16 / 04 / 2024

Kozan yeniden imar edilmeli!

Kozan yeniden imar edilmeli!

Adananın Kozan ilçesinde, Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeleri Belediye Başkanı Musa Öztürk'ün ev sahipliğinde bir araya gelerek ilçenin başlıca sorunları üzerinde çalışma yaptı.



Adananın Kozan ilçesinde, Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeleri Belediye Başkanı Musa Öztürk'ün ev sahipliğinde bir araya gelerek ilçenin başlıca sorunları üzerinde çalışma yaptı. SODES Düşler Alemi tesislerinde düzenlenen yemekli toplantının açılış konuşmasını Kent Konseyi Başkanı Ömer Faruk Kaymaz gerçekleştirdi. 


Programı düzenleyen Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk'e teşekkür eden Kaymaz; "Bu tarz toplantılar her şeyden önce dostluklarımızı pekiştirmek için güzel fırsatlardır. Bugün ilçemiz için neler yapabileceğimizi konuşacağız. Bize bu imkanı sağlayan başkanımıza ve siz katılımcılara teşekkür ediyorum" dedi. Kozan'da her şeyden önce birlik ve beraberliğin yakalanması gerektiğini belirten Başkan Öztürk, kanaat önderleri, muhtarlar, gazeteciler, işadamları ve resmi kurumlar ile el ele verilip Kozanın yeniden imar edilmesi gerektiğini ifade etti. Belediye olarak ilçede yapılan ve yapılacak olan projelerden bahseden Öztürk, imar planının tamamlanmasının ardından ilçeye yeni bir mezarlık yapılması için proje hazırlayacaklarını söyledi. 


Adana Medya 


Geri Dön