19 / 04 / 2024

Acıpayam deprem

Acıpayam deprem

AK Parti Denizli Milletvekili Tin, "Denizli’deki deprem mağdurları için devletin tüm ilgili birimleri seferber oldu. Acıpayam’da var olan 168 konut, depremzedelerin emrine verilecek" dedi...

Acıpayam'da 343 ağır hasarlı, 272 az hasarlı yapı tespit edildi!

Acıpayam'da meydana gelen 5,5 büyüklüğündeki deprem sonrası ilçe “afet bölgesi” ilan edildi. Depremin ardından 343 ağır hasarlı ve yıkık, 272 az hasarlı yapı tespit edildi.

Hasan Karahan: Depremde orta ve ağır hasar gören 500'e yakın ev var!

Denizli Valisi Hasan Karahan, Acıpayam'daki depremde 500'e yakın evin orta ve ağır derecede hasar gördüğünü dile getirdi. 

İki ildeki 15 adet iş yeri kiraya veriliyor! 1.000 TL'den başlayan aylık kira bedelleriyle...

Sakarya Adapazarı'nda ve Denizli Acıpayam'da yer alan toplam 15 adet iş yeri aylık 1.000 TL'den başlayan bedellerle kiraya veriliyor. İşte o kiralamalar ile ilgili merak edilenler...

Mustafa Necip Uludağ Kimdir? 

Acıselsan Acıpayam Selüloz Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Necip Uludağ kimdir? Mustafa Necip Uludağ daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mustafa Necip Uludağ'ın biyografisi..

Hatay'da depremde ayakta kalan 100 yıllık çınar ağacı fırtınaya dayanamadı!

6 Şubat'ta gerçekleşen deprem sonrasında, başta Hatay olmak üzere peş çok şehir etkilendi. Büyük depremin ardından ayakta kalan 100 yıllık çınar ağacı fırtınaya dayanamadı.

10 ili etkiledi acısı tüm dünyada duyuldu! 100 milyon dolar gönderiyorlar

10 ili etkileyen ama acısı bütün dünyada duyulan deprem ile ilgili Amerikalı müslümanlardan da destek açıklaması geldi. ABD Müslüman Örgütleri Konseyi, 100 milyon dolarlık yardım toplandığını açıkladı.

Deprem bir kez daha acı gerçeği yüzümüze vurdu! 10 ilde konutların yüzde 44'ü deprem sigortalı

Deprem kuşağında olan ülkemizde sağlam binalar kadar deprem sigortası da önemli. Depremin vurduğu 10 ilimizde bulunan 2 milyon 173 bin konutun 963 bini DASK yani deprem sigortalı durumda. 1 milyon 212 bin konutun sigortası ise bulunmuyor.

Deprem felaketinde bir acı haber de bankacılık ve iş dünyasından geldi! Ünlü iş insanı sevenlerini yasa boğdu!

Kahramanmaraş merkez olmak üzere yaklaşık 10 şehrimizi birden etkileyen deprem felaketi ülkemizi derinden sarstı. Deprem nedeniyle 3 bini aşkın vatandaşımız hayatını kaybederken, bir acı haber de bankacılık ve iş dünyasından geldi.

TOKİ Denizli Acıpayam 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Denizli Acıpayam sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Denizli Acıpayam’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Denizli Acıpayam’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Denizli Acıpayam sosyal konut projesi...

Denizli'de 900 bin TL'ye iş yeri satılıyor! Acıpayam Belediyesi duyurdu!

Acıpayam Belediyesi, Denizli ili, Acıpayam ilçesi, Aşağı Mahallesi'nde yer alan 25 adet iş yerini satıyor. İşte fiyatlar...

Teoman Sancar'dan Denizli Acıpayam deprem konutları açıklaması!

5.5'lik Denizli depreminin üstünden 2 yıl geçti. Acıpayam ilçesinin Oğuz, Kırca, Alaattin, Karahöyük, Ovayurt, Ucarı, Yeniköy ve Corum köylerinde kerpiç yapılar yıkılmıştı. Konteyner ve çadırlara yerleştirilen 160 aileye TOKİ’den konut verileceği belirtildi. Fakat konutlar henüz teslim edilmedi.

Meva Şehir'de öncelik sağlamlık ve deprem güvenliği!

Doğal afetler ve pandemi süreci insanların konut tercihlerinin değişmesine sebep oldu. Ülke olarak yaşadığımız acı deprem felaketlerinin yanı sıra Kovid-19 salgını da konut alırken dikkat ettiğimiz önceliklerimizi büyük oranda etkiledi. 

Denizli'de 20.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Acıpayam Kaymakamlığından (Milli Emlak Şefliği), Denizli Acıpayam'da yer alan arsayı 20 milyon 826 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Denizli Acıpayam'da 20.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Denizli Acıpayam'da yer alan arsayı 20 milyon 826 bin TL bedelle satışa çıkardı. 

TOKİ'den Denizli'ye 3 yeni okul! İhalesi bugün!

Denizli İli Babadağ İlçesi Kelleci Mh 4 Derslikli Kelleci Okulu, Çal İlçesi Hüseyinler Mh 16 Derslikli Çal Mesleki ve Tek And Lisesi, Acıpayam İlçesi Yukarı Mh 24 Derslikli Cumhuriyet Anadolu Lisesi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi bugün saat 13:30'da yapılacak.

Acıpayam deprem Haberi

Acıpayam deprem

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Kurban Bayramı'nın ikinci gününde Çameli, Acıpayam ve Serinhisar ilçelerinde partilileri ve hemşehrileriyle buluşup, bayramlaştı. Sabah'ta yer alan habere göre; Şahin Tin, "Her bayram olduğu gibi bu bayramda bayramın özünü ve ruhunu büyük bir heyecanla yaşıyoruz. Teşkilatımız ve vatandaşlarımız ile bayramlaşıyoruz. Bizler kadim bir medeniyete sahibiz. Birliğimizi ve kardeşliğimizi her daim muhafaza edeceğiz" diye konuştu.

CAN KAYBI YOK

Tin, bu bayrama buruk girdiklerini söyleyerek "Bilindiği gibi önce Acıpayam'da daha sonra da Bozkurt ve Çardak ilçelerimizde bir deprem afetiyle karşı karşıya kaldık. Özellikle Acıpayam ilçemizde yaşanan depremde birçok köyümüzde evlerimiz hasar gördü. Çok şükür her hangi bir can kaybımız olmadı. Depremin ardından hemen bölgeye intikal ederek, vatandaşlarımızı yalnız bırakmadık. Devletimizin tüm ilgili birimleri elindeki tüm imkânlarını seferber...