11 / 12 / 2025

adıyaman 56 Evler yıkılıyor mu

adıyaman 56 Evler yıkılıyor mu

1960'lı yıllarda yapılan ve dönemin en ihtişamlı binalarından bir tanesi olan yıllardır "Ha yıkıldı ha yıkılacak" denen 56 Evler için yıkılma kararı çıktı.

Adıyaman Samsat'ta hasarlı evler için yapı kusuru raporu!

Adıyaman Samsat'da meydana gelen 5,5 büyüklüğündeki depremin ardından ön değerlendirme raporu yayınladı. Rapora göre, ağır hasarlı evlerde "Yapı kusuru"na rastlandı.

Adıyaman'da evler kamulaştırılarak yıkılıyor!

Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından sürdürülen yol genişletme çalışmalarının bulunduğu alanlarda kalan evler tek tek kamulaştırılarak yıkılıyor.

Adıyaman Kalesi çevresinde kentsel dönüşüm şart!

Adıyaman Kalesi çevresinde bulunan toprak evler bakımsızlıktan ötürü tek tek yıkılırken, mahalle halkı kentsel dönüşün biran önce başlatılmasını talep ediyor. Mahalle sakinleri, kale çevresinde bulunan birçok evin depreme dayanaksız olduğunun altını çizdi

Adıyaman'daki 56 Evler yıkılacak!

1960'lı yıllarda yapılan ve dönemin en ihtişamlı binalarından bir tanesi olan yıllardır "Ha yıkıldı ha yıkılacak" denen 56 Evler için yıkılma kararı çıktı.

Yenilenebilir Enerji Zirvesi Adıyaman'da başladı!

İpekyolu Kalkınma Ajansı tarafından "Yenilenebilir Enerji Zirvesi" düzenlendi. Adıyaman Valisi Demirtaş "Adıyaman yıllık 3 bin saat güneşlenme süresi ile Türkiye'deki il sıralamasında ikinci sırada yer almaktadır" dedi.

Adıyaman OSB altyapım işi ihalesi 30 Kasım'da!

Adıyaman Merkez (Tevsii II) Organize Sanayi Bölgesi altyapı yapım işi, birim fiyat esası ve birim fiyatların her biri için geçerli olmak üzere işin tümüne indirim verilmek suretiyle, kapalı zarf teklif alma usulü ile ihale edilecek...

Adıyaman'da Harita Mühendisleri teşkilatlanıyor!

Adıyaman'da uzun yıllar boyunca harita mühendisi olarak görev yapan kişilerin yanı sıra mesleğe yeni başlayan harita mühendisleri, Harita Mühendisleri İl Temsilciliği'nin yeniden aktif hale getirilmesi için bir araya geldi.

TOKİ Adıyaman Merkez başvuruları 2014!

TOKİ Adıyaman Merkez projesinde yer alan 114 metrekare 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 102 bin 251 TL'den başlıyor. İşte TOKİ Adıyaman Merkez başvuruları 2014 detayları..

Adıyaman'da taşeron firma sahibi inşaattan düştü!

Adıyaman'da Kahta Kaymakamlığı'nın yapımı süren inşaatın hafriyat işlerini yapan taşeron firma sahibi Ömer Gökalp, gezdiği inşaat alanında bir anlık dengesiniyitirince 2 metre derinliğindeki temele düştü.

Adıyaman OSB'nin arıtma tesisi ihalesi yapıldı!

Adıyaman OSB'nin arıtma tesisinin ihalesinin 2 Ekim tarihinde yapılarak, 23 Ekim tarihinde sözleşmenin imzalandığını dile getiren OSB Başkanı Kadir Çelenk, firmaya yer tesliminin yapıldığını söyledi.

Adıyaman’ın şehir kimliği ortaya çıkacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Adıyaman Belediyesi’nin ortaklaşa çalışması ile “Şehir Kimliği Çalıştayı” düzenlenecek .Şehir Kimliği Çalıştayları ’na 81 ili kapsayacak şekilde devam edecek.

Adıyaman’ın kimliği Adıyaman’lılar tarafından belirlenecek!

Adıyaman’ın kimliği Adıyaman’lılar tarafından belirlenecek. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin talimatıyla Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, bütün toplumsal kesimlerin eşit oranda önemsendiği katılımcı yönetim anlayışıyla yollara düştü.

Adıyaman Kamyoncular Sitesi imar planı onaylandı!

Adıyaman İl Genel Meclisi Ekim Ayı toplantısının ikinci oturumu gerçekleştirildi. İl Genel Meclis Başkanı Salih Şahan başkanlığında toplanan il genel meclis üyeleri gündemdeki maddeleri konuştu.

adıyaman 56 Evler yıkılıyor mu Haberi

adıyaman 56 Evler yıkılıyor mu

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yürütülen çalışmalar neticesinde binanın depreme dayanıklı olmadığı kesinleşti. Yıllardır "Ha yıkıldı ha yıkılacak" denen 56 Evler için sonunda yıkılma kararı alındı. Şehrin göbeğinde bulunan ve uzun zamandır dökülen taşlarından dolayı onlarca vatandaşın yaralandığı binada yürütülen çalışmalar neticesinde depreme dayanıksız olduğunun kesinleşmesi ile kolları sıvayan Adıyaman Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü yetkililer, bakanlıktan gelen talimatla çalışmalara başladı. Tehlikeli olduğu gerekçesiyle daha önce sık sık şikayet konusu olan binanın yıkım kararına çok sevinen Adıyamanlılar, 56 Evler'in yıkılarak yerine daha modern bir yapının yapılmasının ilin görünümünü değiştireceğini de dile getirdiler. Vatandaşlar konu ile ilgili olarak, "Adıyaman'da yıkılma tehlikesi bulunan 56 Evler'in son durumu bizi çok korkutuyordu. Yoldan geçen bir vatandaş başına bir şey düşecek endişesi taşıyordu. Amma...