28 / 03 / 2024

adana yeni konut

adana yeni konut

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, konut üretiminde nicelikten çok niteliğin önemli açıkladı ve yeni konut yapımına ihtiyaç olmadığını belirtti.

Adana konut sektöründe çığır açacak!

Adana'da emlakçılık sektörünün önde gelen kuruluşlarından olan AS Çukurova Emlak Yönetim Kurulu Başkanı Ömür Aslan, Adana'da yeni projeler üreterek konut sektöründe çığır açacaklarını söyledi.

TOKİ Adana'da kentsel dönüşüme giriyor! 682 yeni konut müjdesi!

Yeni konut yatırımlarına devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana'da 682 konutluk kentsel dönüşüm projesi inşa edecek.

TOKİ'den Adanalı'lara büyük müjde! TOKİ'den Adana'ya 523 yeni konut geliyor!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adana projesi için düğmeye bastı. İşte TOKİ Adana projesi detayları ve ihale tarihi...

TOKİ, Adana Yüreğir'de 523 yeni konut inşa edecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adana Yüreğir'de 523 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Adana Çukurova'ya 333 yeni konut müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adana Çukurova'da 333 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Adana Yüreğir'e 523 yeni konut müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana Yüreğir kentsel dönüşüm projesi kapsamında 523 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Çukurova'ya 333 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana Çukurova'da 333 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi 30 Kasım tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Adana Yüreğir'e 523 yeni konut müjdesi!

Dar ve orta gelirli aileleri düşük peşinat bedelleriyle ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adana Yüreğir'de 523 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Adana Seyhan'a 682 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana Seyhan'da 682 yeni konut inşa edecek.

Adana'da yeni konut yapımına ihtiyaç yok!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, konut üretiminde nicelikten çok niteliğin önemli açıkladı ve yeni konut yapımına ihtiyaç olmadığını belirtti.

Yeni konut fiyatları bir yılda 8.35 arttı!

REIDIN Gayrimenkul ve Gayıimenkul Yatırını Ortaklığı Derneği (GYODER) tarafından hazırlanan 'Yeni konut Fiyat Endeksi'ne göre yeni konut fiyatlarında, geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 8.35 artış meydana geldi.

Eylülde yeni konut fiyatları artış yaşandı!

"Reidin–Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Yeni Konut Fiyat Endeksi" kapsamındaki yeni konut fiyatları, eylülde önceki aya kıyasla yüzde 1,30 arttı.

Yeni konut fiyatları Eylül'de artış gösterdi!

"REIDIN-Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Yeni Konut Fiyat Endeksi" kapsamındaki yeni konut fiyatları, eylülde önceki aya kıyasla yüzde 1.30 arttı.

Kahramanmaraş'ta 10 bin yeni konut yapılacak!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, kente 10 bin yeni konut yapılacağını söyledi.

adana yeni konut Haberi

adana yeni konut

12’ncisi düzenlenen Yapı Malzemeleri İnşaat Teknolojileri İş ve İnşaat Makineleri Fuarı'na Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü de katılım gösterdi. 

Türkiye’nin lokomotif sektörü olarak görülen inşaat sektörünün önde gelen firmalarının hazır bulunduğu fuar alanında stantları ziyaret eden Başkan Hüseyin Sözlü fuarda önemli açıklamalar yaptı. 

Kentsel dönüşüme yönelik açıklamalar yapan Sözlü şunları söyledi;  "Mevcut binaların yıkılıp yeniden yapılan bu yenilemeler yeterli alt yapı ve yol olmadığından ilave alt yapı ve ulaşım problemleriyle bizi baş başa bırakıyor. Bu nedenle yürürlükte olan mevzuat yeniden değerlendirilerek, en az ada bazında yapılan dönüşüm ve yenilemelerle yol ve alt yapısı daha önceden yapılandırılmış doğru ve etkin kentsel dönüşüm hareketine dönüşecektir. Kentsel dönüşüm olarak adlandırılan bu yenilemeler kısa vadede çözüm olarak görünse de orta ve uzun vadede ciddi...