24 / 04 / 2024

adana bursa avm

adana bursa avm

Esas Gayrimenkul 2020'ye kadar 10 AVM'ye ulaşacak. Piyasaların zorluğundan bahseden Esas Gayrimenkul CEO'su Köseoğlu, "Ticari gayrimenkul pazarında yatırımcı olmak isteyenlerin en az yüzde 50 sermaye koyarak yola çıkmalı ve yüzde 10 sermaye kadar da yedek kurşunu olmalı." dedi.

Evidea, Adana’daki ilk mağazasını 01 Burda AVM’de açıyor. İşte 30 Eylül Evidea fiyat listesi ve açılışa özel fiyatlar

Ev ve yaşam ürünleri sektöründe geniş ürün yelpazesi sunan Evidea, Adana’daki ilk mağazasını eğlencenin, buluşmanın adresi 01 Burda AVM’de açıyor.

Buğdaya zam geldi! Ekmek fiyatları da nasibini alacak! İşte il il ekmek fiyatları listesi!

Toprak Mahsulleri Ofis (TMO), ekmeklik buğday fiyatlarına yüzde 22 oranlarında zam yaptı. Peki bu zam tüketiciyi nasıl etkileyecek? Ekmek fiyatları artacak mı? İşte 29 Mart 2022 İstanbul, İzmir, Ankara, Adana, Bursa ekmek fiyat listesi...

Özdilek Holding'ten Bursa'ya yeni AVM geliyor!

Perakende ve AVM yatırımlarını da sürdüreceklerini dile getiren Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek, Bursa'daki yeni tesisle beraber bir AVM yatırımı da gerçekleştireceklerini belirtti.

Rönesans Holding'ten şehir hastaneleri açıklaması!

Rönesans İşletme Hizmetleri şirketi; Adana, Bursa, Elazığ, Yozgat ve İstanbul Başakşehir şehir hastanelerinin işletmesinin Danimarkalı ISS şirketine satılması ile ilgili açıklama yaptı. 

Dyson, Bursa'daki ilk satış noktasını Korupark AVM'de açtı!

Global teknoloji şirketi olan Dyson, Bursa'daki ilk satış noktasını Korupark AVM'de açtı...

Evidea Bursa CarrefourSA AVM mağazası açılıyor!

7 Mayıs'ta Meydan İstanbul'da, 1 Haziran'da AtlasPark AVM'de yeni mağazalarının kapılarını açan Evidea, yakında Bursa CarrefourSA AVM mağazasını da hizmete sunacak...

Park Adana AVM kapanıyor!

Adana'da 3 sene önce büyük umutlarla açılan Park Adana AVM 1 Haziran 2020 tarihi itibariyle faaliyetlerine son verme kararı aldı.

Adana, Mersin ve Hatay'da AVM'ler yeniden hizmette!

Yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle faaliyetlerine ara verilen Adana, Mersin ve Hatay'daki AVM'ler kapılarını yeniden açtı.

Bursa'da mühürlenen Özdilek Mudanya AVM'den açıklama! 

Bursa'nın Mudanya ilçesinde 2 bin 700 yıllık Myrleia Antik Kenti'nin liman kalıntıları üzerinde yapılan avm, Mudanya Belediyesi'nce mühürlenmişti. 'İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsat Yönetmeliğine' aykırı olduğu belirtilen avm yetkililerinden konuya ilişkin açıklama yapıldı....

Bursa'da antik kent üzerine kurulan AVM mühürlendi!

Bursa Mudanya'da 2 bin 700 yıllık Myrleia Antik Kenti'nin liman kısmındaki kalıntıları üzerine kurulan AVM'ye ait eğlence ve oyun merkezi "İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsat Yönetmeliğine" aykırı olduğu için mühürlendi...

Esas 01 Burda AVM ulaşım! Adana 01 AVM nerede, nasıl gidilir?

Esas 01 Burda AVM ulaşım! Adana 01 AVM'ye nasıl gidilir bilgisi haberimizde yer alıyor. Adana 01 Burda AVM bugün itibariyle hizmete açıldı.

Adana 01 Burda AVM mağaza listesi!

Adana 01 Burda AVM mağaza listesi haberimizde yer alıyor. Esas Gayrimenkul imzası taşıyan AVM, 150 milyon dolarlık yatırım bedeliyle dikkat çekiyor.

01 Burda AVM mağaza listesi öğrenme! Adana 01 AVM markaları!

01 Burda AVM mağaza listesi öğrenme! Adana 01 AVM markaları haberimizde yer alıyor. Bugün hizmete açılan AVM 150 milyon dolarlık yatırım bedeli ile dikkat çekiyor.

adana bursa avm Haberi

adana bursa avm

Esas Gayrimenkul "Burda" markalı AVM yatırımlarına devam ediyor. Şirket ticari gayrimenkul odaklı büyüyor. Balıkesir, Adana ve Lüleburgaz’da 300 milyon dolar yatırım yaptığı ‘Burda’ markalı 3 alışveriş merkezini açacak. Hürriyet Gazetesi'nden Gülistan Alagöz'ün haberine göre, Esas Gayrimenkul CEO’su Kazım Köseoğlu,Ankara, İstanbul ve İzmir’de yatırım planlamadıklarını ve odaklarında Anadolu illeri olduğunu söyledi.  Köseoğlu, "2020’ye kadar 10 alışveriş merkezine ulaşacağız. 3-4 yıl içinde de şirketi halka açacağız" dedi.
 

"Tüm süreci biz yönetiyoruz"

Köseoğlu, arsa alımı, inşaat ve kiralama dahil tüm süreci kendilerinin yönettiğini ifade etti. Köseoğlu, "Nisan ayında Lüleburgaz’daki ‘39 Burda’yı açıyoruz. 30 bin metrekare kiralanabilir alan için 50 milyon dolar yatırım yaptık. Ekimde Balıkesir’de 45 bin metrekare kiralanabilir alanı olan ve 100 milyon dolar yatırıma sahip AVM’miz ‘10 Burda’ kapılarını açacak. Adana...