26 / 04 / 2024

adese bolu mağazaları

adese bolu mağazaları

İttifak Holding 'in ulusal perakende markası Adese, Bolu 'daki hizmet ağını genişletiyor. Adese, Bolu'nun Yeniçağa ilçesinde açtığı mağaza ile birlikte Bolu'daki mağaza sayısını 7'ye yükseltti.

Adese, Bolu'daki 6. mağazasını açtı!

Adese, Bolu'nun Gerede ilçesindeki ilk mağazasını açtı ve müşterilerinin hizmetine sundu. Gerede Adese'nin açılışı ile birlikte 2013 yılı sonunda toplam olarak 135 mağaza sayısına ulaştı.

Adese Gayrimenkul'ün Kulesite ve Ereğli Parksite mağazaları Migros'a devredildi!

Adese Gayrimenkul'ün Konya'da işletilmekteyken faaliyetlerine son verilen Kulesite ve Ereğli Parksite mağazaları Migros'a devredildi.

Adese 23 mağazasını kapatacak!

Perakande sektöründe faaliyet gösteren Adese, son 10 ayda 23 mağazasını kapatma kararı aldı. Şirket, mağazalarını verim düştüğü için kapatacağını açıkladı. 

Beyzade Adese yeni mağaza açılışlarını sürdürüyor!

Beyzade Adese Mağazası yeni çehresiyle hizmette İttifak Holding'in ulusal perakende markası Adese, bir yandan yeni mağaza açılışlarını sürdürürken diğer yandan mevcut mağazalarını yenilemeyi sürdürüyor.

Adese, iki mağaza birden açtı!

YENİ mağaza açılışlarına hız kesmeden devam eden Adese, İşgalaman ve Hicaz Adese mağazalarını müşterilerinin hizmetine sundu.

Adese, Bolu'da 7.şubesini açtı!

Yeniçağa'da hizmete başladı İttifak Holdingin ulusal perakende markası Adese, Bolu'daki hizmet ağını da genişletiyor. Bolu'nun Yeniçağa ilçesinde açtığı mağaza ile birlikte Bolu'daki mağaza sayısını 7'ye yükseltti.

Adese, Bolu'daki 7. şubesini Yeniçağa'da açtı!

İttifak Holding 'in ulusal perakende markası Adese, Bolu 'daki hizmet ağını genişletiyor. Adese, Bolu'nun Yeniçağa ilçesinde açtığı mağaza ile birlikte Bolu'daki mağaza sayısını 7'ye yükseltti.

Mall of İstanbul AVM mağazaları!

Mall of İstanbul AVM ne zaman açılacak? Mall of İstanbul AVM’de hangi markalar ve mağazalar var? Mall of İstanbul AVM kiralama telefonu nedir? İşte Mall of İstanbul AVM mağazaları listesi!

Porland iki farklı konseptte Bodrum mağazalarının kapılarını açtı!

Porland, Stüdyo Mağaza ve Porland Fabrika Mağaza olarak konumlandırdığı iki ayrı mağazasıyla şimdi de Bodrumlular ile buluşuyor. Porland iki farklı konseptte Bodrum mağazalarının kapılarını açtı.

Avrupa Konutları TEM 2 cadde mağazaları 10 Mayıs'ta satışta!

TOKİ İştiraki, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen Avrupa Konutları TEM 2'de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs tarihinde gerçekleşecek.

Avrupa Konutları TEM 2 cadde mağazaları 450 bin liradan satışa çıkacak!

Avrupa Konutları TEM 2' de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs'ta gerçekleşecek. 34 adet cadde mağazalarının muhammen bedeli 450 bin TL'den başlıyor...

Avrupa Konutları TEM 2'nin mağazalarına büyük ilgi!

Artaş İnşaat Avrupa Konutları TEM 2’ nin cadde mağazaları açık artırma usulüyle satışa çıkıyor. Merakla beklenen mağazaların satışa sunulacağının duyurulmasının ardından projeye büyük ilgi geldi.

Mall of İstanbul AVM’de hangi mağazalar var?

Mall of İstanbul 16 Mayıs’ta açılıyor. Peki kiralamaların sürdüğü Mall of İstanbul AVM’de hangi markalar olacak? Mall of İstanbul AVM’de hangi mağazalar yer alacak? Mall of İstanbul AVM adresi nedir, iletişim bilgileri nelerdir?

Gold mağazalarını indirim kampanyasıyla açılıyor!

GOLD'UN Pendik ve Neomarin AVM ve Gebze mağazaları büyük indirim kampanyasıyla açılıyor. 26 Nisan Cumartesi günü sabah saat 8'de gerçekleşecek açılışlara teknoloji meraklılarının büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

adese bolu mağazaları Haberi

adese bolu mağazaları


İttifak Holding 'in ulusal perakende markası Adese, Bolu'daki hizmet ağını genişletiyor.  Adese, Bolu'nun Yeniçağa ilçesinde açtığı mağaza ile birlikte Bolu'daki mağaza sayısını 7'ye yükseltti. Yeniçağa ilçesindeki ilk mağazasını açan Adese, 24 Haziran 2014, Salı günü düzenlenen törenle müşterilerine kapılarını açtı. Açılış töreni; Yeniçağa Belediye Başkanı Recai Çağlar, Yeniçağa Müftüsü Mehmet Kapucu veAdese yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirildi. 



Anadolu'da...