29 / 03 / 2024

adana belediye evleri

adana belediye evleri

Soner Çetin, 'En önemli projem' dediği Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm Projesi'ne ilişkin iptal edildiği yönünde bilgi kirliliği oldu büyük yatırım olma özelliğini taşıyan projenin birkaç ay içinde başlayacağını bildirdi.

Adana Belediye Evleri Adana Yapı Zirvesi'nde tanıtılacak!

Adana Çukurova ilçesindeki Belediye Evleri Mahallesi, yapıldığı dönemin şartları ve yıllar içerisinde yaşanan depremlerin etkisi ile şehir için sorun oluşturmaya başlayınca kısa bir zaman önce kentsel dönüşüm projesi başlatıldı.

Soner Çetin: Belediye Evleri Adana'nın gözbebeği olacak!

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Belediye Evleri Muhtarlığı önündeki alanda gerçekleştirilen iftar yemeğinde konuştu. Çetin, Türkiye'nin en gözde yerleşim bölgesini Belediye Evleri Mahallesi'nde oluşturacaklarını söyledi.

Adana Çukurova'da Belediyeevleri Mahallesi yeniden dönüşecek!

18/05/2013 tarihli Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe giren kanun çerçevesinde Adana Çukurova ilçesi sınırlarında yer alan Belediyeevleri Mahallesi riskli alan olarak ilan edildi...

1952'de vali denetimde! Koşuyolu ve Bağlarbaşı'ndaki belediye ucuz evleri kontrol edilmiş!

1952 yılında vali ve belediye başkanı denetimde! Koşuyolu ve Bağlarbaşı'nda yer alan belediye ucuz evleri kontrol ve teftiş etmiş.

TOKİ Adana Tufanbeyli evleri ne kadar? Sadece yüzde 10 peşinatla!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Adana Tufanbeyli 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Adana Tufanbeyli projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Adana Tufanbeyli 2022 ucuz konut projesi...

Zehra Zümrüt Selçuk: Adana'da evleri yanan vatandaşlar için 1 milyon TL kaynak aktarıyoruz!

Adana'daki yangında evleri yanan vatandaşlar için 1 milyon TL kaynak aktarıldı. 

Esenyurt'taki patlamada zarar gören evleri belediye onaracak!

Esenyurt’ta bir süredir birçok kurumun altyapı çalışması yürüttüğü sokakta yaşanan doğalgaz patlamasında zarar gören evleri belediye onaracak...

Adana'da evleri yıkılmak üzere olan aile otele yerleştirildi!

Adana'ya tatil için gelen ailenin barındığı gecekondunun yıkılmak üzere olduğu haberleri üzerine, aile otele yerleştirildi...

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi Haziran ayı toplantısında imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Adana Belediye Evleri'nin kentsel dönüşüm sorunu çözülecek!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, Belediye Evleri Mahallesi'nde uzun süredir yapılamayan kentsel dönüşüm çalışmalarının Çevre ve Şehircilik Bakanlığı eliyle vatandaşların arzu ettiği dokuya, ihtiyaçlara uygun şekilde kesin olarak çözüme kavuşturacaklarını söyledi.

Çukurova Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yok yok!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Çukurova Belediyesi, Türkiye'nin en büyük dönüşüm projelerinden biri olan ‘Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm Projesi’ni hayata geçiriyor.

Adana Sarıçam Deresi’ndeki evler kamulaştırılacak!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü Sarıçam Deresi’ni E-5’ten başlayıp geldiği yere kadar sağındaki ve solundaki evleri de kamulaştırarak düzenleyeceklerini söyledi.

Afet riski taşıyan bölgede kentsel dönüşüm elzemdir!

Adana Çukurova Belediyesince, Belediye Evleri Mahallesi’nde yapılacak olan ancak birçok tartışmayı da beraberinde getiren ‘kentsel dönüşüm’ projesi jeoloji mühendislerinin gündem konusu oldu...

Çukurova'da dönüşümle modern bir şehir kurulacak!

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "afet riskli alan üzerinde kurulu Belediye Evleri mahallesinde bin 78 dönüm alan üzerinde yapılacak kentsel dönüşümle, modern bir şehir kuruyoruz" dedi.

Soner Çetin: Adana'da örnek bir kent oluşturuyoruz!

Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında bir grup vatandaşlar bir araya gelen Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "Adana'da örnek bir kent oluşturuyoruz" dedi.

Çukurova Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm'de sorular belirlendi!

Adana Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Halk Günü'nde vatandaşlarla buluştu. Çetin, Belediye Evleri Mahallesi'nde yapılacak Kentsel Dönüşüm ile ilgili soruları yanıtladı.

adana belediye evleri Haberi

adana belediye evleri

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, görevde olduğu bir yılı değerlendirdi. 'En önemli projem' dediği Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm Projesi'ne ilişkin iptal edildiği yönünde bilgi kirliliği olduğuna dikkat çeken Başkan Çetin, "4 milyar liralık tutarla Adana'da bir defada yapılan en büyük yatırım olma özelliğini taşıyan projede ok yaydan çıkmıştır. Birkaç ay sonra çalışmalara başlayacağız. Kentsel dönüşüm projesinde halkın avukatı olarak görev yaptım" dedi. 


ÇAĞDAŞ ÇUKUROVA 


Göreve geldikten 2 gün soma düzenlenen halk günleriyle halkla buluştuklarını belirten Çetin, "Daha aydınlık, daha çağdaş ve daha engelsiz bir Çukurova diyerek çıktığımız bu yolda, asla sadece asli görevlerini yerine getiren, halktan uzak bir belediyecilik anlayışı sergilemedik. Bilim merkezi, Jurassic park, semt kreşleri, su oyun parkı, emekliler evi, konsept sokaklar gibi onlarca proje için çalışmalar başlatıp adımlar...