29 / 03 / 2024

Çukurova Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm'de sorular belirlendi!

Çukurova Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm'de sorular belirlendi!

Adana Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Halk Günü'nde vatandaşlarla buluştu. Çetin, Belediye Evleri Mahallesi'nde yapılacak Kentsel Dönüşüm ile ilgili soruları yanıtladı.



Adana Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Çukurova Belediyesi'nin klasiği haline gelen Halk Günü'nde vatandaşlarla buluştu. Vatandaşların sorunlarını ile taleplerini dinleyen ve hizmetlerle ilgili teşekkür alan Başkan Soner Çetin, yakın dönemdeki projelerle ilgili halkı bilgilendirdi. 


Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm projesiyle ilgili en yaygın sorulan ve merak edilen 30 soru tespit ettiklerini ve Başkan Çukurova'yı Dinliyor ekibinin 30 sorunun cevabının yer aldığı broşür ile mektubu Belediye Evleri sakinlerine dağıtacağını açıklayan Çetin, "Belediye Evleri Mahallesi sakinleri ile etap etap görüşmelerimiz yakında başlayacak. Ben bu projede halkımızın tarafındayım ve halkın avukatıyım. Belediye Evleri sakinlerimiz rahat olsun. Herşey çok güzel olacak, hiç endişeniz olmasın" dedi. 


HER AYIN 19'UNDA ETKİNLİĞİNİN KONUĞU İRFAN DEĞİRMENCİ OLACAK 

Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, her cuma saat 14.00'te Çukurova Belediyesi Orhan Kemal Kültür Merkezi'nde düzenlediği Halk Günleri'ne aralıksız devam ediyor. Geçtiğimiz cuma günü Halk Günü'nde halkla buluşan Başkan Soner Çetin, vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinlediği Halk Günü'nde yakın dönemdeki projeleri de halkla paylaştı. Her salı açılış, her perşembe temel atma töreni yapan Çetin, 18 Nisan Salı günü saat 17.00'de Kenan Evren Bulvarı üzerindeki Şehit Faik Balcı Parkı'nın içerisinde yapımı tamamlanan Belediye Muhtarlık iletişim Merkezi Çok Amaçlı Toplantı Salonu'nun açılısını yapacaklarını açıkladı. Her ayın 19'unda Saat 19'da etkinliğine göreve geldikleri günden bu yana aralıksız devam ettiklerini ifade eden Çetin, 19 Nisan Saat 19.00'da İrfan Değirmenci'yi konuk edeceklerini söyleyerek tüm halkı düzenledikleri etkinliklere davet etti. 

"BELEDİYE EVLERİ SAKİNLERİ RAHAT OLSUN" 

Halk Günü'ne gelen vatandaşların sorularını yanıtlayan ve hizmetlerle ilgili teşekkür alan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'e, Belediye Evleri Mahallesi'nde yapılacak Kentsel Dönüşüm ile ilgili çok sayıda soru geldi. Projeyle ilgili ayrıntılı bilgi veren Çetin, "1078 dönüm alanda Türkiye'nin her yerinden herkesin gelip incelemek isteyeceği bir kenti Adana'ya kazandıracağız. Yakın zamanda etap etap Belediye Evleri sakinlerini birebir görüşmeye çağıracağız. En yaygın sorulan ve merak edilen 30 soru tespit ettik. Başkan Çukurova'yı Dinliyor ekibimiz en çok sorulan 30 sorunun cevabının yer aldığı broşür ile mektubu Belediye Evleri sakinlerimize dağıtacak. Ben bu projede halkımızın tarafındayım ve halkın avukatıyım. Belediye Evleri sakinlerimiz rahat olsun. Herşey çok güzel olacak, hiç endişeniz olmasın" dedi. Gazipaşa Futbol Okulları'ndan Halk Günü'ne felen sporcu gençler ise okullarına yapılan destek için Başkan Çetin'e teşekkür ederek plaket ve çiçek verdi.

 

"AYAĞIMIZI GAZDAN ÇEKMEDEN ÇALIŞIYORUZ" 

Sadece Çukurova'ya değil Adana'nın her yerine hizmet götürdüklerini aktaran DABB ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin," Karataş, Pozantı, Tufanbeyli, Saimbeyli ve Osmaniye ilçelerimize malzeme yardımında bulunduk. İlçelerimizin ibadethanelerini de evimiz gibi düşünüyor ve destekte bulunuyoruz. Karataş'ın Helvacı köyünde hasar gören cami minaresinin yapımı tamamlandı. Yakında vatandaşlarımız ibadethanelerinden yararlanmaya başlayacak. Biz halkımızın hizmetkarıyız. Bizlere verdiğiniz oylara layık olmaya çalışıyoruz. Sizlere vaat ettiğimiz sözleri gerçekleştirmek için gece gündüz demeden, ayağımızı gazdan çekmeden çalışmaya devam ediyoruz" diye konuştu.




Adana Beş Ocak


Geri Dön