28 / 03 / 2024

adana kozan yeniden mi imar edilecek

adana kozan yeniden mi imar edilecek

Adananın Kozan ilçesinde, Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeleri Belediye Başkanı Musa Öztürk'ün ev sahipliğinde bir araya gelerek ilçenin başlıca sorunları üzerinde çalışma yaptı.

Son Dakika! Adana'da korkutan deprem! 

Son dakika deprem haberleri. Adana'nın Kozan ilçesinde deprem oldu. İşte Kandilli Rasathanesi'nden yapılan açıklama...

SON DAKİKA! Adana ve Mersin’de peş peşe deprem oldu!

Kandilli Rasathanesi’nden alınan verilere göre Adana ve Mersin’de üst üste deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi, saat 17.18’de Adana’nın Kozan ilçesinde 1.8 şiddetinde ve 17.43’te ise Mersin’in Silifke ilçesinde 1.3 şiddetinde deprem oldu. İşte detaylar...

Adana Kozan'da 21 konut için temel atıldı!

Adana Kozan'da 2020 yılında meydana gelen orman yangınında zarar gören 21 konut ve 2 ahırın yeniden yapılması için harekete geçildi.

Adana'da özelleştirilen, satılan, kapatılan işletmeler için araştırma önergesi verildi!

Adana'nın İmamoğlu ilçesinde özelleştirilen, satılan, kapatılan kamu kurumu ve kuruluşları ve işletmelerden istihdama ve ekonomiye katkı sağlayabilecek olanların yeniden açılması konusunda Meclis araştırması açılmasına ilişkin önerge verildi.

Adana'da 5 bin 500 dönümlük hazine arazisine yeni sanayi sitesi!

Adana'da Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu’nun Kozan çıkışına yakın bir mesafede yeni bir sanayi sitesi kurulacak. Yeni sanayi sitesi için tam 5 bin 500 dönümlük hazine arazisi ayrılacak.

Adana'ya sanayi sitesi inşa edilecek! 

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu’nun Kozan çıkışının sadece 5-6 kilometre uzağında, Göztepe mevki yakınlarında, Sarıçam Belediyesi sınırları içerisinde sanayi sitesi inşa edilecek. 

Emlak Katılım Adana Küçüksaat şubesi hizmete açıldı!

Emlak Katılım, rotasını yeniden Türkiye'nin imalat sanayii bakımından dördüncü gelişen şehri olan Adana’ya çevirdi. Adana'da ikinci şubesini hizmete alan Emlak Katılım, Türkiye'de yılsonuna kadar 50 şube açmayı hedefliyor.

Adana Tepebağ'da binalar restore edilecek!

Adana Valisi Süleyman Elban, Antik Tepebağ'ın ruhunun yüksek yeni binalarda olmadığını, şehrin yeniden konumlandırılması gerektiğini söyledi. Elban, Tepebağ'da "Bir plana ve bir felsefeye uygun restore edilmesi ve cephe iyileştirilmesi yapılması gerekiyor" dedi.

Adana, Mersin ve Hatay'da AVM'ler yeniden hizmette!

Yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle faaliyetlerine ara verilen Adana, Mersin ve Hatay'daki AVM'ler kapılarını yeniden açtı.

Adana Sinanpaşa Mahallesi kentsel dönüşüm çalışmaları yeniden başladı!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Gülsüm Erdem Emen ile yaptığı söyleşide Adana'da yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi. Zeydan Karalar, Sinanpaşa Mahallesinde kentsel dönüşüm çalışmalarının TOKİ iş birliği ile yeniden başladığını ifade etti...

Tarihi Cafer Paşa Camisi yeniden inşa ediliyor!

Adana'da 1648'de yapılan, 1950'li yıllarda yol çalışması sebebiyle yıkılıp üzeri kapatılan tarihi Cafer Paşa Camisi, kazı sonrası ortaya çıkarılan temeli üzerine yeniden inşa ediliyor.

Kozan'da tehlikeli metruk binalar yıkılıyor!

Adana'nın Kozan ilçesinde tehlike arz eden ve görüntü kirliliği oluşturan metruk binaların yıkımına başlandı.

Adana Kozan'a yeni sosyal yaşam merkezi projesi!

Adana Kozan Belediyesi tarafından 2 milyon bütçeye sahip olan sosyal yaşam merkezi projesi hayata geçecek. Proje, 2019 yılının ilk aylarında hizmete açılacak.

adana kozan yeniden mi imar edilecek Haberi

adana kozan yeniden mi imar edilecek

Adananın Kozan ilçesinde, Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeleri Belediye Başkanı Musa Öztürk'ün ev sahipliğinde bir araya gelerek ilçenin başlıca sorunları üzerinde çalışma yaptı. SODES Düşler Alemi tesislerinde düzenlenen yemekli toplantının açılış konuşmasını Kent Konseyi Başkanı Ömer Faruk Kaymaz gerçekleştirdi. 


Programı düzenleyen Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk'e teşekkür eden Kaymaz; "Bu tarz toplantılar her şeyden önce dostluklarımızı pekiştirmek için güzel fırsatlardır. Bugün ilçemiz için neler yapabileceğimizi konuşacağız. Bize bu imkanı sağlayan başkanımıza ve siz katılımcılara teşekkür ediyorum" dedi. Kozan'da her şeyden önce birlik ve beraberliğin yakalanması gerektiğini belirten Başkan Öztürk, kanaat önderleri, muhtarlar, gazeteciler, işadamları ve resmi kurumlar ile el ele verilip Kozanın yeniden imar edilmesi gerektiğini ifade etti. Belediye olarak ilçede yapılan ve yapılacak olan projelerden bahseden Öztürk, imar planının...