29 / 03 / 2024

Adnan Kılıçoğlu - Katal İnşaat City of Sunset projesi

Adnan Kılıçoğlu - Katal İnşaat City of Sunset projesi

İzmir Bayraklı City of Sunset ofis fiyatları bilgileri haberimizde bulunuyor. City of Sunset ofis projesi İzmir'de Bayraklı Adliyesi'nin önünde inşa ediliyor...

Kılıçoğlu, Megaron profesyonel çatı hizmeti sunmaya başladı

Evlerimizde çatının uzun ömürlü ve sıkıntısız olması ve doğru bir ürün tercih edilmesi kadar uygulamanın doğru yapılması işe ilişkilidir. Bu kapsamda Kılıçoğlu, Megaron profesyonel çatı hizmeti sunuyor. İşte detaylar...

Adil Karaismailoğlu'ndan Kemal Kılıçdaroğlu'na İstanbul Havalimanı yanıtı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İstanbul Havalimanını ile ilgili sorusuna yanıt verdi. İşte o yanıt...

Kılıçoğlu Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçoğlu Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Kılıç tarafından kuruldu.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan flaş Kanal İstanbul açıklaması!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, çılgın proje Kanal İstanbul ile ilgili açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Kanal İstanbul açıklaması!

Katıldığı bir televizyon programında Kanal İstanbul Projesi'ne yönelik açıklamalarda bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kanal İstanbul Projesi'nde yer alan firmaların ödemelerinin yapılmayacağını dile getirdi. 

Kemal Kılıçdaroğlu Burdur'daki imar mağdurlarıyla bir araya geldi!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Burdur Belediyesi tarafından Bağlar Mahallesi'nde başlatılan imar uygulamasıyla mağdur olduğunu iddia eden bir grup mülk sahibiyle bir araya geldi.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kanal İstanbul açıklamaları ne anlama geliyor?

Habertürk Gazetesi köşe yazarı Kübra Par bugünkü köşesinde Kemel Kılıçdaroğlu'nun Kanal İstanbul projesi tepkilerini kaleme aldı. 

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Kanal İstanbul değerlendirmesi!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kanal İstanbul projesinde ihaleye girecek ülkeye mesafe koyacaklarını dile getirdi. 

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan yeşil mutabakat açıklaması!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yeşil Mutabakat'a ilişkin açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, "Kendi enerjisini üreten evler ve mahalleleri yaratacağız" dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Kanal İstanbul tepkisi! 

Katıldığı bir televizyon kanalına açıklama yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kanal İstanbul Projesi'ne yönelik değerlendirmelerde bulundu. 

Kemal Kılıçdaroğlu: Doğal afetlere dayanıklı konut herkesin hakkı!

CHP’nin hazırladığı ‘Afet ve Aşırı Doğa Olayları Politika Belgesi’ne ön söz yazan Kılıçdaroğlu, afet risklerini azaltmak için çeşitli önerilerde bulundu. CHP lideri, doğal afetlere dayanıklı konut hakkına erişmenin herkesin hakkı olduğunu vurguladı.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan İzmir Örnekköy imar açıklaması!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Karşıyaka Belediyesinin yaptığı imar değişikliğine tepki gösteren vatandaşlarla Cumhuriyet Mahallesi'nde görüştü.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan kentsel dönüşüm önerisi!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yaptığı açıklamada, kentsel dönüşüm ile ortaya çıkan rantın bölgede yaşayanların yararına kullanılması için çalıştıklarını belirtti.

Adnan Kılıçoğlu - Katal İnşaat City of Sunset projesi Haberi

Adnan Kılıçoğlu - Katal İnşaat City of Sunset projesi


City of Sunset projesi Katal İnşaat ve Adnan Kılıçoğlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. City of Sunset projesi İzmir Bayraklı bölgesinde inşa ediliyor. İzmir Bayraklı City of Sunset ofis fiyatları haberimizde yer alıyor.


Bayraklı City of Sunset projesinde ticari birimler ve ofis alanları yer alıyor. İzmir City of Sunset satışları yaklaşık 1 ay sonra başlıyor. City of Sunset Bayraklı satış ofisi ile 0232 369 60 97 telefon numarasından görüşebilirsiniz.


İzmir Bayraklı City of Sunset ofis fiyatları!



İzmir Bayraklı City of Sunset ofis fiyatları henüz açıklanmadı. 2 kule halinde yükselen İzmir Bayraklı City of Sunset projesinde kulelerden biri 28, diğeri 33 katlı olarak inşa ediliyor. Adnan Kılıçoğlu - Katal İnşaat City of Sunset projesi İzmir'de Bayraklı Adliyesi'nin karşısında inşa ediliyor.


İzmir Bayraklı City of...