26 / 04 / 2024

Adanada elektrik bakımı

Adanada elektrik bakımı

Adana'nın Ceyhan İlçesi Büyük Kırım Mahallesi'nin İstasyon Caddesi,653,654 ve 655 No'lu Sokakları, Burhaniye Mahallesi'nin Gün Sazak ve Kaya Köker Caddelerine 8:30-15:30 saatleri arasında enerji verilemeyecektir.

İstanbullu vatandaşlar dikkat! Bu hafta o ilçelerde planlı bakım çalışmaları sürüyor!

İstanbul'da bu hafta bazı ilçelerde elektrik kesintisi olacak. Kesintiler planlı bakım ve iyileştirme çalışmaları kapsamında gerçekleştirilecek. İlgili ilçeler ve kesinti zamanları aşağıdaki gibidir...

Arzum'dan özel tasarım kişisel bakım aletleri! 7 Ekim 2022 fiyat listesi... 

Sektöre ilk olarak elektrik süpürgeyle giren Arzum markası, küçük ev aletleri ve kişisel bakım ürünlerinde de "yenilikçi, inovatif" olmayı hedefliyor. 

Lüks sitede havuz bakımı yapan iki işçi elektrik akımına kapıldı!

İzmir Çeşme'de lüks bir sitede havuz bakımı yapan iki işçi, elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti.  

Asansör bakım sözleşmesi örneği!

Asansör bakım sözleşmesi, asansörün bakımı için apartman yöneticisi ve yüklenici firma arasında imzalanan sözleşme olarak karşımıza çıkıyor. Peki, asansör bakım sözleşmesi nasıl yapılır? Asansör bakım sözleşmesi örneği..

Asansör bakım sözleşmesi nasıl yapılır?

Asansör bakım yönetmeliği gereğince, asansörü monte eden veya onun yetkili servisi, monte edilen asansör için garanti süresi boyunca aylık bakım ve servis hizmetlerini vermek zorunda oluyor. Peki, asansör bakım sözleşmesi nasıl yapılır?

Ulaşlı Mezarlık alanında bakım çalışması gerçekleştirildi!

Gölcük Belediyesi Mezarlık işleri Müdürlüğü ekipleri bir süre önce başlattıkları genel bakım ve temizlik çalışmalarını başarıyla sürdürüyor. Bu yönde yapılan çalışmaların bir yenisi Gölcük Belediyesi Ulaşlı Mezarlığında gerçekleştirildi.

Boğaziçi Yönetim Site Müdürleri asansör bakımı gündemi ile toplandı!

Marmara Bölgesinde yönetim hizmeti sunulan tüm sitelerim her ay mali ve idari işlerinin görüşüldüğü site müdürler toplantısında bu ay Asansör Bakımı ve Kontrolleri masaya yatırıldı.

Güçbir Yapı İnşaat Elektrik Otomasyon Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güçbir Yapı İnşaat Elektrik Otomasyon Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Medeni Aydın, Kemal Balıkçı tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 12 Eylül'de kuruldu.

Atatürk Olimpiyat Stadyumu'ndaki sahaların bakım ihalesi 26 Eylül'de!

İstanbul Olimpiyat Oyunları Hazırlık ve Düzenleme Kurulu; Atatürk Olimpiyat Stadyumu'ndaki ana saha, ek stadyum ve antrenman sahalarındaki 14 bin 500 metrekarelik alandaki bakım işini ihaleye çıkarıyor.

Sulhi Dönmezer Eğitim Merkezi bakım onarım işi ihaleye çıkıyor!

İKN Ceza İnfaz Kurumları Sulhi Dönmezer Eğitim Merkezi'nde tadilat ve bakım onarım işi projelerinin hazırlanması işini 22 Eylül 2014 tarihinde saat 09.00'da ihaleye çıkarıyor.

İbrahim Mart: İş yeri asansörlerine günlük bakım yapılmalı!

İbrahim Mart "Vinç tipi dediğimiz, asansörler, konutta kullandığımızdan farklı makinalar. İnşaattaki makina, ekipmanların çok daha sıklıkla kontrol edilmesi ve bakımının mutlaka düzenli olarak yapılması gerekiyor" dedi.

Hatay Havalimanı bina bakım onarım işi ihalesi iptal edildi!

Hatay Havalimanı Müdürlüğü bina bakım onarım işi Devlet Hava Meydanları işletmesi Genel Müdürlüğü tarafından ihaleye çıkmıştı. İhale için 29 Ağustos 2014 tarihinde iptal kararı alındı.

Airfel, indirimli bakım kampanyası başlattı!

Airfel, "Kombi Bakım Kampanyası"na imza attı. Airfel, Auer, C&M ve Weili markalı kombi ürünlerine sahip kullanıcılar, kampanya süresince indirimli bakım hizmetinin yanı sıra indirimli yedek parça avantajından da yararlanabilecek.

Adanada elektrik bakımı Haberi

Adanada elektrik bakımı

Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş.'den yapılan açıklamada, 16 Ağustos 2014 tarihinde enerji verilemeyecek yerler şöyle açıklandı: "Adana'nın Yüreğir İlçesi Kazım Karabekir Mahallesi'ne 9:00-10:00 saatleri arasında 3. Şahıs (Hat Tadilatı) çalışması nedeniyle enerji verilemeyecektir. 


Adana'nın Ceyhan İlçesi Büyük Kırım Mahallesi'nin İstasyon Caddesi,653,654 ve 655 No'lu Sokakları, Burhaniye Mahallesi'nin Gün Sazak ve Kaya Köker Caddelerine 8:30-15:30 saatleri arasında Bakım çalışması nedeniyle enerji verilemeyecektir. 

Adana'nın Karaisalı İlçesi Salbaş Beldesi ve Yeni Mahallelerine 9:00-16:00 saatleri arasında Bakım çalışması nedeniyle enerji verilemeyecektir. 


Adana'nın Sarıçam İlçesi Küçük Baklalı Mahallesi'ne 8:30-10:30 saatleri arasında Tesis çalışması nedeniyle enerji verilemeyecektir. 


Adana'nın Kozan İlçesiAkçalıuşağıKöyü'ne 8:3015:30 saatleri arasında Bakım çalışması nedeniyle enerji verilemeyecektir. 


Adana'nın Saimbeyli İlçesiNaltaşKöyü'ne 8:3015:30 saatleri arasında Bakım çalışması nedeniyle enerji verilemeyecektir. 


Adana'nın Tufanbeyli İlçesi İstiklal Mahallesi'ne 8:3015:30 saatleri arasında Bakım çalışması nedeniyle enerji verilemeyecektir. 


Adana'nın...