24 / 04 / 2024

adana ayakkabıcılar sitesi nereye yapılacak

adana ayakkabıcılar sitesi nereye yapılacak

Adana Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Atila Menevşe, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz’la yapılan görüşmede, Adana’ya AR-GE Merkezi ve bin 500 yataklı sağlık kampüsü kurulması konusunda söz aldıklarını belirtti...

Adana Ticaret Odası açıkladı! TOKİ Adana'da inşaat için ‘fahiş’ fiyat uyguluyor...

Adana Ticaret Odası (ATO) Ayakkabıcılar Meslek Komitesi Başkanı Efgan Kumlu ve ATO Meclis Üyesi Ayhan Kaliç, yaptıkları açıklama kapsamında, TOKİ‘nin inşaat için ‘fahiş’ fiyat istediğini ve Adana Büyükşehir Belediyesi’nin de altyapı ve yol konusunda destek vermekten kaçındığını kaydetti.

Niğde Ayakkabıcılar Sanayi Sitesi'nde 24 adet iş yeri yaptırılacak!

Niğde Bor Ayder Dericiler ve Ayakkabıcılar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı 24 adet iş yeri yaptıracak.

Hatay Ayakkabıcılar Sanayi Sitesi'nde 183 adet iş yeri yaptırılacak!

Hatay Ayakkabıcılar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının kredi desteği 183 adet iş yeri yaptıracak. 

Arnica'dan blender setleri, doğrayıcılar ve mini robotlarda yeni ürünler! İşte 16 Eylül 2022 fiyat listesi

Küçük ev aletlerinin vazgeçilmez markası Arnica yeni ürünlerini internet sitesi ve mağazalarında satışa sundu. Blander setleri, doğrayıcılar ve mini robotlardan oluşan yeni ürünler birbirinden kullanışlı ve şık tasarımlarının yanı sıra uygun fiyatlarıyla da dikkat çekiyor. İşte Arnica 16 Eylül 2022

Bağcılar Ece Sitesi kentsel dönüşüme giriyor!

Bağcılar'da kentsel dönüşüm çalışmaları son sürat devam ediyor. İstanbul Bağcılar'da deprem riski oluşturan Ece Sitesi'ndeki 327 konut için kentsel dönüşüm kapsamına alındı. 

Bağcılar Demircan Sitesi'ndeki hak sahipleri uygun şartlarda mülk sahibi olacak!

Bağcılar Belediyesi 2019 yılında yaşanan depremde hasar gören Demircan Sitesi'nde hayata geçirilecek projeyle hak sahiplerini uygun şartlarda mülk sahibi yapacak.

KİPTAŞ Bağcılar Kiraz Evler'in temeli atıldı!

İstanbul'un Bağcılar ilçesi Kirazlı Mahallesi’ndeki 7 blok, 190 konuttan meydana gelen “As Fatih Kent Sitesi”, 2017' riskli alan olarak belirlendi. Bugün Bağcılar Kiraz Evler'in temeli atıldı.

Bağcılar'da kentsel dönüşüm mağduriyeti!

İstanbul Bağcılar'da başlatılan kentsel dönüşüm Asburçaklar Sitesi sakinlerini mağduriyete uğrattı. Binalarının güvenirliğinden endişe eden site sakinleri daha güvenli binalarda yaşamak isterken hukuksuz anlaşmalarla mağdur oldu. 

Bağcılar'da kentsel dönüşüm işkencesi!

İstanbul Bağcılar’daki 284 daireli Asburçaklar Sitesi sakinleri evlerinin müteahhit firmaya peşkeş çekildiğini iddia etti. 2 yıldır mobbing ile karşı karşıya kaldıklarından şikâyet eden vatandaşlar mağduriyetlerinin giderilmesi için güvenecekleri bir müteahhit firma ile anlaşmak istiyor.

Bağcılar'da kentsel dönüşüm sorunu: Sitenin hurdası satıldı!

Bağcılar’daki 284 daireli Asburçaklar Sitesi sakinlerinden kiminin elektriği kesik, kiminin ise doğalgazı. Sebebi “riskli” sitede başlanması planlanan kentsel dönüşüm. Hak sahiplerine “Evlerinizden çıkın” dayatmasında bulunuluyor, vatandaşlar salgın günlerinde nereye gideceklerini bilemiyor. 

Bağcılar Asburçaklar Sitesi'nde kentsel dönüşüm krizi!

Bağcılar'da bulunan 284 daireli Asburçaklar Sitesi'nde yaşayan vatandaşlar, kentsel dönüşüm nedeniyle kendilerine evlerinin boşaltılması yönünde baskı yapıldığını dile getirdi. 

Bağcılar'da riskli binaların yıkımına başlandı!

Bağcılar'da kolon ve kirişlerinde zarar gördüğü için mühürlenen binaların yer aldığı Demircan Sitesi'nde yıkım havadan görüntülendi.

Bağcılar Pınarkent Sitesi'nde tapu sevinci!

Bağcılar Yenimahalle'deki Pınarkent Sitesi'nde yeni evlerine kavuşmak için heyecanla bekleyenler dairelerine kavuştu. Pınarkent Sitesi'ne Venara Bağcılar adı verildi...

adana ayakkabıcılar sitesi nereye yapılacak Haberi

adana ayakkabıcılar sitesi nereye yapılacak


Adana Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Atila Menevşe, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz’la yapılan görüşmede, Adana’ya AR-GE Merkezi ve bin 500 yataklı sağlık kampüsü kurulması konusunda söz aldıklarını belirterek, “Bu projelerin hayata geçirilmesiyle, Adana’nın kamu yatırımlarından aldığı payın artırılması yönünde önemli bir aşama kaydetmiş olacağız” diye konuştu.


Adana Ticaret Odası Meclis toplantısı, Tarkan Kulak Başkanlığı’nda gerçekleşti. Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu’nun oybirliğiyle kabul edilmesinin ardından, geçtiğimiz Meclis toplantısında gündeme gelen, “Esnafın kaldırım işgaliye ücretinin fazla olması” konusunda girişimlerde bulunduklarını belirten Meclis Başkanı Tarkan Kulak, “2013 yılındaki kaldırım işgaliye ücreti metrekare ücreti 0.50 TL iken, bu rakam 2.50 TL’ye yükseltilmişti. Başta TOBB olmak üzere ilgili kurum ve kuruluşlarla bu rakamın düşürülmesi gerektiği yönünde yazışmalar yaptık. Bu süreçte Bakanlar Kurulu tarafından bu rakamın...