20 / 04 / 2024

adana konut satışı

adana konut satışı

Adana Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Adana ili, Yüreğir ilçesi, Karşıyaka Mahallesinde yer alan 220 adet gayrimenkulü satıyor...

Ülkü Uçar: Herkesin emlak danışmanı olmalı!

Adana Emlakçılar Esnaf Odası Başkanı Rabia Ülkü Uçar, emlak alım satım işleri sırasında ve sonrasında Tapu Müdürlüğü’nde ve belediyede ön araştırma yapılması gerektiğini söyledi. Uçar, “Aile Hekimi gibi Emlak Danışmanımız da olmalı” dedi.

Adana’da konut satışları yüzde 30 düştü!

Adana’da faaliyet gösteren 01 Emlak Sahibi Durukan Duru, bölgedeki gayrimenkul sektörüyle ilgili açıklamalarda bulundu. Duru, konut satışlarında düşüş olduğunu kaydetti.

Adana konut sektöründe çığır açacak!

Adana'da emlakçılık sektörünün önde gelen kuruluşlarından olan AS Çukurova Emlak Yönetim Kurulu Başkanı Ömür Aslan, Adana'da yeni projeler üreterek konut sektöründe çığır açacaklarını söyledi.

Adana'da nitelikli konut dönemi yaşanıyor!

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık 'ın gerçekleştirdiği " Adana Gayrimenkul Sektörü " başlıklı araştırmasına göre kentte yeni yapılaşma özellikle Çukurova ve de Seyhan ilçelerinde yoğunluk gösteriyor.

TOKİ'den 26 ilde ucuz konut satışları için tarih verildi...

TOKİ ihtiyaç sahibi olan vatandaşları ev sahibi yapmak için çalışmalarına devam ediyor. TOKİ'den yapılan açıklamada, Ankara, İstanbul, Erzurum, Adana ve toplam 26 ilde ucuz konut satışları için tarih verildiği kaydedildi.

Adana'da konut satışlarında tarihi rekor!

Adana Emlakçılar Odası Başkanı Ülkü Uçar, geçen yıl, kredilerin sıfır konutlarda 0,64, ikinci el konutlarda 0,74'e düşmesiyle beraber satılan 33 bin 276 konutla, kentte tüm zamanların en fazla konut satışının gerçekleştirildiği belirtildi.

Mersin’de konut satışları yüzde 24,6 düştü!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Adana Bölge Müdürlüğü'nün yayınladığı verilere göre, Mersin’de konut satışları bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 24,6 düştü.

Adana'da konut satışları yüzde 40 arttı!

Kredi faizlerinin düşmesiyle Adana'da konut satışları yüzde 40 arttı. Adana Kamu Müteahhitleri Derneği Başkanı Mustafa Karslıoğlu, "Fiyatlar şu anda 3 yıl önceki fiyatlara denk" dedi.

Konut satışları sonbaharda ivme kazanır!

Adana Emlakçılar Odası Başkanı Rabia Ülkü Uçar, konut sektörünün yatırım araçlarına göre şuan sıkıntılı günler yaşadığını ancak seçimlerden sonra bu belirsizliği atlatacağını ve konut satışlarının sonbaharda artışa geçerek ivme kazanacağını dile getirdi. 

Adana’da konut satışları yüzde 30 düştü!

Adana’da faaliyet gösteren 01 Emlak Sahibi Durukan Duru, bölgedeki gayrimenkul sektörüyle ilgili açıklamalarda bulundu. Duru, konut satışlarında düşüş olduğunu kaydetti.

Yabancıya yapılan konut satışı neden düştü?

Adana Ekspres gazetesi yazarı Feridun Arseven bugünkü yazısında yabancıya konut satışının neden düştüğünü kaleme aldı. İşte Feridun Arseven'in o yazısı...

Adana’da 2016 yılında 2 bin 186 konut satıldı!

TÜİK 2016 Yılı Konut Satış İstatistikleri açıklandı. Bu verilere göre; Adana’da 2016 yılının Haziran ayına kadar 2 bin 186 konut satıldı.

Türkiye'de konut satışları kontrollü yükseliyor!

Adana Ekspres Gazetesi'nin yazarlarından Feridun Arsever bugünkü yazısında Türkiye'deki konut satışlarını kaleme aldı. İşte Feridun Arseven'in o yazısı...

Adana ve Mersin'de konut satışı arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan rakamlara göre Adana ve Mersin'de konut satışları arttı. Adana'da 2015 yılında satılan konutların 9 bin 53'ünü ipotekli satışlar oluşturdu.

Konut satışları neden arttı?

Adana Ekspres Gazetesi köşe yazarı olan Feridun Arseven bugünkü yazısında konut satış verilerini değerlendirdi ve neden satışların arttığını açıkladı. İşte o yazı...

Adana'da konut satışları yüzde 13 arttı!

TÜİK verilerinden derlediği bilgilere göre, Adana'daki konut satışları 2015'te 2014 yılına göre yüzde 13 arttı. 2014 yılında 20 bin 897 olan konut satışları, 2015'te 23 bin 413 olarak gerçekleşti.

Ağustos ayında en çok konut Adana'da satıldı!

Reidin-GYODER’in raporuna göre: Ağustos ayında, metrekare başına konut satış fiyatları ve kiraların en çok yükseldiği il Adana. Yeni Konut Fiyat Endeksi” kapsamındaki yeni konut fiyatlarında; Ağustos ayında bir önceki aya göre %0,75 arttı.

adana konut satışı Haberi

adana konut satışı

Adana Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından, Adana ili, Yüreğir ilçesi, Karşıyaka Mahallesinde yer alan 220 adet gayrimenkul satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satış ihaledi 14 Aralık'ta gerçekleştirilecek. 

İlan metni için tıklayın

1- Yukarıda tapu kaydı ve nitelikleri belirtilen taşınmaz malların satış ihaleleri, hizalarında gösterilen tarih ve saatte 2886 sayılı Kanunun 45 inci maddesine göre Açık Teklif Usulü ile belirtilen tahmini bedeller üzerinden, Döşeme Mahallesi Mehmet Nuri SABUNCU Bulvarı No:53 Seyhan/ADANA adresinde bulunan Adana Valiliği Yerleşkesi  Defterdarlık  E. Blok Zemin Kat Eğitim Salonunda toplanacak olan İhale Komisyonu huzurunda yapılacaktır.                                                          ...