29 / 03 / 2024

Acunkent dernek Facebook sayfası

Acunkent dernek Facebook sayfası

Uluhan Grup’un Esenyurt'ta başlayıp bitiremediği Acunkent’i hak sahiplerinin kurduğu dernek bitiriyor. Acunkent Gayrimenkul Sahipleri Dayanışma Derneği, ek ödemelerle projedeki haczi kaldırarak tapularını alma peşinde… Dernek, Acunkent için kolları sıvadı

Facebook ve Instagram'a abonelik yolda! İşte ücreti

Facebook ve Instagram'ın sahibi Meta, Avrupa'daki kullanıcılara Facebook ve Instagram'a reklamsız erişim sağlamaları için aylık abonelik seçeneği sunulacağını açıkladı. İşte merak edilen o ücret...

Mark Zuckerberg da Elon Musk'ın izinden gidiyor: Facebook ve Instagram'da mavi tik ücretli olacak!

Meta, Instagram ve Facebook kullanıcıları için ücretli mavi tik hizmeti sunacağını açıkladı. Yakın bir zamanda, kullanıcılar bu hizmet sayesinde mavi tik sahibi olabilecekler.

Facebook ve Instagram'da resmen mavi tik devrini başlattı! 24 Şubat 2023 fiyat listesi...

Meta bugün Facebook ve Instagram için Mavi Tik Onaylı Hesap özelliğini etkinleştirdi. Detaylar için tıklayınız...

Donald Trump'ın Facebook ve Instagram hesaplarını geri yüklendi! 

Söz verdiği gibi Meta, eski Başkan Donald Trump'ın Facebook ve Instagram hesaplarını her iki platformda da yasaklamasından iki yıl sonra geri yükledi.

 Sosyal medyanın baş belasıydı! Facebook ve instagram'a kısıtlama

Facebook ve Instagram, dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından ikisidir ve her ikisi de ürünlerini veya hizmetlerini tanıtmak isteyen işletmeler ve bireyler için reklam seçenekleri sunar.

Büyük gün geldi, Facebook Pay’in adı değişti! İşte yeni adı…

Dünyada en çok kullanılan sosyal medya uygulaması olan Facebook'un ödeme aracı Facebook Pay, dünyada isim değişikliğine gitti . Facebook Pay artık yaklaşık 200 ülkede Meta Pay ismiyle kullanılacak. İsim değişikliği Türkiye için şu anda geçerli değil… 

Facebook uyardı! Bu 3 ayarı mutlaka değiştirin

Facebook'tan tüm kullanıcılarına uyarı geldi. Kullanıcıların hesaplarını korumak için yapması gereken 3 adımı sıraladı.

Facebook'ta verdiği satılık zeytinyağı ilanı yüzünden 5 milyon liralık arsa ve arabasını kaybetti

Almanya’da 45 yıl boyunca gurbetçilik yapan bir vatandaş Facebook’ta verdiği ‘satılık zeytinyağı’ ilanı yüzünden tüm servetini kaybetti. Akıl almaz olayda mağdur olan vatandaş 4,5 milyon lira değerindeki arazisini 5 kuruş para almadan dolandırıcılara devretti.

Mahkemeden WhatsApp ve Facebook kararı!

Rekabet Kurumu'na karşı WhatsApp ve Facebook tarafından açılan ve veri paylaşımı ile ilgili davada mahkeme davanın reddine karar verdi.

Facebook'ta Amazon Ormanları'ndaki arazilerin satışı yasaklandı!

Facebook'un e-ticaret platformu Marketplace üzerinden Amazon Yağmur Ormanları'nda arazi satışının yasaklandığı açıklandı. 

Facebook kripto para piyasasına giriş yapıyor!

ABD'li sosyal medya şirketi olan Facebook, bu yıl sonunda 'Diem' adını taşıyan proje ile kripto para piyasasına girecek.

Amazon ormanları Facebook'ta satılıyor haberlerine soruşturma!

Brezilya'da bulunan amazon ormanlarının Facebook'ta satıldığı haberleri üzerine Brezilya Federal Yüksek Mahkemesi, soruşturma başlattı. 

Facebook'tan 'Bir Kira Bir Yuva' kampanyasına 775 bin TL'lik destek!

İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında İzmir Büyükşehir Belediyesi, 'Bir Kira Bir Yuva' yardım kampanyası başlatmıştı. Sosyal medya uygulaması Facebook, yardım kampanyasına 775 bin TL bağışta bulundu. 

Acunkent dernek Facebook sayfası Haberi

Acunkent dernek Facebook sayfası



Uluhan Grup tarafından Esenyurt'ta inşasına Mart 2010'da başlanan Acunkent projesi, hak sahipleri tarafından kurulan Acunkent Gayrimenkul Sahipleri Dayanışma Derneği tarafından bitiriliyor. 


Acunkent mağdurları olarak Şubat 2014'te dernek kuran hak sahipleri, Uluhan Grup yönetimi ile anlaşarak inşaatı bitirme ve satış sözleşmesini noter satış sözleşmesine çevirmek, proje üzerindeki hacizleri kaldırarak tapularını almak istiyor. 



Acunkent'te son durum!


Yüzde 90'ı tamamlanan Acunkent projesinde kalan yüzde 10'luk kısmı bitirecek olan dernek üyeleri, proje kapsamındaki taksit ödemelerine ek olarak Uluhan Grup'a gelen haciz miktarını da aralarında paylaşarak ek ödeme yapıyor.


Toplam 8 bloktan oluşan Acunkent’te 4 blok arsa sahiplerinin, 4 blok ise Uluhan Grup’a ait. Uluhan Grup’un bloklarından konut almak için satış sözleşmesi imzalayan ve ödemelerini gerçekleştiren hak sahipleri, Uluhan Grup’a gelen hacizler ve şirketin kötü günler geçirmesi...