29 / 03 / 2024

admerin kurucu kimdir

admerin kurucu kimdir

Orman ürünleri alanında faaliyet gösteren ve mobilya bileşenleri satışı yapan Admer, yeni mağaza yatırımı yaptı. Yapı marketine dönüştürmeyi hedeflediği showroomda ham madde ile üreticiye, aksesuarlarıyla da tüketiciye ulaşmayı planlayan Admer. 30 bini aş

Hakan Ateş: Denizbank'ın Kurucu Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı! Hakan Ateş kimdir? 

Denizbank genel müdürü, yönetim Kurulu ve icra komitesi üyesi Hakan Ateş kimdir? Hakan Ateş kaç yaşında? Hakan Ateş daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

Recep Gençer kimdir? Daha önce hangi görevelrde bulundu? Kaç yaşında?

Bagfaş Bandırma Gübre Fabirakaları A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı ve Kurucu Üyesi Recep Gençer kimdir?  Recep Gençerdaha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Recep Gençer'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Recep Gençer`in hayatına dair merak edilenler.

Hüsnü M. Özyeğin kimdir?

Hüsnü Özyeğin kimdir, 1989 yılından itibaren Fiba Holding A.Ş. Kurucu ve Yönetim Kurulu Başkanı’dır. İşte Hüsnü M. Özyeğin'in biyografisi...

Nazım Torbaoğlu kimdir?

A.V.O.D. Kurutulmuş Gıda Ve Tarım Ürünleri San. Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ayrıca A.V.O.D. A.Ş. kurucu ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı Nazım Torbaoğlu kimdir? Nazım Torbaoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Nazım Torbaoğlu`nun biyografik bilgisi.

Mehmet Ali Ergin kimdir?

Re-pie Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi Kurucu Ortak ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili olan Mehmet Ali Ergin kimdir? Mehmet Ali Ergin daha önce hangi görevlerde bulundu?

Saffet Çebi kimdir? 

Makyol İnşaat ve Makyol Grubu’nun Kurucu Onursal Başkanı Saffet Çebi kimdir? Saffet Çebi daha önce hangi görevlerde bulundu?

Stefano Boeri kimdir?

Ulusal ve uluslararası çağdaş mimarlık ve şehircilik üzerine araştırma ve uygulamalar yapan Stefano Boeri Architetti’nin kurucu ortağı olan Mimar Stefano Boeri kimdir?

Sevda Özkan İmamoğlu kimdir?

2010 yılından beri kurucu ortağı olduğu Ofis16 Mimarlık'ta mimarlık çalışmalarını sürdürmekte olan Mimar Sevda Özkan İmamoğlu kimdir? Sevda Özkan İmamoğlu hangi işlerde görev aldı?

Eser Köken İşleyici kimdir?

2010 yılından beri kurucu ortağı olduğu Ofis16 Mimarlık'ta mimarlık çalışmalarını sürdürmekte olan Mimar Eser Köken İşleyici kimdir? Eser Köken İşleyici hangi işlere imza attı?

Duygu Demirayak Çeviker kimdir?

Derinyeşil Mimarlık & Danışmanlık’ın kurucu ortaklarından olan Duygu Demirayak Çeviker kimdir? Duygu Demirayak Çeviker hangi işlerde görev aldı? İşte Mimar Duygu Demirayak Çeviker..

Kubilay Akıcı kimdir?

Viva Mimarlık Kurucu Ortağı Kubilay Akıcı kimdir? Mimar Kubilay Akıcı, bugüne kadar hangi projelere imza atı? İşte Viva Mimarlık Kurucu Ortağı Kubilay Akıcı..

Şafak Emrence kimdir?

Mimari çalışmalarına 2000 yılından bu yana kurucu ortağı olduğu Zemberek Tasarım'da devam etmekte olan Mimar Şafak Emrence kimdir? Peki, Şafak Emrence hangi işlere imza attı?

Ertürk Özkaragöz kimdir?

Eti Design Office Kurucu Ortak Mimar Ertürk Özkaragöz kimdir? Ertürk Özkaragöz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ertürk Özkaragöz, bugün hangi işlere imza atıyor? İşte Mimar Ertürk Özkaragöz..

admerin kurucu kimdir Haberi

admerin kurucu kimdir

 Mobilya imalatına 1980'li yıllarda başladıklarını ve 2000'li yıllarda kurumsallaştıklarını anlatan Admer CEO'su Özcan Özcan, kuruldukları yıl imalatta kullanılan hammaddelerin toptan ve perakende satışını yaparak, markalarını ve satış noktalarını oluşturduklarını dile getirdi. Özcan, "İlk başta sadece mobilya yapımında kullanılan hammaddelerin tedarik ve dağıtımını gerçekleştiriyorduk. 

Daha sonra makineleri alarak sattığımız hammaddeleri mobilya olmadan önceki yarı mamül haline getirdik" dedi. İlerleyen süreçte ürün portföyünü genişletip, izolasyon ile ilgili yatırım yaptıklarını belirten Özcan, şuan mobilya bileşenlerini sattıklarım söyledi. Mobilya yapımında kullanılan MDF, MDFLAM.Suntalam, Profil, Alüminyum, ve aksesuarların yanı sıra inşaatta kullanılan Playwood ,OSB, Shing'le satışı yaptıklarını anlatan Özcan. toplamda 30 bin ürünlerinin olduğunu belirtti. 

"Ürün gamımızı beş yılda 50 bine çıkaracağız" Yalcın zamanda yaptıkları depo yatırımını hatırlatan Özcan, 2012 yılında 10 bin metrekare kapalı alanda...