19 / 04 / 2024

Adana Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm için geri sayım başladı!

Adana Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm için geri sayım başladı!

Soner Çetin, 'En önemli projem' dediği Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm Projesi'ne ilişkin iptal edildiği yönünde bilgi kirliliği oldu büyük yatırım olma özelliğini taşıyan projenin birkaç ay içinde başlayacağını bildirdi.



Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, görevde olduğu bir yılı değerlendirdi. 'En önemli projem' dediği Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm Projesi'ne ilişkin iptal edildiği yönünde bilgi kirliliği olduğuna dikkat çeken Başkan Çetin, "4 milyar liralık tutarla Adana'da bir defada yapılan en büyük yatırım olma özelliğini taşıyan projede ok yaydan çıkmıştır. Birkaç ay sonra çalışmalara başlayacağız. Kentsel dönüşüm projesinde halkın avukatı olarak görev yaptım" dedi. 


ÇAĞDAŞ ÇUKUROVA 


Göreve geldikten 2 gün soma düzenlenen halk günleriyle halkla buluştuklarını belirten Çetin, "Daha aydınlık, daha çağdaş ve daha engelsiz bir Çukurova diyerek çıktığımız bu yolda, asla sadece asli görevlerini yerine getiren, halktan uzak bir belediyecilik anlayışı sergilemedik. Bilim merkezi, Jurassic park, semt kreşleri, su oyun parkı, emekliler evi, konsept sokaklar gibi onlarca proje için çalışmalar başlatıp adımlar attık" diye konuştu.

 

"HİÇ DURMUYORUZ" 


Başkan Çetin'in, Orhan Kemal Kültür Merkezi'ndeki değerlendirme toplantısına belediye çalışanları ve vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.

 

Hiçbir zaman 'cek-cak edebiyatı' yapmadıklarını ve göreve geldikten 7 ay sonra 'yaptık' demeye başladıklarını anlatan Çetin, "Göreve başladığımda koltuğa oturup yapışmayacağız demiştim. Bugüne kadar geçen süre içinde gün 24 saat, hafta 7 gün, bayram seyran demeden ve hiç durmadan devamlı çalıştık, çalıştım" şeklinde konuştu. 


Sabah Güney


Geri Dön