19 / 04 / 2024

Adana büyükşehir yeni yapılan yollar

Adana büyükşehir yeni yapılan yollar

Adana Büyükşehir Belediyesi, kırsalda ve şehir içinde eş zamanlı olarak yol çalışmalarını sürdürüyor. Belediye, Sarıçam’ın Çiçekli ve Karaömerli köyleri arasında da yol için altyapı oluşturmaya devam ediyor.

Manisa Büyükşehir'den şehir hastanesine komşu 1.456 yeni konut geliyor! 2.4 milyarlık proje için düğmeye basıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi 1.456 yeni konut için düğmeye bastı. Şehzadeler ilçesinde hayata geçirilecek proje 2 milyar 411 milyon 149 bin 150 TL'ye mal olacak.

Konya Büyükşehir'den konut sorununa yeni çözüm! Tam 10 blok inşa edilecek...

Konya'ya yeni bir konut projesi daha kazandırılacağı açıklandı. Konya Büyükşehir Belediyesi, Karatay'ın Akabe Mahallesi'ne 200 konut yapacağını duyurdu. İşte haberin detayları... 

Adana Büyükşehir kentsel dönüşümde gaza bastı: 14 yıllık bekleyiş çözülüyor!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Sinanpaşa Mahallesi’ndeki dönüşüm ile ilgili bilgi verdi ve yeni planlarını açıkladı. Peki Adana'daki dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Adana Büyükşehir, KDV'den muaf 3 arsayı satıyor! Arsa alacaklar dikkat! 

Adana Büyükşehir Belediyesi, Adana ili, Seyhan ilçesi, Kanalüstü ve Zincirlibağlar mahallesinde yer alan 3 adet arsayı satıyor. Peki arsaların fiyatları ve büyüklükleri ne kadar? İşte ayrıntılar...

Adana Büyükşehir Belediyesi, arsa payı karşılığı inşaat yaptıracak! Yatırımcılar dikkat!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Adana Çukurova'da arsa payı karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. Yatırımcıların radarına giren ihale 25 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Adana Büyükşehir Belediyesi'nden 37.130 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat işi ihalesi!

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı'nın arsa payı karşılığı inşaat yapılandırmasına ilişkin ihale tarihi netleşti. İşte ihaleye ilişkin tüm detaylar...

Adana Büyükşehir'den 19.2 milyon TL'ye inşaat işi ihalesi!

Adana Büyükşehir Belediyesi, 2 adet şantiye alanını 19 milyon 268 bin 644 TL'ye kapalı teklif usulü ile kiraya verecek.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin yeni hizmet binasının yüzde 70'i tamam!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kandıra Belediyesi tarafından projelendirilen yeni hizmet binasının inşaatında yüzde 70 oranında ilerleme kaydedildi. 

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yeni hizmet binası tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yeni hizmet binasının inşaatı tamamlandı. Binanın içerisinde otel ve AVM gibi dev hizmetler de yer alacak. 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yeni hizmet binasının inşaatında sona gelindi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye binasının yeni hizmet binasının inşaatında çalışmalarında sona gelindi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden yapı güvenliği için yeni adım!

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Aydın'da yaşanabilecek olası depremlere yönelik tedbirler almaya devam ediyor. Buna göre Büyükşehir Belediyesi il genelinde yapıların güvenliği için yeni adımlar attı.

Ankara Büyükşehir'den Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kura açıklaması!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kura çekilişi ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Kayseri Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü yeni binasına Büyükşehir'den destek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, yapımı tamamlanma aşamasına gelen yeni Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü binasında incelemeler yaptı ve kente hizmet sunacak binanın çevre düzenlemesinin bir an önce Büyükşehir ekiplerince gerçekleştirilmesini söyledi...

Adana büyükşehir yeni yapılan yollar Haberi

Adana büyükşehir yeni yapılan yollar


Adana Büyükşehir Belediyesi, kırsalda ve şehir içinde eş zamanlı olarak yol çalışmalarını sürdürüyor. Uzun yıllar boyunca modern yol görmemiş noktalarda çalışma yaparak, Adanalıların bu konudaki ihtiyacını karşılayan ve faaliyetlerini aralıksız sürdüren Adana Büyükşehir Belediyesi, Sarıçam’ın Çiçekli ve Karaömerli köyleri arasında da yol için altyapı oluşturmaya devam ediyor.


Bölge halkının uzun süredir şikayet ettiği noktada çalışma başlatan Adana Büyükşehir Belediyesi ekipleri, 4 kilometre uzunluğunda, 30 metre enindeki yolu tamamlamak için yoğun çaba sarf ediyor.


Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ ve belediye bürokratlarıyla birlikte çalışma noktasında inceleme yaptı. Altyapı çalışmaları devam eden yolun, asfalt dökümünün ardından bölgedeki önemli bir ihtiyaca cevap vermesi, ulaşımla ilgili halkın taleplerinin karşılanması noktasında sorunları azaltması bekleniyor.


Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana’nın...