25 / 04 / 2024

Adananın ana arterleri nereler

Adananın ana arterleri nereler

Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmaları sonucu Güney Adana'nın önemli ana arterleri Abidinpaşa, Kızılay ve Cemal Gürsel caddeleri geceleri ışıl ışıl bir görünüme kavuştu. Vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti...

İZBAN'ın ana hizmet binası kaçak çıktı! 

Sayıştay tarafından İZBAN'ın ana hizmet binasının yapı ruhsatı olmadığı tespit edildi. İşte detaylar...

Akbank'tan 0 faiz müjdesi... Akbank müşterileri acil gelsin baksın hepsinin işine yarayacak

Akbank tarafından önemli bir kampanya başlatıldı. Kampanyanın ana konusu ise 0 faiz olması. Peki detaylar neler? Akbank neden böyle bir kampanyaya imza atıyor. Detaylar haberimizde...

İslam Memiş'ten kritik uyarı! Bunu sakın yapmayın! İşte yatırımcının yeni yol haritası

Altın fiyatlarındaki hareketlenmeler yatırımcıların ana gündemi olmaya devam ediyor. Piyasadaki hareketlilik ile beraber uzman isimlerden yatırımcıların aklındaki sorulara cevap geliyor  Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gündemi değerlendirdi.

Çimento sektörü depremler sebebiyle yaşanacak dönüşüme odaklandı!

​​​​​​​Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği (ÇCSİB) Başkan Yardımcısı Abdulhamit Akçay, Kahramanmaraş merkezli oalrak yaşanan deprem felaketinin ardından sektörün ana gündeminin iç piyasa olduğunu dile getirdi.

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimleri sonrası piyasalarda neler olacak? İşte uzmanların seçim sonrası senaryoları…

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine üç gün kala piyasaların ana gündem maddesi, seçim sonrası senaryoları. Uzmanlar, seçimleri kimin kazanacağına bağlı olarak piyasalardaki tepkinin de farklı olacağına işaret ediyor.

Erdoğan Bayraktar'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

Bir dönem Toplu Konut İdaresi Başkanlığı görevini de yürüten Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar kentsel dönüşüm ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Bayraktar, kentsel dönüşümün ana hedefinin tüm Türkiye’yi salaş, kaçak ve afet riski taşıyan binalardan kurtarmak olduğunu söyledi.

Kamuya borcu olanların beklediği fırsat! Yeni yasa ile borçları silecek o formül! İşte çıkış kapısı!

Kamuya borcu olanların beklediği fırsat geldi. Borçların ana parasını ister peşin isterse de taksit ile ödeyerek tüm borçlarınızı silebilirsiniz. İşte detaylar!

6.5 milyon sürücüye müjde! Resmen açıklandı! Bu haberi kaçırmayın!

Hatalı sürücülerin neden olduğu zararı hatasız sürücülerin de ödemesine karşı beklenen adım atıldı. Trafik sigortası priminin yüksek olmasının ana nedeni olan bu duruma yeni düzenleme geliyor.

Rusya'nın son kozu otomobil fiyatlarını yüzde 20 artıracak

200'den fazla premium yedek parça markasının ana distribütörlüğünü yapan Motor Aşin CEO'su Saim Aşçı, Rusya'nın son kozunu kullanarak doğal gaz akışını kesmesinin Avrupa'da otomotiv üretimini zora soktuğunu belirterek krizin daha da derinleşeceğini söyledi.

Konut fiyatlarının artmasın altında yatan asıl neden, enflasyondan kaçmak isteyenler!

Dünya Gazetesi yazarı Ömer Faruk Çolak, bugünkü köşesinde; son aylarda hızla artan konut fiyatlarına değindi! İşte hızla artan konut fiyatlarının ana nedenini açıklayan Çolak'ın "Konut fiyatları ve para talebi" başlıklı yazısı...

Demir ve çelik sektöründe ana gündem yeşil mutabakat!

Sanayi üretiminde kritik öneme sahip demir-çelik sektörü, pandemi koşullarına en hızlı adapte olan sektörlerden biri oldu. 2022 yılında ihracat odaklı büyümeye devam edecek olan sektörün ana gündemini ise Yeşil Mutabakat'a uyum oluşturacak.

Cubes Ankara'nın ana yüklenici ihale süreci tamamlandı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı mülkiyetinde bulunan Cubes Ankara'nın ana yüklenici ihale süreci tamamlandı.

Bereket Varlık Kiralama'nın 650 milyon TL'lik kira sertifikası ödemesi tamam!

Bereket Varlık Kiralama tarafından ihraç edilen 650 milyon TL nominal tutarlı, 90 gün vadeli, TRDBRKT42129 ISIN kodlu kira sertifikalarının ana para ve getiri ödemesi tamamlandı. 

Adananın ana arterleri nereler Haberi

Adananın ana arterleri nereler

Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği ve Kentsel Dönüşüm Daire Başkanlığı'nın çalışmalarıyla Adana'nın görsel güzelliği daha da artırıldı. 

Güney Adana'da ortaya çıkan görsel güzellikten dolayı vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür ederek, "Yıllardır ihmal edilen bu caddelerde önce kaldırım ve asfalt çalışmaları yapıldı. Şimdi de ışıklandırma çalışmaları ile bölgemiz geceleri de çok güzel bir görünüme kavuştu. Sayın Başkanımız Zihni Aldırmaz ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz" dediler. 


Adana Çukurova...