23 / 04 / 2024

adana mezarlık kompleksi

adana mezarlık kompleksi

Adana Büyükşehir Belediyesi, mezarlık ve cenaze hizmetlerinin daha iyi şartlarda yürütülmesi amacıyla Karataş ilçesine idari bina, gasilhane, namazgah, abdesthane ve bekleme salonu inşa etti.

Naci Görür uyarısını yineledi: Adana ve Kıbrıs’a dikkat!

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Hatay'da meydana gelen 6.4 ve 5.8 büyüklüğündeki depremlerden sonra önemli açıklamalar yaptı. Bu depremin beklendiğini dile getiren Naci Görür, Adana ve Kıbrıs’ta da dikkatli olunması gerektiğini söyledi.

TOKİ Adana Yumurtalık’ta! 240 ay vadeyle ev sahibi olun!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Adana Yumurtalık 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Adana Yumurtalık projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Adana Yumurtalık 2022 ucuz konut projesi...

ÖİB Adana Yumurtalık'taki 116 arsayı satıyor! 15 milyon TL'ye!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Adana Yumurtalık'ta 116 adet tarla satışa sunuldu. 

Bergama'da sağlık kompleksi inşa edilecek!

İzmir'in Bergama ilçesinde inşa edilecek sağlık kompleksi için düğmeye basıldı. Kompleksin ihalesinden sonra inşaat çalışmaları başlayacak.

Kırklareli’nde sağlık kompleksi inşa ediliyor!

Kırklareli Valiliği, kent genelinde sağlık kompleksi inşası için çalışmalara başladı.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Asri Mezarlık'ta cami inşa ediyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Asri Mezarlık girişinde 5 bin metrekare alan üzerinde cami inşa ediyor. 

TOKİ Adana Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Adana ili, Yumurtalık Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale)  ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ'den Adana Yumurtalık'a Hükümet Konağı!

Adana ili, Yumurtalık Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 5 Kasım 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Turan Hançerli: Avcılar'daki binalar yenilenmezse, buralar mezarlık olur!

Depremle ilgili konuşan Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, "5 aydır binaların yenilenmesi için hazırladığımız planı komisyonda bekletiyorlar. Bu binalar yenilenmezse buralar mezarlık olur" şeklinde konuştu.

Adana Yumurtalık'ta kamulaştırmaların ödemesinin yapılmadığı iddia edildi!

Adana'nın Yumurtalık ilçesinin Küçük Yumurtalık Mahallesi'nde gerçekleştirilen kamulaştırmaların ödemesinin yapılmadığı iddiası TBMM gündemine taşındı. İYİ Parti'li Koncuk, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

İBB'den 'Suriyelilere Özel Mezarlık' iddiasına yalanlama!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, “İstanbul’da Suriyelilere Özel Mezarlık Alanı” başlığıyla yayınlanan haberle ilgili açıklama yaptı. İşte İBB'nin o açıklaması...

Adana Hükümet Konağı 10 Nisan'da ihaleye çıkıyor!

Adana İli Çukurova İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 10 Nisan tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Diyarbakır'a bin 200 yataklı sağlık kompleksi inşa edilecek!

Diyarbakır, sağlık alanında yapılan yatırımlarıyla bölgenin "sağlık üssü" olmaya devam ediyor. Diyarbakır'a bin 200 yataklı sağlık kompleksi inşa edilecek.

adana mezarlık kompleksi Haberi

adana mezarlık kompleksi


Adana’nın 15 ilçesinde bin 181 mezarlığın bakım ve temizlik hizmetini yürüten, cenaze hizmetlerini kesintisiz sürdüren Adana Büyükşehir Belediyesi, Karataş Mezarlığı’na idari bina, gasilhane, namazgah, abdesthane ve bekleme salonu kazandırdı.

“Acınız acımızdır” anlayışıyla yakınlarını ebediyete uğurlayan Adanalıların yanında olan, il dışında toprağa verilecek cenazelerin nakillerini özel donanımlı cenaze araçları ve uçukla ücretsiz olarak gerçekleştiren Adana Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Daire Başkanlığı, sahil ilçesi Karataş’ta da mezarlık ve cenaze hizmetlerinin daha iyi şartlarda verilmesi sağladı.

Karataş Mezarlığı’nın fiziki koşullarını iyileştirilmek üzere yürütülen projede idari bina, gasilhane, namazgah, abdesthane ve bekleme salonu inşa edildi. Bu yapıların yanı sıra mezarlığın yolları parke taşla kaplandı ve çevre düzenlemesi yapıldı.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün talimatları doğrultusunda vatandaşları biraz olsun rahat ettirmek için çalışmalarını aksatmadan yürüten Mezarlıklar Daira...