24 / 04 / 2024

adıyaman tut bungalov evleri

adıyaman tut bungalov evleri

Adıyaman'ın Tut ilçesinde Kaymakamlık tarafından İpekyolu Kalkınma Ajansı'na (İKA) 'Uçuş Tutkunları Tut'ta Buluşalım' projesi kapsamında bungalov evlerin yapımına başlanıldı. Proje dahilinde yapılacak evlerin 210 günde tamamlanması hedefleniyor...

TOKİ Adıyaman Tut'a 100 konut inşa edecek!

Türkiye’nin büyük heyecanla beklediği TOKİ sosyal konut projesinin detayları açıklandı. Adıyaman TOKİ 2022 sosyal konut projesinin ayrıntıları açıklandı. Peki, TOKİ Adıyaman Tut projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Adıyaman Tut 2022 fiyatı ne kadar?

Adıyaman'daki taş evlerin turizme kazandırılması bekleniyor!

Adıyaman'ın Tut ilçesinde inşa edilen taş evlerin tamamlanarak turizme kazandırılması talebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adıyaman Tut'a yeni kaymakamlık yapılması isteniyor!

Adıyaman'ın Doğu Anadolu fay hattı üzerinde bulunan Tut ilçesinde, mevcut kaymakamlık binası miladını doldurdu. İlçe sakinleri yeni, dayanıklı ve daha geniş bir bina yapılmasını istiyor.

Adıyaman Kamyoncular Sitesi imar planı onaylandı!

Adıyaman İl Genel Meclisi Ekim Ayı toplantısının ikinci oturumu gerçekleştirildi. İl Genel Meclis Başkanı Salih Şahan başkanlığında toplanan il genel meclis üyeleri gündemdeki maddeleri konuştu.

Adıyaman'da inşaattan düşen işçi yaralandı!

Adıyaman'da, sıva yaparken zemine düşen 35 yaşındaki İbrahim Öz adlı işçi yaralandı. Olay, dün sabah saatlerinde Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana geldi. 8 katlı inşaatın 3'üncü katında sıva yapan İbrahim Öz, zemine düştü...

Esenler Belediyesi, Adıyaman'ı Feshane'ye taşıdı!

Adıyaman Valiliği ile Adıyaman Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği Esenler Belediyesi ve Adıyamanlılar Vakfı’nın da destek verdiği “Adıyaman Tanıtım Günleri” Feshane’de bugün başlıyor. Peki Adıyaman Tanıtım Günleri nasıl geçecek? İşte detaylar...

Adıyaman kentsel dönüşümden nasibini almadı!

Kentsel dönüşüm, bu açıdan Adıyaman gibi kentlerde bir umut olmasına rağmen, kapsamlı proje üretilemiyor, yeterli destek alınamıyor. Oysa Adıyaman’da dönüşmesi gereken çok mahalle, çok yerleşim yeri var.

Kentsel dönüşüm Adıyaman'ı dönüştürmeli!

Kentsel Dönüşüm vaatleri lafta kalmamalı. Adıyaman, çarpık kentleşme nedeniyle kent görünümünü bir türlü kazanamazken, birinci derece deprem kuşağında yer alması da, yerleşim yerlerinin güvenirliğinin sorgulanmasına neden oluyor.

Adıyaman OSB Evsel ve Endüstriyel Atıksu Arıtma Tesisi ihalesi 2 Ekim'de!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının kredi desteği ile Adıyaman OSB Yönetim Kurulu Başkanlığı sorumluluğunda yapılacak olan Adıyaman OSB Evsel ve Endüstriyel Atıksu Arıtma Tesisi yapım işi 2 Ekim'de ihale ediliyor...

Adıyaman Arıtma Tesisi için 5 milyonluk ödenek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı AB Yatırımlar Daire Başkanlığı toplantısına katılan Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu Adıyaman Atık Su Arıtma Tesisi için 1.5 Milyon Euro yaklaşık 5 Milyon TL ek hibe alarak, proje için önemli bir kaynak sağladı.

Adıyaman Çat Barajı'ndaki yüzen adalar kıyıya vurdu!

Adıyaman'ın Çelikhan ilçesindeki Çat Barajı göletindeki "yüzen adalar" da kuraklıktan etkilendi. Belediye Başkanı Bulut: "Barajın su seviyesi düşünce rüzgarın etkisiyle adalar karaya oturuyor, sonra da çürüyor"dedi.

Adıyaman'da yangın çıktı!

Adıyaman'da, sarp kayalık bölgedeki ormanlık alanda akşam saatlerinde yangın çıktı. İtfaiye araçlarının ulaşamadığı bölgedeki yangını söndürmek için belediye hoparlörlerinden ve sosyal medyadan vatandaşlara çağrı yapıldı.

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş yapımı devam eden okulları inceledi!

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, yapımı devam eden okul inşaatlarında incelemelerde bulunmak üzere Besni ilçesini ziyaret etti. Demirtaş bağcılık uygulama alanını gezerek, yetiştirilen üzümün kalitesi ve çeşidi hakkında yetkililerden bilgi aldı.

adıyaman tut bungalov evleri Haberi

adıyaman tut bungalov evleri


Tut ilçesinde yayla turizminin geliştirilmesi için Çanakçı mevkiinde mesire alanı yapılmıştı. Bunun ardından Kaymakamlık tarafından İpekyolu Kalkınma Ajansı'na (İKA) 'Uçuş Tutkunları Tut'ta Buluşalım' projesi sundu. 400 bin TL değerindeki projenin kabul edilmesinin ardından Türkiye'nin değişik illerinden yamaç paraşütü tutkunları ilçeye gelerek uçuş gerçekleştirdi. Proje kapsamında bungalov tipi evlerin yapımına da başlanıldı.


Proje dahilindeki 5 adet bekar, 5 adet aile tipi bungalov ev, 1 adet resepsiyon binası, 1 adet paraşüt seyir terası, 2 adet gözetleme kulesinin yapımı 210 günde tamamlanacak. İlçe Kaymakamı Mehmet Mut, başlayan inşaat çalışmalarının yerinde inceledi. Proje kapsamında yapılacak olan çalışmalarla ilgili İlçe Kaymakamı Mut'a Proje Koordinatörü Tut Tapu Müdürü Süleyman Solak bilgi vererek, ayrıca yürüyüş yolu, yapay şelale ve peyzaj düzenlemesinin de yapılacağını...