28 / 03 / 2024

adnan polat bomonti

adnan polat bomonti

Şehrin göbeğinde arsa bulmanın hala mümkün olduğu sayılı yerler arasında olan Bomonti'de, boş arsalar yerli ve yabancı yatırımcılar tarafından kapışılıyor.

Polat Holding'ten Macaristan'a 200 konutluk yeni proje geliyor!

Macaristan'daki yeni yatırımları için düğmeye bastıklarını söyleyen Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, ülkede 3. bir gayrimenkul projesi daha inşa edeceklerini dile getirdi.

Konut kredisi faizlerinin artışı gayrimenkul sektörüne yansıdı!

Faizlerin artmasının gayrimenkulde etkilerini göstermeye başladığını ifade eden Polat Holding Başkanı Adnan Polat, “Enflasyon büyük problem. Konutta düşüşler olacak. Daha çok orta gelir grubunu etkiler. A Plus yerler etkilenmez” diye konuştu.

Galatasaray, deprem bölgesini unutmadı! 300 konut inşa edilecek!

Galatasaray’ın Başkanı Dursun Özbek ve eski Başkanı Adnan Polat deprem bölgesinden seslenerek, “Herkes kalıcı konutlara girinceye kadar deprem bölgesine konsantre olmaya devam edelim” dedi.

Polat Holding, enerji şirketinin yarısını Maxis Girişim Sermayesi'ne sattı!

Eski Galatasaray Başkanı Adnan Polat'ın şirketi Polat Holding, enerji şirketinin yarısını Maxis Girişim Sermayesi tarafından işletilen Temiz Enerji Girişim Sermayesi Yatırım Fonu'na sattı.

Asset Taahhüt İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Asset Taahhüt İnşaat Anonim Şirketi Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Melih Taşlıca, Seyıtnur Azizov Adnan Polat tarafından kuruldu.

Kerim Polat kimdir?

Polat Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı ve Galatasaray Spor Kulübü eski başkanlarından Adnan Polat’ın oğlu Kerim Polat kimdir? Kerim Polat daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Kerim Polat'ın biyografisi...

Adnan Polat'ın dolandırıldığı iddiasına ilişkin davada karar!

Galatasaray Kulübü eski başkanı ve  iş insanı Adnan Polat, petrol şirketi devrine ilişkin olarak kendisinden alınan 3,5 milyon dolar kaporanın geri verilmediği öne sürerek Sinan İdrizi hakkında şikayette bulunmuştu. Söz konusu davada mahkeme, Sinan İdrizi hakkında beraat kararı verdi.

Adnan Polat’ın oğlu Kerim Polat evleniyor!

Polat Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı ve Galatasaray Spor Kulübü eski başkanlarından Adnan Polat’ın oğlu Kerim Polat, cumartesi günü aile arasında yapılacak nikah ile evleniyor.

Adnan Polat'tan 24 milyonluk vurgunla ilgili açıklama!

Polat Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat,  Air Albania Havayolu’nun ortağı Arnavut işadamı Sinan İdrizi tarafından dolandırılması hakkında açıklama yaptı. Polat, "İş hayatım boyunca ilk kez karşılaştığım bu durum karşısında Türk adaletine konuyu intikal ettirmeye karar verdim" diye konuştu

Adnan Polat'a Arnavutluk'ta 24 milyon liralık vurgun!

Polat Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat'ın Air Albania Havayolu’nun ortağı Arnavut işadamı Sinan İdrizi tarafından dolandırıldığı iddia edildi. İdrizi, Arnavutluk’ta petrol şirketi alacağı vaadiyle Polat’ın 23.6 milyon TL parasını aldı.

Polden İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Polden İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Polat, İzzet Deniz ve Metin Deniz tarafından kuruldu.

Adnan Polat kimdir?

Galatasaray Spor Kulübü eski başkanı ve Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat kimdir? Adnan Polat bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Adnan Polat’tan Macaristan’a 1 milyar Euro’luk yatırım!

Adnan Polat, Macaristan'da 1 milyar Euro'yu aşkın gayrimenkul ve enerji yatırımı yapmaya hazırlanıyor. Ayrıca aklında bölgedeki başka ülkeler ve yepyeni iş alanları var.

adnan polat bomonti Haberi

adnan polat bomonti

Semtte arsalar milyon doları bulan fiyatlardan satılıyor..


Tekel'e ait bira fabrikasının satılmasıyla biranda dikkatlerin üzerine yoğunlaştığı Bomonti, yatırımcılar için cazibe merkezi olma yolunda hızla ilerliyor. Şişli, Nişantaşı gibi merkezi yerlere yürüme mesafesinde olan tarihi semtte, hala boş arsa bulmak mümkün. İşte bu özelliklerinden dolayı adete yeniden keşfedilen Bomonti, yatırımcılar için çekim merkezine dönüşmüş durumda. IC Holding bira fabrikasının olduğu alanda kongre ve alışveriş yapmaya hazırlanırken yerlisinden yabancısına kadar birçok yatırımcı da bölgede arsa arıyor; yatırıma hazırlanıyor.


İpekyol Taşyapı'yla


rezidans yapıyor


Bomonti'de yatırıma hazırlananlardan biri de İpekyol'un patronu Yalçın Ayaydın. Şimdiye kadar daha çok tekstil sektöründeki yatırımlarla gündeme gelen Ayaydın, Taşyapı'nın sahibi Emrullah Turanlı'yla birlikte Bomonti'de rezidans yapacak. Ayaydın “Bomanti'de 14 dönüm arsamız vardı. Buralar...