25 / 04 / 2024

Adıyaman mobilya fuarı

Adıyaman mobilya fuarı

Adıyaman'da İnşaat, Yapı Malzemeleri, Mobilya ve Dekorasyon Fuarı, 19-22 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Adıyaman 3. İnşaat Yapı Fuarı başladı!

4 gün boyunca sürecek Adıyaman 3. İnşaat Yapı Fuarı başladı. Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı, inşaat sektörünün Türkiye'de önemli bir yeri bulunduğunu ifade etti.

MOBİAD Almanya'daki mobilya fuarına katıldı!

Mobilyacı İş Adamları Derneği (MOBİAD) Trabzon ekibi ve İhracatçılar Birliği temsilcilerinden oluşan 28 kişilik ekip, mobilya fuarına katılmak için Almanya'ya gitti.

Adıyaman Emitt Fuarı'na hazırlanıyor!

Adıyaman, dünyanın en prestijli turizm fuarlarından birisi olan ve illerin turizm potansiyellerini sergiledikleri Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına katılıyor.

Kurtoğlu Laminant Mobilya ve Rispetto Mobilya TÜYAP Mobilya Fuarı’nda!

Türkiye’nin en büyük ve dünyanın da en önemli üçüncü mobilya fuarı olan İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB)’na Adıyamanlı “Kurtoğlu Laminant Mobilya” ve “Rispetto Mobilya” damga vuran firmalar oldular.

Adıyaman'da Yapı Malzemeleri Fuarı'na katılan firmalara plaket verildi!

Adıyaman Valiliği ile KOSGEB İl Müdürlüğünün destekleriyle ilk defa düzenlenen İnşaat Yapı Malzemeleri, Mobilya ve Dekorasyon Fuarı sona ererken fuara katılan 65 firmaya plaket verilerek onure edildi.

Sanko Holding Adıyaman inşaat fuarında!

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Fuar ve Kongre Merkezi’nde açılan ve Adıyaman’ın ilk resmi fuarı olan İnşaat Yapı Malzemeleri, Mobilya ve Dekorasyon Fuarı’ndaki SANKO Holding’in görkemli bir stant açtı.

Adıyaman İnşaat, Yapı Malzemeleri Fuarı açıldı!

İnşaat, Yapı Malzemeleri, Mobilya ve Dekorasyon Fuarı Adıyaman'da açıldı. Vali Vekili Murat Süzen, fuarların sektörlerdeki gelişmeleri takip etmek ve yeni iş bağlantıları kurma noktasında çok büyük bir önem arz ettiğine işaret etti.

Adıyaman İnşaat, Mobilya ve Dekorasyon Fuarı 19 Kasım'da!

Adıyaman, Fuar ve Kongre Merkezi'nde 19-22 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek İnşaat, İnşaat Yapı Malzemeleri, Mobilya ve Dekorasyon Fuarı'na ev sahipliği yapacak.

Adıyaman’da İnşaat Fuarı yapılacak!

Adıyaman İnşaat, Yapı Malzemeleri, Mobilya ve Dekorasyon Fuarı, 19-22 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Adıyaman'da İnşaat Fuarı açılacak!

Adıyaman'da İnşaat, Yapı Malzemeleri, Mobilya ve Dekorasyon Fuarı, 19-22 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Adıyaman İnşaat, Yapı Malzemeleri Fuarı 19 Kasım'da!

Adıyaman İnşaat, Yapı Malzemeleri, Mobilya ve Dekorasyon Fuarı, 19-22 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Dört gün sürecek olan fuara Türkiye’nin çeşitli illerinden ziyaretçiler bekleniyor.

EMITT fuarının yıldızı Adıyaman oldu!

22-25 Ocak tarihleri arasında düzenlenen ve bu yıl 19.’su gerçekleştirilen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı sona erdi.EMITT fuarının yıldızı Adıyaman oldu.

Kelebek Mobilya’dan Adıyaman’da yeni mağaza!

Türkiye’nin köklü markası Kelebek’in, yurt genelinde gerçekleştirdiği mağazalaşma atağı sürüyor. Kelebek Mobilya’nın yeni mağazacılık konsepti ile Adıyaman’da faaliyete geçirdiği son showroom’u da törenle hizmete açıldı.

Adıyaman mobilya fuarı Haberi

Adıyaman mobilya fuarı

Adıyaman'da  İnşaat, Yapı Malzemeleri, Mobilya ve Dekorasyon Fuarı, 19-22 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Adıyaman Fuar ve Kongre Merkezi’nde ilk kez bir fuar etkinliği gerçekleştirilecek. Adıyaman İnşaat, Yapı Malzemeleri, Mobilya ve Dekorasyon Fuarı ile ilgili düzenlenen basın toplantısında, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Uslu, Fuar Organizatörü Mustafa Gül basın mensuplarıyla buluştu. Toplantıda konuşan Organizatör Gül, “Bu fuarımız Adıyaman’ın ilk resmi TOBB’un denetlediği ilk resmi fuar olacak. Altı ay önce TOBB’a yaptığımız başvuru sonrasında yapılan bir fuardır. Fuar merkezi Kahta yolu üzerinde 23 bin metrekare bir alanda, 6 bin metrekarelik bir fuar alanı var. Adıyaman İnşaat, Yapı Malzemeleri, mobilya ve Dekorasyon Fuarı yapılacak. Dört gün sürecek olan fuara Türkiye’nin çeşitli illerinden ziyaretçiler bekleniyor” dedi.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Uslu...