24 / 04 / 2024

Adana Batı Otogarı yapım ihalesi

Adana Batı Otogarı yapım ihalesi

Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Batı Otogarı/Terminal Tesisi ve Ticari Ünitelerin yapılması işi için ihale 18 Nisan 2018 Çarşamba günü saat 14.00’da yapılacak..

Mondi Turkey Adana Batı fabrikasını kapatıyor

Mondi Turkey KAP'a yaptığı açıklamada rekabet gücü ve alt yapı yetersizlikleri değerlendirilen Adana Batı fabrikasını kapatma karara aldığını bildirdi.

Adana Batı Otogarı yapım ihalesi 18 Nisan'da!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Batı Otogarı/Terminal Tesisi ve Ticari Ünitelerin yapılması işi için ihale 18 Nisan 2018 Çarşamba günü saat 14.00’da yapılacak..

Adana Batı Otogarı ihalesi iptal edildi!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından 11 Nisan'da yapılması planlanan Adana Batı Otogarı ihalesi iptal edildi..

Adana Batı Otogarı 11 Nisan'da ihale ediliyor!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından batı otogarı/terminal tesisi ve ticari ünitelerin yapılması ihalesi 11 Nisan'da yapılacak..

Adana Seyhan'a yeni otogar teklifi mecliste!

Adana'nın Seyhan ilçesine bağlı Bahçeşehir mahallesinde 87 dönümlük alanda yap-işlet modeliyle yeni otogar yapılması planlanıyor. Teklif, Adana Büyükşehir Belediye Meclisi’nde oy çokluğu ile kabul edildi.

Adana'ya yeni otogar geliyor!

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Mayıs ayı toplantısında alınan kararla Seyhan'da yeni otogar inşa edilecek. Yeni otogar Eylül 2018'de açılacak.

Kozan Otogarı baştan aşağı yenilendi!

Adana Büyükşehir Belediyesi, 130 bin nüfuslu ilçenin 25 yıllık ulaşım merkezinde kapsamlı tadilat gerçekleştirdi, bu kapsamda Kozan Otogarı baştan aşağı yenilendi.

Adana'ya 400 yat kapasiteli marina geliyor!

Adana’nın Yumurtalık ilçesine yapılması planlanan marina için hidrografik ve oşinografik çalışmalar başladı. Kemalpaşa Mahallesi'nde DSİ Sosyal Tesislerinin batı mevkisine yapılması planlanan marinanın 400 yat kapasitesine sahip olması planlanıyor

Bitlis, tasfiye olunacak konut kredisinde lider!

İşsizlik oranları ile dikkat çeken Adana, batık alacaklar listesinde bireysel krediler, kredi kartı ve ihtiyaç kredilerinde zirve yaptı. Konut kredisinde tasfiye olacak alacaklar sıralamasında da yüzde 1.2 ile Bitlis başı çekti.

Kiza Kurumsal İş Merkezi, Adana 2016 İnşaat Fuarı'na katılacak!

Adana'run batısında konfor ve fonksiyonelliği bir arada sunan mimarisiyle, çağdaş ofis anlayışını yatırıma dönüştüren Kiza Kurumsal İş Merkezi, Tüyap Adana 2016 İnşaat Fuarı'nda "gerçek ölçülerde 3+1 ofis" standıyla vitrine çıkacak.

Adana Kiza Kurumsal İş Merkezi'nde lansmana özel fiyatlar!

Yaklaşık 30 bin nüfusa sahip, 5 bin KOBİ işletmesinin bulunduğu Adana’nın batısında, 12 blok olarak projelendirilen ve tamamlandığında kentin vizyonuna büyük katkı sağlayacak olan Kiza Kurumsal İş Merkezi karlılık ve prestije yükseliyor.

Adana Kiza Kurumsal İş Merkezi inşaatında son durum!

Son yıllarda yaşanan yoğun kentleşme nedeniyle kuzeyi tıkanan Adana, batıya genişliyor. Kiza Kurumsal İş Merkezi’nin de, Adana’nın kuzey bölgesinde tıkanan şehirleşme yönünü batıya doğru kaydıracağı öngörülüyor.

Koza Park Center Kurumsal İş Merkezi Adana'ya değer katacak!

Kurumsal kimliğine önem veren şirketlere yönelik olarak inşa edilen Koza Park Center Kurumsal İş Merkezi Projesi, Adana'nın batısına değer katacak.

Adana Batı Otogarı yapım ihalesi Haberi

Adana Batı Otogarı yapım ihalesi

Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Batı Otogarı/Terminal Tesisi ve Ticari Ünitelerin yapılması, 30 yılı aşmamak kaydıyla sınırlı ayni hak tesisi kurulması ve işletilmesi işi ihale ediliyor. Tahmini yatırım bedeli 235 milyon 808 bin 160,10 TL olarak belirlenen iş için ihale 18 Nisan 2018 Çarşamba günü saat 14.00’da yapılacak.

BATI OTOGARI/TERMİNAL TESİSİ VE TİCARİ ÜNİTELERİN YAPILMASI, 30 (OTUZ) YILI AŞMAMAK KAYDIYLA SINIRLI AYNİ HAK TESİSİ KURULMASI VE İŞLETİLMESİ İŞİ İHALE EDİLECEKTİR

Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığından:

1 - Adana Büyükşehir Belediye Meclisinin 15/09/2017 tarih ve 349 sayılı kararı ile yapımına karar verilen ve Büyükşehir Belediye Meclisinin 16/06/2017 tarih ve 244 sayılı kararı ile onaylanan 16/02/2018 tarih ve 460 sayılı kararı ile kesinleşen Nazım İmar planlarında otogar alanı olarak gözüken İlimiz Seyhan İlçesi Bahçeşehir Mahallesi...