28 / 03 / 2024

Adıyaman yapı ruhsatı

Adıyaman yapı ruhsatı

Adıyaman’da inşaat sektörünün canlı tutulması için kolaylık sağlayan Adıyaman Belediyesi, 2016 yılı içerisinde yapılan başvurular neticesinde 521 Yapı Ruhsatı, 294 Yapı Kullanma Ruhsatı verdi.

Adıyaman'da ağır hasarlı yapıların yüzde 36'sı yıkıldı!

Asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat 2023 tarihindeki depremlerden etkilenen Adıyaman'da acil yıkılacak ve yıkık binaların  enkaz kaldırma çalışmalarının sonlanmasıyla ağır hasarlı yapıları yıkma işlemi de hız kazandı, bu binaların yüzde 36'lık kısmının yıkımı yapıldı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar: Adıyaman'da günlük 10-11 bin varil petrol üretimi yapılıyor

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Adıyaman'a gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar,  Adıyaman'da, günlük 10-11 bin varil petrol üretimi yapıldığını açıkladı. İşte detaylar...

Adıyaman'daki 2 bin 500 prefabrik konutun yapımı tamamlandı!

Adıyaman'da 2 bin 500 prefabrik konutun yapımı tamamlandı. Adıyaman Vartana Mahallesi'ndeki 325 dönüm alana yapılan prefabrik konutlara toplamda 7 bin 500 kişi yerleşti.

Adıyaman'da inşa edilecek 64 bin 500 konuttan 28 bin 934'ünün ihalesi yapıldı!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Adıyaman'da yaklaşık 64 bin 500 konutun yapılacağını ve bunların 28 bin 934'ünün ihalesinin yapıldığını belirtti.

Adıyaman'da 8 bine yakın ağır hasarlı yapı yıkılacak!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen deprem felaketinde en çok etkilenen iller arasında bulunan Adıyaman'da hasarlı yapıtların yıkımına başlanacak.

Adıyaman'daki deprem konutları için zemin etüdü yapılıyor!

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç yaptığı açıklamada depremzedeler için kalıcı konutların zemin etüt çalışmalarının sürdüğünü dile getirerek, bu ay içinde yapılacak ihalelerin ardından inşaat sürecine geçileceğini belirtti.

6 soruda TOKİ Adıyaman Sosyal Konut Projesi 2022! Adıyaman ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Tüm Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Adıyaman 2022 sosyal konut projesinin detayları açıklandı. TOKİ Adıyaman projesinde kaç konut yapılacak? TOKİ Adıyaman 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

Adıyaman'da tamamlanmayan ve yapımı planlanan kamu yatırımları TBMM'de!

Adıyaman ve ilçelerinde devam eden, tamamlanmayan ve yapımı planlanan kamu yatırımları meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adıyaman'a 68.4 milyon TL'lik millet bahçesi yapılacak!

Adıyaman'da 452 dönüm alana 68.4 milyon TL'lik millet bahçesi yapılacağı açıklandı. CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, millet bahçesinin maliyetine tepki gösterdi ve açıklamalarda bulundu.

TOKİ Adıyaman Hükümet Konağı'nın ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi'nin hayata geçireceği Adıyaman Hükümet Konağı projesinin ihalesi yapıldı.

Adıyaman'da anlaşma sağlanan yapılar yıkılıyor!

Adıyaman Belediyesi tarafından başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Mara Mahallesinde anlaşma sağlanan yapılar için yıkım kararı verildi ve çalışmalar başladı.

Adıyaman'da kentsel dönüşüm kapsamında yıkımlar yapılıyor!

Adıyaman Belediyesi tarafından sürdürülen kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında anlaşma sağlanan yapılar bir bir yıkılıyor. 

TOKİ Adıyaman Sincik projesinin ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adıyaman Sincik'te hayata geçireceği 120 konutun ihalesi yapıldı.

Adıyaman yapı ruhsatı Haberi

Adıyaman yapı ruhsatı


Yüksek konut ve kira fiyatlarının önüne geçmek ve mevcut istihdam kapısını geliştirmek için Adıyaman’da inşaat sektörüne kolaylık sağlayan Adıyaman Belediyesi, 2016 yılı içerisinde yapılan başvurular neticesinde 521 Yapı Ruhsatı, 294 de Yapı Kullanma Ruhsatı verdi.


2010 yılından bu yana en yüksek rakamlara ulaşan Yapı Ruhsatı ve Yapı Kullanma Ruhsatı istatistikleriyle ilgili bilgi veren yetkililer, Adıyaman’da inşaat sektörünü canlı tutmak için kendilerine gelen projelere kolaylık sağladıklarını dile getirerek, “Toplumun neredeyse tamamını yakından ilgilendiren konut yapımı ile ilgili çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Adıyaman Belediyesi olarak gerek yüksek konut ve kira fiyatlarının önüne geçmek, gerekse zaten var olan inşaat sektöründeki istihdamın daha da gelişmesi için ilimizde inşaat yapacak olan vatandaşlarımıza kolaylıklar sağlıyoruz. Bu anlamda belediyemiz Yapı Kontrol Müdürlüğü tarafından 2016 yılı içerisinde 521 dosyaya...