29 / 03 / 2024

Adana Adliye Sarayının inşaatı

Adana Adliye Sarayının inşaatı

Türkiye'nin en büyük üçüncü adliye sarayının inşaatı hızlı bir şekilde yükseliyor. Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, binanın 2016 yılının sonunda teslim edilmesinin öngörüldüğünü söyledi.

Yüreğir'deki adliye binasının inşaatı TBMM gündeminde!

Adana Yüreğir'de 2014 yılında yapımına başlanan adliye binasının ne zaman hizmete açılacağı meclis gündemine taşındı. CHP'li Bulut, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aydın Adliye Sarayı için çalışmalar başladı!

TBMM KİT Komisyonu Başkanı ve AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Aydın’a yapılması planlanan Adliye Sarayı ile ilgili konuştu. Savaş,“Adliye Sarayını 2019 yatırım programına aldırmak için Adalet Bakanlığımızla girişimleri hızlandırıyoruz” açıklamalarını kullandı.

Ankara Adliye Sarayı yıkılacak!

Ankara Adliye Sarayı için yıkım kararı çıktı. Önümüzdeki aylarda yıkılacak Adliye Sarayı'nın yerine yenisi inşa edilecek.

Çorlu Adliye Sarayı Mayıs 2018'de tamamlanacak!

Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel Tekirdağ'da devam edenyatırım projelerini ziyaret etti. Yüksel, 100 dönüm üzerinde inşa edilen Tekirdağ Şehir Hastanesi'nin 18 ay içerisinde, Çorlu Adliye Sarayı'nın ise 2018 Mayıs'ta tamamlanacağını dile getirdi.

TOKİ'den Konya Sarayönü 3. Etap'a 883 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya İli Sarayönü İlçesi 3.Etap'a 883 yeni konut inşa edecek. TOKİ Konya Sarayönü 3. Etap ihalesi bugün yapılacak.

Konya Sarayönü'ne 6 milyonluk cadde!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Sarayönü’nde yaptığı prestij cadde düzenlemelerini tamamladı. 6 caddede gerçekleşen düzenlemelerde 25 bin ton asfalt kullanılırken 6 milyon lira harcandı.

Buckingham Sarayı'nın restorasyon bütçesi 369 milyon sterlin!

Buckingham Sarayı'nın 369 milyon sterlinlik bir bütçeyle 10 yıl boyunca restore edileceği açıklandı.

Konya Sarayönü atıksu arıtma tesisine kavuşuyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, Sarayönü ilçesinde merkez, Ladik, Kurşunlu ve Ertuğrul mahallelerinden kaynaklanan atıksuları arıtmak amacıyla atıksu arıtma tesisi yapıyor.

Trump, Beyaz Saray'ın yakınına otel açtı!

Cumhuriyetçi Parti’nin başkan adayı Trump, Beyaz Saray’ın birkaç sokak yakınında bulunan otelinin açılışını yaptı.

TOKİ'den Konya Sarayönü 3. Etap'a 883 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya İli, Sarayönü İlçesi 3.Etap'ta yerel mimaride toplamda 883 adet yeni konut inşa edecek.

Topkapı Sarayı’nın benzeri 1.500 metrekare alanda inşa edildi!

Dizi sektöründeki büyüme beraberinde yeni bir 'sektör' doğurdu. Anatolia Plato'nun sahibi Rüstem Yurttaş, "Büyük bir plato ihtiyacı için şirketimize gelen talebi karşılayarak Topkapı Sarayı’nın benzerini bin 500 metrekarelik bir alanda inşa ettik" dedi.

Topkapı Sarayı'nın yıkılma tehlikesi olduğu iddiası meclis gündeminde!

CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, Topkapı Sarayı'nın yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya olduğu iddiasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Yarkadaş sorularını Kültür Ve Turizm Bakanı Nabi Avcı'ya iletti..

Topkapı Sarayı'nın duvarlarında yıkılma tehlikesi!

Duvarlarında çatlak, bahçesinde çukur oluşan tarihi Topkapı Sarayı’nın durumu endişe yaratıyor. Uzmanlar olası bir depremde özellikle sarayın Marmaray’a bakan duvarlarının risk altında olduğu görüşünde

Adana Adliye Sarayının inşaatı Haberi

Adana Adliye Sarayının inşaatı

Adalet Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı tarafından yaptırılan ve tamamlandığında Türkiye'nin en büyük üçüncü adliye binası olacak olan Adana Adliye Sarayı'nın inşaatı hızla yükseliyor. Temeli 2014 yılı Mayıs ayında atılan inşaatı sık sık denetleyen Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, fiziki yapısıyla, peyzaj düzenlemeleriyle hem vatandaşın, hem de personelin çok rahat kullanabileceği binanın 2016 yılı sonu tesliminin öngörüldüğünü belirtti. 



HIZLA YÜKSELİYOR 


Yüreğir İlçesi, Köprülü Mahallesi'nde geçtiğimiz yıl Mayıs ayında temeli atılan Adana Adliye Sarayı'nm inşaatı hızla yükseliyor. Çalışmalarla ilgili bilgi veren Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, "Burası hizmete girdiğinde ülkemizin en büyük ve modern binaları arasındaki yerini alacak. DSİ sulama kanallarından alınacak su, binanın soğutmasında kullanılacak. Bu soğutma projesi sistemi Adana'da ilk kez kullanılacak ve çok ekonomik olacak" diye konuştu. 



205 BİN METREKARE KAPALI ALAN 



Adliye...