27 / 04 / 2024

Adana yol çalışmalarına çözüm önerileri

Adana yol çalışmalarına çözüm önerileri

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Adana Şubesi, Adana'nın sorunları üzerine yürüttüğü çalışmaları kapsamında Adanandaki yol sorunlarını ve çözüm önerilerini uzmanlarla birlikte değerlendirdi.

Çin'de inşaat şantiyelerinin çalışmalarına ara verildi!

Cıciang ile güneydoğusundaki Fucien eyaletlerinin kıyısında şiddetli yağışlara yol açması öngörülen tayfun sebebiyle, inşaat şantiyelerinin çalışmalarına ara verildiği açıklandı.

Isparta-Burdur arasına yapılan yol çalışmaları hız kesmiyor!

Isparta ve Burdur arasındaki mesafe 26 kilometreden 15 kilometreye düşürülecek.  Yol çalışmaları kapsamında Değirmendere Vadisi’nde 210 metre uzunluğunda viyadük inşa edilecek. 

Bilkent Şehir Hastanesi'nin yol çalışmaları başlıyor!

3 bin 700 yataklı Bilkent Şehir Hastanesi'nin yol çalışmaları başlıyor. Hastanenin dört bir tarafına yayılacak bulvarların uzunluğu 33 kilometreyi bulacak

Adana Büyükşehir'den Ceyhan'daki kazı çalışmalarına destek!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Ceyhan İlçesi’nde arkeolojik kazı çalışmalarına destek verdiği Tatarlı Höyük’de incelemelerde bulundu.

Adana'da devam eden yol çalışmaları TBMM'de!

CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, Adana'da devam eden yol çalışmalarının tamamlanmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Türkmen sorularının Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından yanıtlandırılmasını talep etti..

Hatay'daki yol çalışmaları hız kesmiyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi il genelindeki yeni yol, bakım ve onarım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Aydın'da yol çalışmaları hız kesmiyor!

Aydın Büyükşehir Belediyesi, il genelinde yol yapım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Ekipler bazı mevkilerde gece saatlerinde de çalışmalarına devam etti.

Bitlis Adilcevaz'de yol çalışmaları başladı!

Bitlis'in Adilcevaz Belediyesi, ilçenin farklı yerlerinde başlattığı yol yapım ve parke taşı döşeme çalışmalarına hız verdi.

Giresun'da yol çalışmaları başladı!

Giresun Belediye üst yapı çalışmalarına şehir genelinde aralıksız devam ediyor. Geniş kapsamlı asfalt çalışması devam ederken, Fevzi Çakmak Mahallesi Okumuşsoy Sokak’ta asfalt öncesi yol düzenleme çalışması yapıyor.

Ordu Kumru'da yol çalışmaları sürüyor!

Ordu’nun Kumru ilçesinde yol çalışmaları kesintisiz sürüyor. Kumru Belediye Başkanı Murat Hatipoğlu, göreve geldikleri günden itibaren yol çalışmalarına ağırlık verdiklerini belirtti.

Konya Seydişehir'de yol çalışmaları başladı!

Konya'nın Seydişehir ilçe Belediyesi soğuk asfalt çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Akçalar Mahallesi'nde 30 bin metrekarelik yol soğuk asfaltla kapladı.

Amasya Atatürk Bulvarı yol çalışmaları tamamlandı!

Amasya'da Karayolları 7.Bölge Müdürlüğünce Haspınar İnşaat firmasına ihale edilen Atatürk Bulvarı yol çalışmaları tamamlandı. Taşova kaldırımlar ise yeniden düzenlenip Ramazan bayramı sonunda halka sunulacak.

İzmir Çeşme'deki yol çalışmalarına esnaftan tepki!

İzmir'in Çeşme ilçesinde bir türlü bitirilemeyen yol çalışması esnafı isyan ettirdi. Esnaf yollardaki çalışmalar yüzünden gelen turistlerin çarşı pazara uğramadan geçtiğini belirtti.

Adana yol çalışmalarına çözüm önerileri Haberi

Adana yol çalışmalarına çözüm önerileri

Adana'da, altyapı çalışmaları nedeniyle birçok defa işlem gören yollarda yaşanan sorunlar bitmek yerine sürekli artıyor. Engebeli, çamurlu, su bırikintili yollara neden olan ve hayatı hem yayalar hem de araçlar için problemli hale getiren yollardaki sorun İMO tarafından pek çok defa dile getirilmesine rağmen bir tiirlü çözülemiyor. 



İmo, çözüm öneriyor 

İMO Adana Şube'sinde 'Adananın Yolları' başlıklı söyleşide Adaııa'dakı yol sorunları ele alındı. Söyleşinin açılış konuşmasını yapan İMO Adana Şube Başkanı Nazım Biçer, önemli bir sorun haline gelen Adanalıların hayatını zorlaştıran bozuk, engebeli, problemli yollardan herkesin şikayetçi olduğunu belirtti. Odalarını, mühendisleri, Adana'da yaşayan herkesi ilgilendiren bu soruna ilişkin düzenledikleri bu söyleşiyi bir bilgi paylaşımı olarak gördüklerini ve konuyla ilgili çözüm yolları aramanın kamusal görevleri olduğunu vurgulayan Nazım Biçer "Adana yol sorunu giderek içinden...