28 / 03 / 2024

Adım İstanbul Rezidans adres

Adım İstanbul Rezidans adres

Adım İstanbul Konutları İstanbul Başakşehir'de inşa ediliyor. 24 ay 0 faiz fırsatı ile ödeme yapılabilen proje İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı imzası taşıyor. İşte Adım İstanbul dış mekan görselleri...

Adım İstanbul Rezidans fiyatları!

Adım İstanbul Rezidans fiyatları dairelerin planlarına ve cephelerine göre değişiyor. Firma bünyesinde 24 ay vade farksız taksit yapılan projede banka kredisi de kullanılabiliyor.

Adım İstanbul Rezidans Başakşehir fiyat!

Adım İstanbul Rezidans Başakşehir fiyat listesi 595 bin liradan başlıyor. Adım İstanbul Başakşehir projesinde yüzde 50 peşinata, 24 ay sıfır faizle taksit seçeneği sunuluyor...

İntaya-EYG-İntes Adım İstanbul ulaşım!

İntaya-EYG-İntes Adım İstanbul ulaşım bilgileri doğrultusunda proje, İstanbul Başakşehir Kayaşehir'de yer alıyor. Konut ve ticari ünitelerden oluşan projede 2+1 daire fiyatları 595 bin TL'den başlıyor.

Adım İstanbul Evleri Kayaşehir teslim tarihi!

Adım İstanbul Evleri Kayaşehir teslim tarihi 2018 yılı olarak belirtiliyor. Adım İstanbul Evleri projesind daire satış fiyatları 595 bin liradan başlangıç gösteriliyor...

Kayaşehir Adım İstanbul satılık konut!

Kayaşehir Adım İstanbul satılık konut fiyatları 595 bin TL'den başlıyor. İstanbul Başakşehir Kayaşehir'de yükselen projede 615 adet daire ve 120 adet ticari birim bulunuyor.

Adım İstanbul Kayabaşı Evleri iletişim!

Adım İstanbul Kayabaşı Evleri iletişim numarası 0212 924 16 16 olarak belirtiliyor. İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı tarafından inşa edilen 24 ay 0 faiz imkanıyla daire sahibi olunabiliyor.

Adım İstanbul güncel fiyatlar!

Adım İstanbul Konutları 2+1'den 5+1'e kadar farklı alternatifte tasarlandı. Proje İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de inşa ediliyor. İşte Adım İstanbul güncel fiyatlar...

Adım İstanbul dış mekan görselleri!

Adım İstanbul Konutları İstanbul Başakşehir'de inşa ediliyor. 24 ay 0 faiz fırsatı ile ödeme yapılabilen proje İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı imzası taşıyor. İşte Adım İstanbul dış mekan görselleri...

Başakşehir Adım İstanbul Rezidans satılık!

Başakşehir Adım İstanbul Rezidans satılık ev fiyatları 605 bin TL'den başlıyor. Banka kredisiyle vade imkanı sunan projede konutların alanları 60 ile 300 metrekare arasında değişiyor.

Kayaşehir Adım İstanbul Evleri ödeme planı!

Kayaşehir Adım İstanbul Evleri ödeme planı dahilinde 24 ay sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor. Kayaşehir Adım İstanbul projesi Ocak 2018'de teslim ediliyor...

Adım İstanbul satılık konut fiyatları!

Adım İstanbul satılık konut fiyatları konum ve planlarına göre değişiyor. 24 ay vade farkı olmadan taksit yapılabilen projede teslimlerin 2018 yılı Ocak ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Adım İstanbul Kayabaşı iletişim!

Adım İstanbul Kayabaşı iletişim için 0212 924 16 16 telefon numarasından satış ofisi ile görüşebilirsiniz. 10 bin TL peşinatla ödeme yapılabilen proje İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor.

Kayabaşı Adım İstanbul adres!

Kayabaşı Adım İstanbul adres bilgilerine göre proje, Başakşehir Kayaşehir Bulvarı üzerinde bulunuyor. Banka kredisiyle vade fırsatı sağlayan projede 615 tane daire ve 120 tane ticari ünite yer alıyor.

Adım İstanbul Rezidans adres Haberi

Adım İstanbul Rezidans adres

Adım İstanbul Residence'de dairelerin alanları minimum 60, maksimum 300 metrekare şeklinde tasarlandı. Projede yüzde 25 peşinatta, kalan konut bedeli için banka kredisiyle vade uygulanıyor. 


Arsa alanı 35 bin metrekare olarak belirlenen Başakşehir Adım İstanbul'da 615 adet daire ve 120 adet ticari alan bulunuyor. Projede teslimlerin 2018 yılı Ocak ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor. 


İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı tarafından Başakşehir Kayaşehir'de hayata geçirilen Adım İstanbul Evleri fiyatları 605 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede 10 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. 


Konutların 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Adım İstanbul Rezidans'ta yarısı peşinde, kalan kısım için 24 ay vade farksız taksit imkanı sağlanıyor. 


Adım İstanbul Kayaşehir'de kapalı yüzme havuzu, dinlenme terasları,...