyurdu! 15 bin TL'lik yardım ödemeleri başladı! 

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Çanakkale'de yaşanan orman yangını sonrası mağdur olan ailelere 15 bin TL yardım ödemelerinin hesaplara yatırılmaya başlandığını açıkladı.

Aile Bakanlığı bu kişilere yardım edecek! 4 bin, 5 bin ve 200 bin TL veriliyor!

Aile Bakanlığı, afet ve acil durumlar karşısında mağdur olan vatandaşlara destek olmak amacıyla yardım programlarını başlattı. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları aracılığıyla gerçekleştirilen yardımlarla, vatandaşların temel ihtiyaçları karşılanacak. 

Aile Bakanlığı hızlı davrandı! Bu kişilere 4.336 TL para yardımı yapılacak! Yalnızca bu kişiler alabilecek!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Tüberküloz veya SSPE hastalığına sahip olan veya hastalara bakmakla yükümlü olan vatandaşlara yönelik yeni bir nakit yardım programı başlattı. Başvurusu kabul edilen kişilere, 4.336 TL tutarında ödeme yapılmaktadır.

Depremzedelere yapılacak destek ödemesi 130 milyar TL! Kalem kalem açıklandı: Taşınma, kira, acil ihtiyaç yardımı...

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı, depremden etkilenenler için yapılacak hane başı destek ödemelerini peş peşe açıkladı. Depremzedelere yapılacak destek ödemesi 130 milyar TL! Kalem kalem açıklandı: Taşınma, kira, acil ihtiyaç yardımı...

Aile Bakanlığından sosyal yardım alanlara müjde! Peş peşe zam geldi! Hemen acil hesaplara yatacak! Tek tek değişti...

Bu yıl açıklanan maaş zammından sonra bazı sosyal destek ödemelerinde artış yaşandı. Aile Bakanlığından sosyal yardım alanlara müjde. Peş peşe zam geldi. Hemen acil hesaplara yatacak. İşte detaylar...

Tarım Müdürlüğü kampanya başlattı! Deprem bölgesinde buna acil ihtiyaç var!

Ağrı Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, Türkiye'yi sarsan, 10 ili etkileyen ve binlerce ölü ve yaralının olduğu 2 depremin ardından  deprem bölgesindeki üreticilere dağıtılmak üzere acil yem yardım kampanyası başlattı.

Aile Bakanlığı'ndan yardım alanlar acil baksın! Sosyal destek ödemelerine yüzde 30 zam müjdesi! O tarihte hemen...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) yardımına yüzde 30 zam yaptı. Peki, SED parası hesaplara yattı mı? 2023 SED miktarı ne kadar oldu? İşte detaylar...

Japonya Hindistan'a 14,8 milyon dolarlık yardım yaptı!

Japonya, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınına yönelik Hindistan'daki sağlık sistemini desteklemek için bu ülkeye 14,8 milyon dolarlık acil yardım gönderecek.

İzmir'de evleri hasar gören kiracılara 5 bin lira taşınma ve kira yardımı yapılacak!

İzmir'de eşyasını alamayan vatandaşlara hane başına 30 bin lira eşya yardımı, yıkılmış, acil yıkılacak ve ağır hasarlı evlerin sahiplerine 13 bin lira, evleri bu durumda olan kiracılara da 5 bin lira taşınma ve kira yardımı yapılacak.

IMF düşük gelirli 28 ülkeye borç yardımını uzattı!

Uluslararası Para Fonu (IMF), düşük gelirli 28 ülkeye acil borç servisi yardımını 6 ay daha uzattı.

IMF'den 25 ülkeye borç yardımı!

IMF Başkanı Kristalina Georgieva, koronavirüs salgınının etkileriyle mücadeleye yardımcı olmak amacıyla, Afet Etkilerinin Sınırlandırılması ve Borcun Hafifletilmesi Fonu (CCRT) kapsamında 25 üye ülkeye acil borç yardımı sağlanacağını bildirdi.

Acil Hastalara Yardım Vakfı Başkanı Süleyman Doğan Haberi

Acil Hastalara Yardım Vakfı Başkanı Süleyman Doğan


Kısa zamanda tamamlanması beklenen merkezdeki her odada banyo, tuvalet, lavabo, telefon ve 24 saat sıcak su olacak. 


2 oda bulaşıcı hastalığı olanlar için ayrılacak. İçinde kalanlar yaşlı, hasta, engelli olacağı için depremde tahliyenin zorlaşması göz önüne almınarak çelik konstrüksiyondan yapılan bina Richter ölçeğine göre 9 büyüklüğündeki depreme de dayanıklı olacak. 


Acil Hastalara Yardım Vakfı Başkanı Süleyman Doğan, inşaatı süren merkezin inşaatını hayırseverlerin de desteği ile önemli bir oranda tamamladıklarını ve en kısa zamanda tamamlamayı planladıklarını belirtti. 'Şefkat Konağı' olarak nitelendirdikleri merkezin her yaştakilere açık olacağını kaydeden Süleyman Doğan, "Osmanlı Devleti'nin son döneminde Sultan 2'nci Abdülhamid Han yardıma muhtaç insanlara derman kapısı olması için İstanbul'da ilk darülacezeyi kurmuş. 1896 yılından bu yana insanların yardımına koşan darülaceze, Osmanlı ve Cumhuriyet döneminde üzerine düşen...