16 / 04 / 2024

adana çinko tesisi

adana çinko tesisi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Adana'da yapılacak olan Çinko Zenginleştirme Tesisi için halkın görüşlerini almak amacı ile 20 Haziran'da halk katılım toplantısı düzenliyor...

18.5 milyar liralık devlet desteği! İzmir, Adana, Kocaeli ve Sakarya'da yapılacak

Adana, İzmir, Kocaeli ve Sakarya'da yapılacak olan üretim tesisi yatırımlarına proje bazlı devlet desteği verilecek. Destek alacak yatırımlar arasında Toyota hibrit otomobil ve batarya üretimi de var. Destek kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.

Adana'da 64 milyon TL kira yardımı yapıldı! 

Ceyhan Polipropilen Üretim Tesisi temel atma ve Adana'da yapımı tamamlanan projelerin toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adana'da kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yapılan kira yardımları açıklamalarda bulundu. 

Siirt Çinko Metal Külçe Üretim Tesisi'nin temeli yarın atılıyor!

Siirt'te, Türk-Katar ortaklığıyla kurulacak "Çinko Metal Külçe Üretim Tesisi"nin temeli yarın atılacak...

Adana Yüreğir'de acele kamulaştırma!

Adana'da eğitim tesisi yapılması kapsamında bazı taşınmazlar için acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Adana Batı Otogarı yapım ihalesi 18 Nisan'da!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Batı Otogarı/Terminal Tesisi ve Ticari Ünitelerin yapılması işi için ihale 18 Nisan 2018 Çarşamba günü saat 14.00’da yapılacak..

Adana Batı Otogarı 11 Nisan'da ihale ediliyor!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından batı otogarı/terminal tesisi ve ticari ünitelerin yapılması ihalesi 11 Nisan'da yapılacak..

Adana Karataş'ta acele kamulaştırma kararı!

Mersin İli, Tarsus İlçesinde Tesis Edilecek Doğal Gaz Depolama Tesisi İçin Adana Karataş'ta acele kamulaştırma kararı alındı..

Adana Kum Ocağı Tesisi'nin ÇED toplantısı 23 Şubat'ta!

Adana Ceyhan'a yapılması planlanan Kum Ocağı ve Yıkama-Eleme Tesisi'nin ÇED toplantısı yapılacak. Tesisin toplantısı 23 Şubat 2017'de gerçekleşecek.

Adana Yüreğir'de 12 spor tesisi açıldı!

Adana Yüreğir'de spor tesisi sayısı artıyor. 'Her Mahalleye Bir Spor Tesisi' hedefi ile yola çıkan Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, şu ana kadar 12 adet spor tesisini gençlerin hizmetine sundu.

Adana'da icradan 5,3 milyon TL'ye satılık maden işletme tesisi!

T.C. Aladağ İcra Dairesi Adana Aladağ'da yer alan maden satışa çıkardı. Krom madeni konsantre tesisisin toplam bedeli 5 milyon 358 bin 78 TL.

Adana Ceyhan'da Kalker Ocağı ve Kırma Eleme Tesisi'nin ÇED toplantısı 21 Temmuz'da!

Adana İli, Ceyhan İlçesi, Adatepe Köyü tarafında yapılacak olan Kalker Ocağı, Kırma-Eleme Tesisi'nin Kapasite artış projesinin ÇED toplantısı 14 Temmuz Salı günü yapılacak.

Reysaş GYO, Adana Sarıçam'a GES kuracak!

Reysaş GYO, Adana Sarıçam İlçesi Sulaca Mahallesi'nde bulunan deposunun çatısının üzerine 1 MW gücünde GES Tesisi kuracak. Tesis için Ak Finansal Kiralama A.Ş. ile 5 yıllık anlaşma imzalandı.

Reysaş'ın Sarıçam'daki arsasına GES Tesisi kurulacak!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Adana Sarıçam Suluca Mahallesi'nde bulunan 9 bin 954 metrekarelik depomuzun çatısının üzerine 1 MW gücünde GES Tesisi kurulacak.

adana çinko tesisi Haberi

adana çinko tesisi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı RCR Holding A.Ş. tarafından Adana Tufanbeyli'de yapılması hedeflenen Çinko Zenginleştirme Tesisi projesi kapsamında bilgilendirmek ve görüşlerini almak üzere 20 Haziran 2013 tarihinde halk katılım toplantısı yapacağını açıkladı. 


Duyurunun ayrıntıları için