25 / 04 / 2024

kozan imar sorgulama

kozan imar sorgulama

Adananın Kozan ilçesinde, Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeleri Belediye Başkanı Musa Öztürk'ün ev sahipliğinde bir araya gelerek ilçenin başlıca sorunları üzerinde çalışma yaptı.

Arsa alacaklar sakın bu tuzağa düşmeyin! e-plan (imar durumu) sorgulama sisteminden hemen kontrol edin!

Gayrimenkul almak isteyen vatandaşlar arsanın imarlı olup olmadığını nasıl sorgulayacağını merak ediyor. İşte imar sorgulama sistemine ilişkin tüm merak edilenler...

İmar durumu sorgulama işlemi nasıl yapılır?

Arsa sahiplerinin yakından ilgilendiği imar sorgulamaları sıkça araştırılan konulardan biri oluyor. Peki, arsaların imar sorgulamaları nasıl yapılır? İste detaylar...

İmar barışı iptal sorgulama 2021!

Yapı kayıt belgesi için başvuruda bulunan binlerce vatandaş başvurularının iptal edildiğini söylüyor. İşte imar barışı iptal sorgulama 2021...

İnegöl Belediyesi'nden 'İmar Durumu Sorgulama' hizmeti!

Dijital dönüşümde birçok adım atan İnegöl Belediyesi'nin internet sitesi üzerinden İhale Sorgulama, Beyan Bilgileri Sorgulama, İmar Durumu Sorgulama, Bilgilendirilme İsteği, Meclis Gündem Sorgulama, Borç Ödeme gibi işlemler yapabiliyor.

İmar barışı başvurusu ve sorgulama nasıl yapılır?

Hükümet ruhsatsız ya da ruhsata aykırı yapıların kayıt altına alınması için 31 Aralık 2017'den önce yapılan konut ya da iş yerleri için imar barışı sürecini başlatmıştı. Peki, 8 Haziran 2018 tarihinde başlayan imar barışı başvurusu ve sorgulama nasıl yapılır? 

İmar barışı kayıt başvurusu ve sorgulama!

31 Aralık 2017 tarihinden önce yapılmış yapılar için imar barışına müracaat edilerek yapı kayıt belgesi alınabiliyor. Başvurular e-devlet üzerinden yapılabiliyor..

İmar barışı başvuru sorgulama!

İmar barışına e-devlet kapısından başvurulabiliyor. Peki, imar barışı başvurusu nereden, nasıl sorgulanabiliyor?

Kozan Belediye Meclisi, İmar Komisyonu üyelerini seçti!

Kozan Belediye Meclisi’nin 2016 yılının faaliyet raporları görüşüldü ve 2017 yılında hedefleri ortaya konuldu. Belediye Meclisi İmar Komisyonu üyelerin seçti.

Adana'da FETÖ'ye imar rantı mı sağlandı?

Büyükşehir ve Kozan Belediye Meclisi’nin FETÖ’den tutuklanan zanlılar için imar değişiklikleri yaparak rant sağlamalarına olanak tanıdığı ileri sürüldü. Savcılık, konuyla ilgili soruşturma başlattı.

Adana Kozan'da imar değişikliğiyle ilgili açıklama!

Adana Kozan'da imara açılan bölgelerin tekrardan imara kapatıldığı yönünde çıkan haberler, Kozan Belediyesi tarafından yalanlandı.

Adana Kozan'da nazım imar planının 5 etabı bitti!

Adana'nın Kozan ilçesi; tarihi kalelerini, manastırlarını, konaklarını, hamamlarını ve daha birçok özelliğini dünya turizmine kazandırabilmek için Hükümetin 1 yıllık eylem planı içerisinde bulunan 'Kadim Şehirler' projesinde pilot bölge olmak istiyor.

Adana Kozan'da İmar Mevzuatı Eğitimi tamamlandı!

Adana Kozan Belediyesi'nin Çukurova Kalkınma Ajansı'nın (ÇKA) 2015 yılı Teknik Destek Programı kapsamında, meclis üyeleri ve İmar-Şehircilik Müdürlüğü personeli için düzenlediği 'İmar Mevzuatı Eğitimi' tamamlandı.

Musa Öztürk: Kozan Nazım İmar Planı’nın 5 etabı bitirildi!

6 Etap olarak hazırlanan Kozan Nazım İmar Planı’nın 5 etabının bitirildiğine dikkat çeken Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, yürürlükteki Yeni Büyükşehir Yasasının tüm olumsuzluklarına rağmen verdikleri sözleri yerine getirdiklerini söyledi.

kozan imar sorgulama Haberi

kozan imar sorgulama

Adananın Kozan ilçesinde, Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeleri Belediye Başkanı Musa Öztürk'ün ev sahipliğinde bir araya gelerek ilçenin başlıca sorunları üzerinde çalışma yaptı. SODES Düşler Alemi tesislerinde düzenlenen yemekli toplantının açılış konuşmasını Kent Konseyi Başkanı Ömer Faruk Kaymaz gerçekleştirdi. 


Programı düzenleyen Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk'e teşekkür eden Kaymaz; "Bu tarz toplantılar her şeyden önce dostluklarımızı pekiştirmek için güzel fırsatlardır. Bugün ilçemiz için neler yapabileceğimizi konuşacağız. Bize bu imkanı sağlayan başkanımıza ve siz katılımcılara teşekkür ediyorum" dedi. Kozan'da her şeyden önce birlik ve beraberliğin yakalanması gerektiğini belirten Başkan Öztürk, kanaat önderleri, muhtarlar, gazeteciler, işadamları ve resmi kurumlar ile el ele verilip Kozanın yeniden imar edilmesi gerektiğini ifade etti. Belediye olarak ilçede yapılan ve yapılacak olan projelerden bahseden Öztürk, imar planının...