18 / 04 / 2024

Adıyaman yol genişletme çalışmaları 2016

Adıyaman yol genişletme çalışmaları 2016

Araç yoğunluğunun ciddi boyutlara ulaştığı Altınşehir kavşağında yol genişletme çalışmalarında sona gelen Adıyaman Belediyesi, çalışmanın tamamlanmasıyla trafiği bir nebze olsun rahatlatmayı amaçlıyor.

Adıyaman'daki 650 deprem konutu Ekim ayı sonunda teslim edilecek!

Adıyaman Valisi Osman Varol yaptığı açıklamada Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerin yıkıma yol açtığı Adıyaman'daki 650 deprem konutunun Ekim ayı sonunda sahiplerine teslim edileceğini söyledi.

Adıyaman ve Şanlıurfa'da sel felaketi: Caddeler göle döndü, ölü sayısı 5'e yükseldi!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıkıma yol açtığı Adıyaman ve Şanlıurfa'da şimdi de sel felaketi yaşanıyor. Caddelerin göle döndüğü sel felaketinde Şanlıurfa'da 4 kişi, Adıyaman'da 1 kişi hayatını kaybetti...

Adıyaman Besni'de 8.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Besni İcra Dairesi, Adıyaman ili Besni ilçesi Beşyol köyünde bulunan fabrikayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 8 milyon 365 bin 968,58 TL olarak belirlendi. 

Adıyaman'da 6.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Besni İcra Dairesi, Adıyaman ili, Besni ilçe, Beşyol köyü, Karaağaç Mevkii 351 parsel 563.828,54 metrekare arsa nitelikli taşınmazı 6 milyon 171 bin 861,32 TL'ye icradan satıyor...

Adıyaman Gerger'in yol sorunu meclis gündeminde!

Adıyaman'ın Gerger ilçesinin yol sorunu meclis gündemine taşındı. CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, Bakan Turhan'a herhangi bir çalışma olup olmadığını sordu...

Adıyaman Besni'de 6.1 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Adıyaman İli, Besni İlçesi, Beşyol Köyü, Karakeçi Mevkii'nde yer alan arsa ve üzerindeki yapılar 6 milyon 171 bin 861 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Adıyaman'da kent yenileme çalışmaları devam ediyor!

Adıyaman İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Can Erdoğan, İl Özel İdare Müdürlüğü ekiplerinin yol yapım çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini açıkladı.

Hatay Üzümdalı'nda yol genişletme çalışmaları başladı!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Hatay Büyükşehir Belediyesi Üzümdalı Mahallesi'nde yol genişletme çalışmalarına başladı.

Ordu Boztepe'de yol genişletme çalışmaları başladı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, şehrin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Boztepe’de ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla yol genişletme çalışmaları başlattı.

Adıyaman Tut'a yeni kaymakamlık yapılması isteniyor!

Adıyaman'ın Doğu Anadolu fay hattı üzerinde bulunan Tut ilçesinde, mevcut kaymakamlık binası miladını doldurdu. İlçe sakinleri yeni, dayanıklı ve daha geniş bir bina yapılmasını istiyor.

Yıldırım'da yol genişletme çalışmaları başladı!

Yıldırım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçeye yeni bir görünüm kazandırmak amacıyla cadde ve sokaklardaki parke, bordür ve yol genişletme çalışmalarına hız verdi.

Manisa Alaşehir'de yol genişletme çalışmaları başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir’in Tepeköy Mahallesi’nde yol genişletme ve sıcak asfalt çalışması gerçekleştiriyor. Birçok mahalleyi birbirine bağlayan yoldaki çalışmalarda son aşamaya gelindi.

Kayseri Sümer'de yol genişletme çalışmaları başlıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Sümer Üst Geçidi yol genişletme çalışmaları ile Abdullah Gül Üniversitesi Fen Lisesi Yurt Binası çevre düzenleme işi için ihale yaptı. Yaklaşık maliyeti 1 milyon 99 bin TL olan ihaleye üç firma katıldı.

Adıyaman yol genişletme çalışmaları 2016 Haberi

Adıyaman yol genişletme çalışmaları 2016


Araç yoğunluğunun ciddi boyutlara ulaştığı Altınşehir kavşağında yol genişletme çalışmalarında sona gelen Adıyaman Belediyesi, çalışmanın tamamlanmasıyla trafiği bir nebze olsun rahatlatmayı amaçlıyor.


Adıyaman’da araç yoğunluğunun en çok yaşandığı bölgelerden bir tanesi olan Altınşehir kavşağında bulunan ışıklarda araçların birikmemesi için yol genişletme ve trafik düzenleme çalışması yapan Adıyaman Belediyesi, mahalle sakinlerinin takdirini topladı.


Karayolları Bölge Müdürlüğüne ait olan Adıyaman-Gölbaşı yolu ile Altınşehir kavşağından Altınşehir Camisine giden yol güzergahı üzerinde gerçekleştirilen yol genişletme çalışması ile ilgili bilgi veren yetkililer, Gölbaşı tarafından şehir merkezine giderken Altınşehir kavşağındaki ışıklara takılan araçların birikmemesi için, Altınşehir Camisi tarafında dönecek olan araçlar için bir yan yol yaptıklarını dile getirerek şunları söylediler: “Son yıllarda şehrimizde artan araç sayısından dolayı trafiğin belli saatlerde sıkıştığı başlıca noktalardan bir tanesi olan Altınşehir...