18 / 04 / 2024

Adana Dreamgarden Evleri nerede

Adana Dreamgarden Evleri nerede

Halil Avcı GYO tarafından hayata geçirilen Adana Dreamgarden Evleri projesinde toplam 190 adet daire bulunuyor. Proje 4 blok şeklinde yükseliyor. Adana Dreamgarden Evleri' nde fiyatlar 149 bin TL' den başlıyor.

TOKİ Adana Tufanbeyli evleri ne kadar? Sadece yüzde 10 peşinatla!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Adana Tufanbeyli 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Adana Tufanbeyli projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Adana Tufanbeyli 2022 ucuz konut projesi...

Zehra Zümrüt Selçuk: Adana'da evleri yanan vatandaşlar için 1 milyon TL kaynak aktarıyoruz!

Adana'daki yangında evleri yanan vatandaşlar için 1 milyon TL kaynak aktarıldı. 

Adana'da evleri yıkılmak üzere olan aile otele yerleştirildi!

Adana'ya tatil için gelen ailenin barındığı gecekondunun yıkılmak üzere olduğu haberleri üzerine, aile otele yerleştirildi...

Adana Belediye Evleri'nin kentsel dönüşüm sorunu çözülecek!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, Belediye Evleri Mahallesi'nde uzun süredir yapılamayan kentsel dönüşüm çalışmalarının Çevre ve Şehircilik Bakanlığı eliyle vatandaşların arzu ettiği dokuya, ihtiyaçlara uygun şekilde kesin olarak çözüme kavuşturacaklarını söyledi.

Adana'da aynı daireyi farklı kişilere satan 7 sanık tutuklandı!

Adana'da apartman dairelerini proje aşaması ve inşaat halinde satış sözleşmesiyle 35 kişiye satmalarına karşın aynı evleri başka kişilere de tapu devriyle satıp 8 milyon lira dolandırdıkları iddia edilen 7 sanık tutuklandı.

Adana Sarıçam Deresi’ndeki evler kamulaştırılacak!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü Sarıçam Deresi’ni E-5’ten başlayıp geldiği yere kadar sağındaki ve solundaki evleri de kamulaştırarak düzenleyeceklerini söyledi.

Soner Çetin: Adana'da örnek bir kent oluşturuyoruz!

Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında bir grup vatandaşlar bir araya gelen Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "Adana'da örnek bir kent oluşturuyoruz" dedi.

TOKİ Adana Ceyhan AGG sözleşme imzalama işlemleri!

Adana Ceyhan TOKİ Evleri'nde satışa sunulan konut sayısından az başvuru alındığından direkt sözleşme imzalama evresine geçildi. Sözleşmeler bugün imzalanmaya başlandı..

Çukurova Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm'de sorular belirlendi!

Adana Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Halk Günü'nde vatandaşlarla buluştu. Çetin, Belediye Evleri Mahallesi'nde yapılacak Kentsel Dönüşüm ile ilgili soruları yanıtladı.

Yüreğir PTT Evleri Mahallesi'ne 2. semt pazarı inşa edildi!

Adana Yüreğir PTT Evleri Mahallesi'nde 2. kapalı semt pazarı inşa edildi. Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, PTT Evleri Mahallesi'ne içerisinde kapalı yüzme havuzu olan spor tesisi müjdesini vererek açılışı yaptı.

Adana Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm projesi tanıtıldı!

Çukurova Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm projesi tanıtıldı. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "Türkiye'nin en büyüğü olacak bu proje Adana'nın geleceğini inşa edecek" diye konuştu.

Adana Belediye Evleri Mahallesi'nin dönüşümünde sona doğru!

AK Parti Adana Milletvekili, Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Fatma Güldemet Sarı, Çukurova İlçesi Belediye Evleri Mahallesi’nde kentsel dönüşüm çalışmalarında sona gelindiğini belirtti.

Adana Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm projesi onaylandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm Projesi onaylandı. Adana Çukurova İlçe Belediye Başkanı Soner Çetin, "Adana'nın örnek projesini kısa sürede tamamlamak için herşey hazır" diye konuştu.

Adana Dreamgarden Evleri nerede Haberi

Adana Dreamgarden Evleri nerede

Adana Dreamgarden Evleri projesinde daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Toplam 190 adet daireden oluşan proje Adana İl' inde yükseliyor. Projenin 8 bin metrekaresi sosyal alan için ayrılıyor.


Adana Dreamgarden Evleri projesi 12 bin metrekare alandan oluşuyor. Projede 600 metrekare yüzme havuzu, çocuk havuzu, botanik kış bahçesi, tenis kortu, basketbol sahası, mini futbol, plates ve fitness salonu, sauna, sinema, otopark bulunuyor.


Adana Dreamgarden Evleri' nde fiyatlar 149 bin TL' den başlıyor ve 625 bin TL' ye kadar yükseliyor. Halil Avcı GYO imzasıyla yükselen projedeki daireler 24 ay sonra teslim edilecek. 


Adana Dreamgarden Evleri iletişim

Adres: Gürselpaşa Mh. 75283 Sk. No:3 Seyhan /ADANA

Tel: +90 322 261...