24 / 04 / 2024

Adnan Oktarın villası

Adnan Oktarın villası

Suç örgütü lideri Adnan Oktar'ın Kandilli'deki villası dudak uçuklatan rakama satılıyor. Kapısına "satılık" ilanı asılan villa için 190 milyon lira isteniyor.

Adnan Oktar'ın villasının çevresindeki yıkım tamamlandı!

Adnan Oktar'ın Kandilli'deki villasının çevresindeki kaçak yapıların yıkımı tamamlandı. Onlarca yapının bulunduğu alanda sadece iki yapı ayakta kaldı.

Adnan Oktar’ın Kandilli’deki villası tamamen yıkıldı!

Tüm mal varlığına el konulan Adnan Oktar’ın villasında yıkım çalışmaları tamamlandı. Yıkılan villanın son hali havadan görüntülendi.

Adnan Oktar’ın villasındaki yıkım tartışma konusu oldu!

Adnan Oktar grubunun Kandilli’deki villasında yıkım çalışmaları başladı. Arazide bulunan kaçak yapılar tartışma konusu oldu.

Adnan Oktar'ın villasındaki yıkım havadan görüntülendi!

Adnan Oktar'ın Kandilli'deki villasının yıkımı bugün başladı. Tahliye edilen villada yıkım çalışmaları havadan fotoğraflandı.

Adnan Oktar'ın villasında yıkım başlıyor!

Adnan Oktar Suç Örgütü'nün Kandilli'deki villasının yıkılacağı açıklanmıştı. Boşaltılan villada yıkım bugün başlıyor.

Adnan Oktar'ın Kandilli'deki villası boşaltıldı!

Adnan Oktar Suç Örgütü'nün Kandilli'deki villası için yıkım kararı alınmıştı. Karar sonrası villa boşaltıldı.

Adnan Oktar’ın Çengelköy'deki villası yıkılacak!

Adnan Oktar Suç Örgütü'nün Çengelköy'deki villası için yıkım kararı çıktı. 12 bin metrekarelik alana kurulu villa operasyondan sonra ilk defa görüntülendi.

Adnan Oktar'ın villası tapuda arsa olarak kayıtlı iddiası!

Adnan Oktar'ın dikkat çeken villasının bulunduğu alanda, imar planına göre üstünde yapı gözükmediği, tapuya göre ise orası bir arsa olarak kayıtlı olduğu iddia edildi..

Adnan Oktar'ın Kandilli'deki malikanesinin yeni sahibi belli oldu! Rus milyarder kale gibi duvar inşa ettirdi!

Suç örgütü lideri Adnan Oktar'ın Kandilli'deki malikanesinin yeni sahibi bir süredir İstanbul'da yaşayan Rus milyarder Abramovic oldu. Evi alır almaz tadilat

Mehmet Adnan Dabak kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Credıtwest Faktoring A.Ş Bagimsiz Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Adnan Dabak kimdir? Kaç yaşında?   Mehmet Adnan Dabak daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Adnan Dabak'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Mehmet Adnan Dabak'ın hayatına dair merak edilenler.

Adnan Erdan Kimdir?

Adnan Erdan kimdir? Adnan Erdan’ın mesleği nedir? Adnan Erdan nereden mezundur? İşte detaylar!

Emekli Albayın villasını 'aşevi yapacağız' diye satmışlar!

Isparta'ya aşevi yaptırmak amacıyla villasını satan Emekli Jandarma Hakim Albay Halil Gelendost'un dolandırıldığı iddia ediliyor.

Polat Holding, enerji şirketinin yarısını Maxis Girişim Sermayesi'ne sattı!

Eski Galatasaray Başkanı Adnan Polat'ın şirketi Polat Holding, enerji şirketinin yarısını Maxis Girişim Sermayesi tarafından işletilen Temiz Enerji Girişim Sermayesi Yatırım Fonu'na sattı.

Mustafa Sandal'a kiracısından 100 bin dolarlık zarar!

Mustafa Sandal'ın  Çubuklu Vadi Evleri'ndeki lüks villasını kiralayan Dikran Masis'ın Sandal'ın villasına 100 bin dolarlık hasar verdiği iddia edildi. 

Kerim Polat kimdir?

Polat Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı ve Galatasaray Spor Kulübü eski başkanlarından Adnan Polat’ın oğlu Kerim Polat kimdir? Kerim Polat daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Kerim Polat'ın biyografisi...

Cem Yılmaz Emel Sayın'ın villasını satın aldı!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Emel Sayın'ın Yalıköy'deki villasını satın aldı. Yılmaz dekorasyon işlemlerinden sonra yeni villasına taşınacak. 

Ajda Pekkan’ın villasına Dubai'den alıcı çıktı!

Ajda Pekkan’ın yıllardır satamadığı Bahçeköy’de bulunan villasına Dubai’den alıcı çıktı. Üstelik evi satın almak isteyen kişi bir prens.

Adnan Polat'ın dolandırıldığı iddiasına ilişkin davada karar!

Galatasaray Kulübü eski başkanı ve  iş insanı Adnan Polat, petrol şirketi devrine ilişkin olarak kendisinden alınan 3,5 milyon dolar kaporanın geri verilmediği öne sürerek Sinan İdrizi hakkında şikayette bulunmuştu. Söz konusu davada mahkeme, Sinan İdrizi hakkında beraat kararı verdi.

Adnan Polat’ın oğlu Kerim Polat evleniyor!

Polat Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı ve Galatasaray Spor Kulübü eski başkanlarından Adnan Polat’ın oğlu Kerim Polat, cumartesi günü aile arasında yapılacak nikah ile evleniyor.

Soner Yalçın'ın villasındaki kaçak eklentilere belediyeden suç duyurusu!

Soner Yalçın'ın İstanbul Levent'teki sit alanında bulunan  villasında bir kez daha kaçak inşaat yapması gündeme geldi. Beşiktaş Belediyesi, kaçak inşaat ile ilgili Yapı-Tatil Tutanağı ile yıkım kararı vermesinden sonra İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu...

Soner Yalçın'ın villasında yeni kaçaklar tespit edildi iddiası!

Soner Yalçın’ın, sit alanında olan villasında bir kez daha kaçak inşaat yapması “Bu kadarına pes” dedirtti. Kaçak yapıya ilişkin tutanak tutuldu, yıkım kararının yanı sıra para cezası da uygulandı...

Adnan Oktarın villası Haberi

Adnan Oktarın villası

Suç örgütü lideri Adnan Oktar'ın televizyon çekimleri için kullandığı Kandilli'deki villasının kapısına "satılık" ilanı asıldı. 

Örrgütün yönetim merkezi olan Kandilli'deki villası dudak uçuklatan rakama satılıyor.

CNN Türk'te yer alan habere göre; yapılan operasyonlar sonucunda boşaltılan kaçak yapılar tek tek yıkıldı. 

Villanın Adnan Oktar'a ait olmadığı ortaya çıktı. Mülk sahibi enkaz halde olan boğaz manzaralı araziyi şimdi satılığa çıkardı.

190 milyon lira istenen yalı arazini satın almak isteyenlerin tadilat için de kesenin ağzını açması...