19 / 04 / 2024

ADASU HES açılış

ADASU HES açılış

Elektrik üretiminin devam ettiği Hidroelektrik Santrali, 25 Nisan Cuma günü açılıyor. Başkan Toçoğlu, “Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Taner Yıldız’ın katılacağı program ile ADASU HES’in açılışını gerçekleştireceğiz” dedi.

Tokat Erbaa'da Tepekışla Barajı ve HES açıldı!

SANKO Holding’in, Tokat’ın Erbaa İlçesi Karanlıkdere mevkii Kelkit Çayı üzerinde inşa ettiği Tepekışla Barajı ve Hidroelektrik Santralı’nın (HES) açılışı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapıldı.

Erzincan Bağıştaş 1 Barajı ve HES’in açılışı yapıldı!

Recep Tayyip Erdoğan tarafından 99 Baraj ve HES açılışı programı kapsamında, telekonferans sistemi ile Ankara’ya bağlanan Süleyman Kahraman, Erzincan İliç’te Bağıştaş 1 Barajı ve HES Santralinin açılışını Erdoğan ile birlikte yaptı.

Türkiye genelinde 99 baraj ve HES açıldı!

HES düzenlenen törenle hizmete alınıyor. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile düzenlenen törende açılışı yapılan HES ve baraj sayısı 99 olarak açıklandı. Söz konusu tesislerin ekonomiye katkısı 1,1 milyar lira olarak hesaplanıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 99 adet HES'in açılışını yapacak!

Türkiye genelinde özel sektör tarafından yapımı tamamlanan 99 adet hidroelektrik santral (HES) Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Ankara’da gerçekleştirilecek toplu açılış merasimi ile hizmete alınacak.

Çorum Kargı Kızılırmak HES açıldı!

Statkraft'ın Kargı Kızılırmak Hidroelektrik Santrali'nin açılışında konuşan Yıldız, 2015'in ilk yarısında elektrik üretimine 10 milyar lira yatırım yapıldığını ve enerji sektörüne 4,5 milyar dolarlık doğrudan yatırım sağlandığını belirtti.

Pembelik Barajı ve HES projesi için açlık grevi!

Dersim ile Elazığ arasında 2008 yılında yapımına başlanan ve mahkeme kararına rağmen su tutan Pembelik Barajı ve HES projesinin mağdur ettiği Arduç ailesi açlık grevine başlıyor

ADASU HES bakıma alınıyor!

Büyükşehir Belediyesi tarafından Sakarya Nehri üzerinde inşa edilen ve işletmeye alındığı bir yıl boyunca 21 Milyon kilovat saat enerji üreten ADASU HES, 24 Ağustos Pazartesi günü bakıma alınacak.

ADASU HES 25 Nisan'da açılacak!

Elektrik üretiminin devam ettiği Hidroelektrik Santrali, 25 Nisan Cuma günü açılıyor. Başkan Toçoğlu, “Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Taner Yıldız’ın katılacağı program ile ADASU HES’in açılışını gerçekleştireceğiz” dedi.

Maliye tesisleri halka açılıyor!

Maliye Bakanlığı'nın Ankara'da bulunan sosyal tesisleri artık halka açılıyor...  Konuyla iligili olarak Ankara Defterdarlığı trafından yapılan yazılı basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi...

Alman Sanatçılar Akademisi 30 Ekim'de açılıyor

Almanya Dışişleri Bakanlığı"nda görevli  Devlet Bakanı Cornelia Pieper, İstanbul"da inşaatı süren Alman Sanatçılar  Akademisi"nin açılışının 30 Ekim 2011 tarihinde yapılacağını söyledi

KTO Karatay Üniversitesi 7 Ocak 'ta açılıyor

Konya Ticaret Odası (KTO) Başkanı Hüseyin  Üzülmez, KTO Karatay Üniversitesi"nin açılışını TBMM Başkanı Mehmet Ali şžahin"in yapacağını bildirdi  

Türk Telekom Arena'nın açılışını De Boer yapacak!

Cim-Bom"un Seyrantepe'deki yeni stadı Türk Telekom Arena"nın 15 Ocak"taki açılışında karşılaşacağı Ajax"ın hocası Frank De Boer tarihe geçmek istiyor

Erzincan'da havaalanı açılışı yapılacak!

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan"ın katılımıyla havaalanını ve Erzincan"a kazandırdıkları onlarca eserin toplu açılışını yapacaklarını belirterek, 'Erzincan çok görkemli bir bayram yapacak' dedi.

ADASU HES açılış Haberi

ADASU HES açılış


Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen ve elektrik üretiminin devam ettiği Hidroelektrik Santrali, 25 Nisan Cuma günü açılıyor. Başkan Toçoğlu, “Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Taner Yıldız’ın katılacağı program ile ADASU HES’in açılışını gerçekleştireceğiz” dedi.


Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen ve belediye tarafından inşa edilen ilk hidroelektrik santrali olan ADASU HES, 25 Nisan Cuma günü açılıyor. Konu ile ilgili olarak bilgi veren Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Yaklaşık 5 aydır enerji üretiminin devam ettiği hidroelektrik santralimizin açılışını 25 Nisan Cuma günü Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Taner Yıldız’ın katılımıyla gerçekleştireceğiz” diye konuştu.



Çevreci HES

Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen projelerle Sakarya Nehri’nin şehre artı bir değer kazandırdığını da sözlerine ekleyen Başkan Toçoğlu, “Hayata geçirdiğimiz hidroelektrik santrali projesiyle bugüne kadar yaklaşık...