20 / 04 / 2024

Adana köyleri yeni yol

Adana köyleri yeni yol

Adana Büyükşehir Belediyesi, kırsalda ve şehir içinde eş zamanlı olarak yol çalışmalarını sürdürüyor. Belediye, Sarıçam’ın Çiçekli ve Karaömerli köyleri arasında da yol için altyapı oluşturmaya devam ediyor.

Türkiye'nin en iyi turizm köyleri seçildi...

Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü, tarafından yapılan açıklamada 2023 senesinde Türkiye'nin en iyi turizm köyleri seçildiği kaydedildi.

Hükümet yeni konut kredisi kampanyası uygularsa ne olur? 

Sosyal Medya Platformu X'de Murat Ali Calman @calmanmuratali hükümetin yeni bir konut kredisi duyuracağı ile ilgili iddiaları hakkında bir gönderi paylaştı. İşte detaylar...

Günlük kiralık evlerde yeni düzenleme geliyor: Kanun teklifi Meclis'e sunuldu!

Konutların turizm amaçlı kiralanmasına yönelik düzenlemeleri kapsayan kanun teklifi TBMM Başkanlığı’na sunuldu. Günlük kiralık evlerde yeni düzenleme geliyor. İşte detaylar...

İstanbul’da toplu ulaşıma büyük zam! Yeni ve zamlı ücretler tek tek açıklandı! Acil bakın!

Mega kent İstanbul’da toplu ulaşıma büyük zam... Yeni ve zamlı ücretler tek tek açıklandı... Acil bakın...

Bakan Nebati açıkladı! 7 gün 24 saat hizmet sunacak 'bilişim köyleri' geliyor!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Bilişim Kenti Mersin Projesi kapsamında gençlerin eğitim alarak çalışabileceği ve 7 gün 24 saat hizmet sağlayacak "bilişim köyleri" kuracaklarını belirtti.

12 aylık ödemelerde yeni şartlar! PTT başvuru ekranını açtı!

PTT 12 aylık ödemelerde yeni şartlar olacağı duyurdu. İşte merakla beklenen başvurulara dair detaylar!

Kış gelirken yeni Baymak kombilerin en ucuz adresleri! İşte 9 Ekim 2022 fiyat listesi... 

Sezonun yeni kombilerini en ucuza bulabileceğiniz adresleri topladık. İşte yeni teknoloji kombilerin özellikleri ve fiyatları... 

TOKİ'den Adanalı'lara büyük müjde! TOKİ'den Adana'ya 523 yeni konut geliyor!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adana projesi için düğmeye bastı. İşte TOKİ Adana projesi detayları ve ihale tarihi...

TOKİ 2 büyükşehirde yeni projeler için düğmeye bastı! Bu kentlerde yaşayanlara ucuz konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 2 büyükşehirdeki yeni projeleri için düğmeye bastı. TOKİ megakent İstanbul'da ve başkent Ankara'da 3 yeni proje inşa edecek. İşte detaylar...

Ataşehir Mustafa Kemal, Aşık Veysel, Yeni Sahra mahalleleri 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Ataşehir ilçesi, Mustafa Kemal, Aşık Veysel, Yeni Sahra, ve Yakın Çevresi Mer'i Nazım İmar Planlarına, Riskli Yapılara ilişkin ( plan notu ilavesi ) 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri projesi sil baştan!

Etra Holding tarafından Silivri'de hayata geçirilen HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri projesinde pandemi nedeniyle değişikliğe gidildi.

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri Basın Toplantısı ertelendi!

55 yaş üstü büyüklerin aktif, sağlıklı, konforlu, aktivitesi bol ve doğa ile iç içe bir hayat sunan HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri, basın toplantısı ileri bir tarihe ertelendi.

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri Basın Toplantısı 30 Haziran'da!

55 yaş üstü büyüklerin aktif, sağlıklı, konforlu, aktivitesi bol ve doğa ile iç içe bir yaşam sunan HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri, basın toplantısı 30 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Adana köyleri yeni yol Haberi

Adana köyleri yeni yol


Adana Büyükşehir Belediyesi, kırsalda ve şehir içinde eş zamanlı olarak yol çalışmalarını sürdürüyor. Uzun yıllar boyunca modern yol görmemiş noktalarda çalışma yaparak, Adanalıların bu konudaki ihtiyacını karşılayan ve faaliyetlerini aralıksız sürdüren Adana Büyükşehir Belediyesi, Sarıçam’ın Çiçekli ve Karaömerli köyleri arasında da yol için altyapı oluşturmaya devam ediyor.


Bölge halkının uzun süredir şikayet ettiği noktada çalışma başlatan Adana Büyükşehir Belediyesi ekipleri, 4 kilometre uzunluğunda, 30 metre enindeki yolu tamamlamak için yoğun çaba sarf ediyor.


Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ ve belediye bürokratlarıyla birlikte çalışma noktasında inceleme yaptı. Altyapı çalışmaları devam eden yolun, asfalt dökümünün ardından bölgedeki önemli bir ihtiyaca cevap vermesi, ulaşımla ilgili halkın taleplerinin karşılanması noktasında sorunları azaltması bekleniyor.


Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana’nın...