26 / 04 / 2024

adana asfalt şantiyesi

adana asfalt şantiyesi

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, yapımı tamamlanan ve üretime hazır olan asfalt şantiyesinde incelemelerde bulundu

Adana'da yeni asfalt şantiyesi 10 gün içinde hizmete girecek!

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, yeni kurulan asfalt şantiyesinin 10 güne kadar hizmete gireceğini müjdeledi.

Adana Küçükdikili'de yollar asfaltlanıyor!

Adana Küçükdikili Mahallesi’nde asfalt çalışmaları başladı. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, çalışmaları inceleyerek "Adana’ya hizmet noktasında ayrım gözetmiyor, her insanımızı kıymetli biliyoruz” diye konuştu.

Adana Büyükşehir'den 7 milyon 500 bin metrekare asfalt yol!

Adana Büyükşehir Belediyesi, Seyhan ve Yüreğir ilçelerindeki caddeleri, otoyol standartlarına kavuşturuyor.

Adana Karafatma Caddesi asfaltlandı!

Adana’nın ulaşım projelerine hız kesmeden devam eden Adana Büyükşehir Belediyesi, asfalt çalışmalarını da kesintisiz sürdürüyor.

Denizli'ye asfalt şantiyesi geliyor!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 121 Dev Proje kapsamında şehir dışına çıkartılacak asfalt şantiyesi inşaatında incelemede bulundu.

Adana Yeşilevler'in yolları asfaltlandı!

Yol ve asfalt hizmetini aralıksız sürdüren Adana Büyükşehir Belediyesi, son olarak Yeşilevler Mahallesi’nde asfaltlama çalışması gerçekleştirdi.

Adana'da asfaltlar yenileniyor!

Adana Büyükşehir Belediyesi, Yeşilevler, PTT Evleri ve Kanal Yurt Mahallesi’nde asfaltlama çalışması yaptı.Adana Büyükşehir Belediyesi Yol Müdürlüğü ekipleri asfalt çalışması gerçekleştirirken, faaliyetleri izleyen Yeşilevler Mahallesi...

Adana Aladağ'a sıcak asfalt!

Aladağ’ın ana arterinde, bin 500 metre uzunluğunda ve 12 metre genişliğindeki yolda sıcak asfalt çalışması yapan Adana Büyükşehir Belediyesi Yol Müdürlüğü ekipleri, şu ana kadar söz konusu çalışma kapsamında 3 bin ton asfalt kullandı.

Adana Vedat Dalokay Hal Kompleksi’ne 400 ton asfalt!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, görev yaptığı 2 buçuk yıllık süre içinde Adana’nın merkez ve kırsal ilçelerinde yaklaşık 3 bin kilometre asfalt yol çalışması gerçekleştirdi.

Hatay Kırıkhan'a yeni asfalt şantiyesi kuruluyor!

Hatay Kırıkhan Belediyesi tarafından, belediyenin asfalt ihtiyacını karşılamak amacıyla yeni asfalt şantiyesi hazırlanıyor.

Kırşehir Kaman'da asfalt şantiyesi hizmete açıldı!

AK Parti Kırşehir Milletvekili ve TBMM Meclis Plân ve Bütçe Komisyonu Üyesi Mikail Arslan, Kırşehir Kaman’da hizmete açılan asfalt şantiyesine giderek incelemelerde bulundu.

Adana ve Kamerun arasında yatırım köprüsü kuruluyor!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Kamerun’da asfalt yol yapımı ile elmas, altın ve demir madenlerinin işletilmesi için işbirliği önerisini olumlu karşıladı.

Çankırı yeni yollara kavuşuyor!

Çankırı Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerce Kenbağ Mevkii yeni asfalt şantiyesi yoluna döküldü. Belediye, yeni asfalt plenti ile yeni yerleşim yerlerine attığı asfalt çalışmalarına devam edeceğini belirtti.

Kırşehir Kaman'a asfalt şantiyesi kuruluyor!

Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, Kaman'a yaptırılan asfalt şantiyesinin Ağustos ayı başında hizmete açılacağını belirterek, "Kaman'a yapılan asfalt şantiyesi ile ilçemiz daha kısa sürede ve hızlı olarak hizmet alacak'' dedi.

adana asfalt şantiyesi Haberi

adana asfalt şantiyesi

Asfalt şantiyesini yapan firmanın yetkilileri ile konuşan ve işçilerle çay içip bir süre sohbet eden Zihni Aldırmaz, saatte 200 ton üretim kapasiteli tesiste günde 3 bin 600 ton üretim yapılacağını söyledi.


Tesiste ayrıca biner ton kapasiteli iki adet depo bulunduğunu açıklayan Zihni Aldırmaz, “Adana önemli bir tesis kazandı. Bu tesis sadece Büyükşehir Belediyesi’nin değil, Adana’daki tüm ilçe belediyelerinin asfalt ihtiyacını karşılayacak kapasiteye sahip. Adana’ya yakışan bu tesiste yapacağımız üretimle asfaltlanmadık yer bırakmayacağız” dedi.


Zihni Aldırmaz, asfalt şantiyesinde eski asfaltların da değerlendirilecek bir sistem bulunduğunu belirtti. Yeni asfalt yapılmadan önce yollardaki eski asfaltın freze ile kazındığını anlatan Zihni Aldırmaz, “Freze ile kazının eski asfalt yüzde 10-15 oranında yeni üretilen asfaltın içine karıştırılarak yeniden kazanımı sağlanıyor. Bu önemli bir ekonomik katkı” şeklinde konuştu.


Zihni...