26 / 04 / 2024

Ademoğulları Yapı adres

Ademoğulları Yapı adres

Ademoğulları Yapı Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Adem Altun tarafından kuruldu.

Yakupoğulları Yapı Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yakupoğulları Yapı Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Elçi tarafından kuruldu.

Yaşinoğulları Yapı Malzemeleri Bilişim Tekstil Temizlik Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaşinoğulları Yapı Malzemeleri Bilişim Tekstil Temizlik Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Aşkım Yaşin tarafından kuruldu.

Çamoğulları Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çamoğulları Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te Mustafa Çam tarafından kuruldu.

Acemoğulları Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acemoğulları Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Aziz Çelik ve Özkan Çelik ortaklığında kuruldu.

Sakallıoğulları Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sakallıoğulları Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Furkan Saka tarafından kuruldu.

Yaşaroğulları Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaşaroğulları Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Yaşar Irmak tarafından kuruldu.

Kuranoğulları Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Kuranoğulları Yapı Anonim Şirketi bugün Esenler'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Serkan Kuranoğulları tarafından kuruldu.

Halıcıoğulları Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halıcıoğulları Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Halıcı tarafından kuruldu.

Selimoğulları Yapı Mühendislik Proje İnşaat Tekstil Otomotiv Tur.Tarım Gıda San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Selimoğulları Yapı Mühendislik Proje İnşaat Tekstil Otomotiv Tur.Tarım Gıda San.Ve Tic.Ltd.Şti. Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Selahattin Güler ve Serdar Güler ortaklığında kuruldu.

Zarisoğulları Yapı Malzemeleri Metal Elektrik Kimya Otomotiv Reklam Sanayi Tic.Ltd.Şirketi kuruldu!

Zarisoğulları Yapı Malzemeleri Metal Elektrik Kimya Otomotiv Reklam Sanayi Tic.Ltd.Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Hazer tarafından kuruldu.

Dumanoğulları Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dumanoğulları Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Aslan Duman tarafından kuruldu.

Efendioğulları Yapı Malzemeleri ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efendioğulları Yapı Malzemeleri ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Efendioğlu ve Zeki Efendioğlu tarafından kuruldu. 

Ademoğulları Yapı Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ademoğulları Yapı Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Adem Altun tarafından kuruldu.

Ademoğulları Yapı adres Haberi

Ademoğulları Yapı adres

Ademoğulları Yapı Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Adem Altun tarafından kuruldu.

Ademoğulları Yapı Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. 1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, iş yeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3- Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel...