19 / 04 / 2024

Adıyaman Esentepe taziye evi

Adıyaman Esentepe taziye evi

Adıyaman Belediyesi Esentepe Mahallesi'nde modern taziye evinin inşaatına başladı. Bina, yklaşık 180 metrekarelik alan üzerinde bulunuyor.

Milli Emlak Adıyaman'da imarlı arsa satıyor! Satış fiyatına inanamayacaksınız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Adıyaman ili Merkez ilçesi, Esentepe Mahallesi'nde yer alan imarlı arsa için satış için ihalesi gerçekleştiriyor. Merakla beklenen ihale 30 Haziran tarihinde saat 14:45'te yapılacak.

Adıyaman'a gençlik ve kültür evi inşa ediliyor!

Adıyaman Belediyesi tarafından şehrin en büyük mahallelerinden biri olan Yeni Mahalle’de, içerisinde konferans salonu ve taziye evininde yer alacağı büyük bir gençlik merkezi ve kültür evi yapılacak.

Adıyaman Altınşehir Taziye Evi'nin temeli atıldı!

Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Altınşehir Mahallesinde hayata geçirilecek olan taziye evinin temeli atıldı.

Adıyaman'da kent yatırımları devam ediyor!

Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından, Altınşehir Mahallesinde taziye evinin temeli atıldı.

Adıyaman Bahçecik Mahallesi taziye evi inşaatı tam gaz!

Adıyaman'da ‘Her mahallede bir taziye evi’ projesi kapsamında Bahçecik Mahallesi’ne yapılan taziye evinin kaba inşa çalışması hızla devam ediyor.

Adıyaman Esentepe'ye taziye evi inşa ediliyor!

Adıyaman Belediyesi Esentepe Mahallesi'nde modern taziye evinin inşaatına başladı. Bina, yklaşık 180 metrekarelik alan üzerinde bulunuyor.

Adıyaman Bahçecik'e taziye evi inşa ediliyor!

Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından, Bahçecik Mahallesine inşa edilecek olan taziye evinin temel kazı çalışması gerçekleştirildi.

Adıyaman Ulucami Mahallesi'nde taziye evi çalışmaları sürüyor!

Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, hayırsever hemşerimiz Adnan Kırıktaş tarafından Ulucami Mahallesi’nde yaptırılan taziye evi inşaatını inceledi.

Adıyaman Altınşehir Ve Esentepe Stadı'na yeni tribün yapıldı!

Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından Altınşehir Mansur Yardımcı ve Esentepe Statlarına 250’şer kişilik tribün yapıldı.

Adıyaman Gölbaşı Belediyesi'nin yol çalışmaları sürüyor!

Adıyaman Gölbaşı Belediyesi'nin yol çalışmaları sürüyor. Adıyaman Gölbaşı İlçe Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Mevlana Caddesi ile Kurugeçit Cami Taziye evi civarında bulunan sokakların asfaltlandığını söyledi.

Adıyaman Esentepe'de yol genişletme çalışmaları başladı!

Adıyaman Belediyesi ekipleri tarafından Esentepe, TOKİ yolunda yol genişletme çalışmaları başladı. Yenimahalle'de yapılan çalışmalarla Esentepe yolu genişletiliyor.

TOKİ Adıyaman Esentepe'de 160 konutun teslimleri başladı!

TOKİ Adıyaman Esentepe'de 160 konutun teslimleri başladı. Projede satışları gerçekleştirilen ve teslim işlemlerine başlanan konutlar Adıyaman Esentepe Gazeteciler Cemiyeti 'ne temin edildi.

TOKİ Adıyaman Esentepe Gazeteciler Cemiyeti Konutları teslim ediliyor!

TOKİ Adıyaman Esentepe Gazeteciler Cemiyeti toplu konut projesi kapsamında hayata geçirilen 160 adet konutun teslim işlemleri bugün başlıyor. Teslimler yarın sona erecek.

Adıyaman Esentepe taziye evi Haberi

Adıyaman Esentepe taziye evi

Adıyaman Belediyesi tarafından Esentepe Mahallesinde modern taziye evi yapılıyor. 


Belediyenin her mahalleye taziye evleri projesi kapsamında, Esentepe Mahallesinde taziye evi yapımına başlandı. 


TOKİ yolunun eski Esentepe Köyü girişinde bulunan, kullanılmayan bir okul taziye evine dönüştürülüyor. Yetkililer taziye evinin kısa sürede tadilatının bitirilerek hizmete gireceğini belirtti.


Yaklaşık 180 metrekarelik alan üzerinde bulunan bina, taziye kültürünün yaşatılması ile mahalle sakinlerinin önemli bir ihtiyacı giderilmiş olacak. 


Taziye evinin yapılmasıyla ilgili mahalle sakinleri, memnuniyetini dile getirerek, başta Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ettiler. 


Adıyaman Güne...